Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kleaiva
    09. Kolovoz 2017. 13:11

Curke iz iskustva govorim...ni mogucnost nadogradnje ni prosirenja nek vas ne drzi. Za iste novce nade se i odvojeno. Mi smo imali mogucnost nadogradnje...ali nismo htjeli jer zasto bi mi nadogradivali a sogi i sogorica vec zive godinama u kuci pa kao njima je kat namijenjen...iako su starci rekli tko prvi njegova djevojka mi smo ti koji smo se dogovorili da cemo otici i eto kupili kucicu, imamo kredit ali i svoj mir. Kad smo bili tamo trudila sam se uvijek srediti dijelove kuce koju nisu nicemu kiristili pa smo tako dobili lijep didatni mini boravak pa je sogiju to pocelo smetati kao mi imamo svoj kutak a oni ne...a prostor je oduvijek stajao zapusten. Onda sam isto htjela masinu i susilicu i to sam sve nosila sa sobom.

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

kleaiva
    09. Kolovoz 2017. 13:15

Evo ja opet povratila i sad mi je lakse...bili smo ujutro na plazi i super je bilo ali cim sam usla u zatvoreni prostor i stavila meso peci pocele su tegobe😒
    Na plazi mi je super u moru se brckat u plicaku s kolutom isod trbuha...tako da cemo i popodne na plazu samo ne smijem nista jesti😰
    A i beba lupa ko luda od jucer...gore dolje lijevo i desno posvuda trbuh poskakuje i izgleda da me to jos iritira i iznutra.

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

Tejuska♡
    09. Kolovoz 2017. 13:19

Belle u Petrovoj radim ☺

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

• Natasha555
    09. Kolovoz 2017. 13:27

Barbs- 5.9. Mi počinje porodiljni, još malo 
    Da, auti moraju imati taj isofix mehanizam, to vam obično piše na pojasu na zadnjem sjedalu ako ima.
    Papuče za bolnicu- ja uzela u jysku neke ko krokse gumene za sobu da mogu po potrebi stopAlice staviti i još ću japanke za tusiranje

barbs
    09. Kolovoz 2017. 13:32

KleaIva, mozda se trebala odmoriti a ne ici na more??
    Natasha, jos maaaalooo  A kakve japanke? Ja sam mislila isto ali japanke kao Ipanemine ili?? 

Kiki156
    09. Kolovoz 2017. 13:33

Barbs nama su savjetovali 3 spavacice jer u jednoj radas, a druge dvije da imas za promijenit dok si u bolnici. Sad sam kupila tu jednu, bas se pere pa cu je probati i ako je ok kupit cu jos dvije na placu i onda za 150kn imam 3kom. Gledala sam i po ducanima, ruzne a skupe, ne isplati se 😜 A za slape nemam pojma koje bi, prvo sam mislila kao futtice ali cure su tu pisale da su se isle tusirati u slapama pa onda futtice otpadaju, jedino da nosim uz njih i japanke al sta cu vuc dvoje slapa... pa sam mislila neke natikace koje su od materijala kao japanke, onako mekane, al da nisu japnke jer je lakse nosit neke koje samo nataknes, nikad ne znas koliko ces naoteci. Ma evo nemam pojma kakve bi. Mozda ovakve

barbs
    09. Kolovoz 2017. 13:33

"krokse" imam .... Cure za djevojacku mi poklonile ahahahaha i to sa dijamanticima ahahHahahaa ali cak sam mislila futtice izeti??? Ili ne?.

barbs
    09. Kolovoz 2017. 13:35

Nama na popisu pise: PAPUCE S PVC POTPLATOM..
    Ahaaaaa... Moram ici kupiti spavacice... Samo da ove vrucine splasnu....

Kiki156
    09. Kolovoz 2017. 13:36

Kelaiva mozda da odes do doktora da vidi sto ti je i mozda da nesto da pijes? Bolje provjeriti...

Kiki156
    09. Kolovoz 2017. 13:40

Nemam pojma kakve su to pvc papuce? 🤔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.