Jutro cure...evo ja doruckovala, malo pospremila i pijem kavicu. Muz radi i jos sam zakljucana kad neko na vrata ide nit kuca nit sta, i ja sutim i onda mesta promrmlja i ode, ja na prozor kukucivam i od muza baba. Inace i ona s nama zivi u dvoristu. I baba se bas otela u zadnje vrijeme, prica okolo o nama, stalno napada da se djete zove Josip, kad netko dode kod nas i sjedimo vani obavezno mora proci ili stat i pricat gluposti, pa onda meni pocne kukat za svekra mog (to je njegova mama, sin jedinac je), par puta sam vec skuzila da ide kod mene kao da je njeno, i bome morat cu pocet kljucat i druga vrata, inace sam oboja vrata kljucala od nase kuce pa smo poceli samo jedna. Mislim baba jeste stara, ali neka malo oladi od nas. Nisam se udala da bi trpila babu staru ufff...nek joj se sin brine za nju. To cu odmah danas rijesit sa svekrom.
Mene moj bebac bas lupa po rebrima i onda sam osjetila kao jaku menstrualnu bol na minutu i prestalo je.
Yel ja bih ti isto savjetovala da malo razmislis prije nekog ulaganja u tudu kucu. Ja sam u braku i napravili smo sve sebi svoje kod njegovih u dvoristu ali nije nista na muzu. I rekla sam vise nista necu ulagati (jos kapija za garazu) jer ne znamo hocemo si pravit kucu (mi imamo staru kucu i ogroman plac sto je na muzu), ili cemo kupit ili cemo ostat ovdje i gradit si kat jos za sobe. Iako ja se nadam nekom cudu i da cemo otici odavde jer iskreno tko bi htio djelit dvoriste citav zivot s njegovima, jos da i briga na mene padne kad ostare (iako sam ja naglasila svima JEDINI stari ljudi za koje se ja mogu brinut su moji roditelji) a njegovi i tak imaju i kcer u istom selu 😊
Joj mene već 2 dana muči želudac, mislim da je to beba počela pritiskati jer prehranu jedem uglavnom istu. Nadam se samo da neće ići na gore...
Danas se vagala, i dalje stojim na +2 kg. Očito beba jede mene, ne znam što drugo reći jer ona sigurno raste
Danas s mojima idem kupiti madrac i posteljinu, jedva čekam
KleaIva, nadam se da će ti danas biti bolje, drži se!
Natasha, bolje da odeš na pregled ranije, sigurnija si. Posteljina je prekrasna!
Giovi,, sretno na OGTT-u da ga što lakše preživiš i naravno uživajte u 4D-u!
I_me, ja sam za bebu uzela samo JGL mast za guzu (isto kao i Pavlovićeva mast ali drugi proizvođač), u početku se pere samo vodom, tako su nam rekli na tečaju pa ću kasnije nadokupiti šampone. Za sebe obični gel za tuširanje, a ako bude neki šav onda ću se prati običnom vodom i mast za bradavice od biobaze (100% prirodna, isto se ne mora ispirati prije dojenja kao i purelan mast)
Isofix baza služi da samo staviš autosjedalicu na to, ide na klik i ne moraš onda vezati pojas oko sjedalice. Pogotovo ako dijete vadiš stalno unutra van pa da uzmeš samo sjedalicu. Brže i jednostavnije, a ako si ju dobila super jer inače košta oko 1000 kn. Korisna stvar!
Pročitala sam gotovo sve vaše komentare. Nije to baš jednostavno, jer sam svaki dan do 4-5 na poslu i onda dođem doma pa ili malo odmorim ili odemo negdje i nikako da baš uhvatim vremena. Obično pročitam 2-3 stranice, pa me dočekaju 5 novih. Vidim da se prvim curama bliži vrijeme, a kako je to bilo daleko! Ja sam zadnja na popisu pa još imam vremena. Počela sam slagati neku listu što sve trebam kupiti za bebicu i sebe, tako će mi biti jednostavnije jer se sigurno neću svega sjetiti.
Bokic curke.....kod mene se cisti vec 2 sata😀 Dosla je zenska i nema tu, ave pomice, sve cisti i brise..kako ce mi kuca bit lijepo cista...al msm da ne zadugo😂😂 jer kad se opet vrate ovi baustelci😫 popodne javim kolko mi je naplatila...rekla sam joj jutros: ja bi se na tvom mjestu okrenula i pobjegla😂😂😂😂
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Sretna, bravo! I ja sam mislila na personalizirane okvire. Tamo je frendica naručila. Pretpostavila sam da je razmak radi moraMalena, kad se kod vas naručuje u trudničku? Opaaaaaa, fiiiini shopping! Neka si!
Na Sv Duhu u trudnicku se ide od 37.tt, iako su mene u prosloj trudnoci narucili vec i u 36. Sljedeci pregled bih trebala obaviti tamo. 😊 blizi se, blizi... 😊
I_me odlicno za kile, a pupa je bas narasla vidi se razlika 😊😊
Sanjchi aa divno, bit ce ti sve cisto napokon 😊😊
Violeta,pavlovicevu sam kupila u dm-u.. pa tamo pogledaj.. 😉
Sanchy,kod tebe je bas veselo.. al strpi se jos malo 😉
Ja za bebaca nisam uzimala nista za kupanje i mazanje jer prvih mjesec dana navodno da samo voda se koristi, a za kasnije sam mislila narucit mustelu. Za guzu sudokrem, seka mi ga preporucila, a za cice purelan, dvoumila sam između purelana linolana/lanolina, nisam sigurna kak se tocno zove.
Barbs i ja sam neki dan vikala na necaka jer mi je banuo u stan bez zvona i kucanja i doleti u sobu da me pozdravi, a ja se taman presvlacila, u grudnjaku i gacicama sam bila. 😣
url=https://lilypie.com]
I me bome se samo pupa gura van ☺ Super napredujete 👍👍👍
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji