Evo i mog nalaza. Jos uvijek streptokok. Propisao mi je dvije kutije sumameda. Rekao je da meni ne može nista biti prilikom poroda no bebi može, pa ce dobiti antibiotik.
No... bas sam tužna 😭😭😭😭
Radim u jednoj informatičkoj firmi na mjesto project managera. Zbilja mi je ok, nije stresno dok nije baš neka frka, tu i tamo znaju stisnut rokovi pa je onda malo panika. Ali ekipa je odlična i svi me paze tako da za sada nemam nikakvih problema da bi ostala doma. A i kažem blizu mi je stanu tako da sam za par minuta doma. I šefica mi uvijek kaže ako mi bude teško ili se ne osjećam dobro da slobodno odem doma.
Doma inače imam i peseka (zlatnog retrivera) koji svakih par dana dođe isto tu u firmu, a kada smo i muž i ja baš cijeli dan negdje po vani onda moja mama dođe k nama pa nam sve počisti, skuha ručak, prošeće peseka (evo baš danas je takav dan). Mama mi baš jako puno pomaže, posebno otkako sam trudna i sigurna sam da će još i više kada joj se unučica rodi. Ovaj stan u kojem jesmo smo kupili prije 4 godine i sada tražimo novi jer u ovom imamo jednu spavaću sobu pa nam je sad to naknap. Naravno, biti će ok za prvo vrijeme ako ne uspijemo odmah ništa pronaći, ali ako uspijemo odmah se selimo. Baš danas idemo gledati jedan stan.
Meni nikako nije opcija živjeti niti s mojima niti s muževima. Još kad sam bila klinka mama mi je uvijek govorila "niti s njegovima niti s nama", jer je ona 20 godina živjela sa svojom svekrvom i zna koliko je čovjeku potreban njegov mir. Moji imaju stan u koji bi možda i stali da se svi zguramo, ali ni moj tata ne želi da mu itko remeti njegovu komociju. Muževi imaju kuću i tu bi se dalo napraviti (nekad dok se još nismo ni znali su imali takav plan da mi sin ostane u kući), ali nakon godinu dana veze smo se odselili zajedno u postanare jer sam ja rekla da mi ne dolazi u obzir živjeti s njegovima.
Mi se poštujemo koliko moramo i to je to. Vidimo se, podružimo i sve je to ok, ali živjeti s nekim nikako.
Kiki, niti ja
Mc Mouse, ah joooojjjj vjerujem tu da si tuznaaaa...Ja ga moram pitati da me salje na bris za streptokok...
Mislim da se on bas i nece sjetiti poslati me ... Bome mi nije htio dati niti da vadim KSS jer sam ga vadila, kaze, u 4.mj (u godini) i da ako je nalaz uredan da nema smisla vaditi KKS vise x u trudnoci... ??? DA LI JE TO NORMALNO???
Mcmouse, ufff streptokok! Zao mi je :(, lijeci tu bestiju, ja cekam nalaze od briseva...
Barbs, cek, a jesu i svekar i sveki s vama? Skupa sa nonicima??
Kleaiva, ma tocno to, svako svoje da si ima i mir.
Sto se tice probave, ja sam jucer pila sodu bikarbonu, pa navecer opet proljev 2 puta, i sad me zasarafilo dobro da u kortlicu ima vode jer nam je zatvorena...i lakse mi je (sry na detaljima, crna stolica 😖)
Netko je pitao za kremice,za bebu sam uzela Becutan vitaminsku mast i Sudocrem,za bradavice Purelan
Uzela sam i cepice za skidanje temp za svaki slucaj
Gel za tusiranje kao i inace kao i dezic ali u formi sticka,inace sprej koristim ali me strah da ne dode na cicu pa da bebA odbije.
Sto se tice papuca planiram dvoje japanke
Jedne za tusiranje jedne za sobu☺
Angel, jako mi je drago sto imas pomoc u firmi i sto je sefica uz tebe!! Super za mamu!!
Znam sto se stana tice... I mi imami jednosobni stan... Za prvo vrijeme ce biti ok, ali koliko dugo?; Khmmm..... Sto se komentara tvoje mame tice, kao da slusam svog oca!!! On pored punice zivi preko 30g, pa valjda zna iz iskustva...
I potpisujem sto se postovanja tice... A i najbolje se slazes s nekime kad ga rijetko vidis - po meni
Angel, super sto ste se tako dogovorili, i cini se da su vam starci razumni.
👍🏻
Yel, ovo je obiteljska kuca da 3 stana, tj.4 stana ako racunamo apartman... Jedan je stan prazan od 12.mj... svekici zive posebno... Da smo isli tamo bi se morali guzvati jer imaju 3 spavace sobe, ali dvije su jako male (tu su sogor i moj muz spavali, pa im nisu trebale velike sobe)... Ovdje kod nonica imamo veliku sobu...
Probava - prosli tj mi je bilo KATASTROFA.. po 2d nisam isla na wc... GROOOOZNOOO... A 2tj prije toga proljev... Nikad na zelenu granu
Barbs i Dzenny dobro je kad muz stane na vasu stranu i usprotivi se, moj je isto takav i neznam kako izdrze zene kojima muzevi kod konflikta popustaju mamicama. Osobno nemam nekih konflikata jer smo jako daleko, al kod nekih sitnica je vec pokazao da je na mojoj strani i da se drzi onoga sta se mi dogovorimi, to mi puno znaci.
Meni je seka dala dvije spavacice sa gumbicima, planiram da rodim u istoj ko i ona jer su se u njoj rodile vec 2 zdrave bebice, pa je kao "sretna spavacica" ☺ Jednu sam kupila u c&a bez gumbica al je otvorena, na naramenice pa lako izbacim dojku. A stavila sam jos i pamucnu haljinu sa gumbicima, malo je "pidzamasta" pa ako zatreba posluzit ce.
Spavacice - kupila je mama prije mjesec dana na placu spavacicu, platila je 50kn, a 2 dana poslije vidjela sam u robnoj kuci istu, od istog proizvodaca, kostala je 150kn. Ko je tu lud??? 🤔
Papuce sam uzela u Kiku, materijal ko krokse , također sa dijamanticima Barbs😂 U slucaju da zahladi, te mogu imat i na carapu. A japanke obicne, najjeftinije mislim da su za tusiranje ok, steta razmakat ove skuplje.
url=https://lilypie.com]
Moji se roditelji ne petljaju nigdje... Sto je super... Mada im ja ti ne bih ni dozvolila... Jednom mi je mama rekla da sta nam je trebalo da kupimo novu spavacu sobu kad nemamo svoj stan i k'o da to nije moglo pricekati. Rekla sam joj da nju nismo pitali za misljenje niti da nam je kupi i da nema sta komentirati. Cak se nadurila, ali je zasutila.
Sortiraj odgovore
Najstariji