Ma ne ljutim se!! Svatko pise sto zeli i koliko toga zeli
Zato je i forum anoniman
Hahaha zamislite za cca. 20g kad ce NAS snahe tracati na forumima ili sta vec bude moderno u to vrijeme 🤣🤣🤣🤣🤣
Kleaiva nisam upamtila u kojem tjednu si, al mene je uhvatila izmađu 25 i 30 tt neka mucnina na par dana, al kako doslo tako proslo, malo sam odmarala tih dana i pazila da jedem manje obroke i pila vise vode. Nadam se da ce uskoro biti iza tebe. 🙂
Angel potpisujem rijeci tvoje mame jer je isto i meni moja govorila, samo sto su moji u kuci pa je rekla, ako zelimo mozemo kod njih napraviti stan na katu. Da, to su rijeci zena koje imaju iskustva u suzivotu sa svekrvama.
url=https://lilypie.com]
Znate sta mene brine. Oko ovog streptokoka u urinu sto imam. Ako sam ja alergična na penicilin i cefalosporine u većina moje obitelji, kako Ce znati da beba nije. Sta ako mu daju Preventivno nakon poroda i njemu to naškodi.
Ja sam van sebe 😭😭😭😭😭😭
ajme, odem leci na pola sata i probudim se nakon 3 i pol! ocito mi je falilo sna. ne znam gdje sam,nisam ni rucak napravila, nista...i bas me briga!!!
Dena, slazem se!!! Ahahahahhas pogotovo mi koje cemo dobiti deckice i one koje ih vec imaju.... Mozemo mi govoriti sto hocemo, ali ni njima nece sve pasati!
E sad si razmisljam za sapun za rodiliste... Moram i to kupiti jer, ne znam kakvo je stanje kod vas u rodilistu, ali cisto sumnjam da ga imaju kod nas.. Najgore je sto vidim da mame iz Pule ovdje nisu aktivne (na grupi Pulsko rodiliste), pa onda frendicama saljem poruke
Mc Mouse, pooomaaaaloooo... Ne stvaraj zakljucke prije vremena... Jesi popricala o tome sa dr??? Kad krenes u trudnicku ambulantu mozes i tamo pitati...
I me, super za spavanje!!! Znaci da ti je trebalo!! Neka si se ti naspavala..
Mc mouse obavezno spomeni doktorima pa ce vjerojatno oni znati kako da se postave, spomeni svoju zabrinutost pa neka ti objasne kako misle postupiti. Mozda ce te to bar malo umiriti. ☺
Kile ni ja ne dobivam zadnjih mjesec i pol, sad cemo vidjet ovaj zadnji kako ce biti.
url=https://lilypie.com]
p.s. i me, rucak moze cekati... Kako Treca sreca kaze: ruckovecera ce biti
Barbs, ok skuzila 😂
Starcima je dosadno i glavna okupacija su naravno djeca, unuci.
Koliko got ne zelim, bojim se da cemo i mi tako hehe
Prizeljkujem zivotni stil zapadnjaka, njemci npr, gdje djecu 'puste' s 18.g da se osamostale, barem mi se cini da su im odnosi normalniji, naviknu jedni bez drugih etc
Sto se tice anonimnosti na forumu, ponese i mene da se izletim o detaljima van teme...manjak drustvenog zivota je razlog.
Samo je rekao da ja to nebi smjela imati ☹️
I da ćemo dobiti antibiotike prilikom poroda.
A valjda mu nece dati penicilin ☹️ Reci cu mu da mu ne daju 😭
Sortiraj odgovore
Najstariji