Mozete i kod moga imena staviti da je decko. Mi smo u 21 tjednu saznali tocno. Prvo smo mislili da je cura ali nakraju deckic. Jel stalno je imao skupljene ili prekrizene noge. 😂
...
A htjela sam pitati u puli za rodiliste imaju tamo spavacice ili moramo nositi svoje.
iii kakvih trgovina djecijih ima u puli osim magic baby ima li jos koja. Sad kad budem isla u pulu pa da vidim malo. Sigurno cu naci jos nesto za kupiti iako vec sve imam 😂
I da ti chicco ulosci di imaju za kupiti. Uzela bi jos jedan paket njih. Al nigdje ih nemogu naci.
Ja sam poslije.prvog poroda imala mrezaste gace jednokratne,slazem se sa treca sreca steta upropastavati svoje jer to ipak curi a ne stavljas jedan vec tri ona virova uloska ili koja vec zelis.Barem kod nas tako,i isto na prvo mokrenje te vodi sestra ne sama ali opet zavisi kako se osjeca tko ali oni uvjek odvedu da se ne srusis
Moram i ja u nabavku ovaj po sve to i da se spakiram
Rekli su opet +40 pa mi.mrak pada na oci
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Joj da, evo i ja se polako psihički spremam da se bliži porod iako mi imamo još dosta. Al samo neka sve prođe kako treba, a na dužinu i težinu poroda ne možemo utjecati
barbs- super si ti shopping obavila. Mi smo većinu toga kupili u dm-u i ode 400 kn. S time da smo imali 15% popusta na sve, a uz bebine stvari, uzela sam još sebi magnezij i biobaza mama kremu tak da se skupi tih sitnica. Uzeli smo i aspirator za nos u dm-u koji je bio 100-tinjak kuna, mogu reći da sam zadovoljna s cifrom s obzirom na to koliko toga smo uzeli. Mrežaste gaćice nisam našla pa ću ih potražiti još negdje.
Ti ulošci izgledaju ful veliko, vjerojatno su kao i chicco, a puno jeftiniji. Chicco su oko 70 kn što je dosta skuplje. Budem i te potražila ako je tvoja frendica bila zadovoljna, u malom Muller u mojoj zgradi ih nema...
Što ti je to u onoj sitnoj kutijici gdje piše babylove?
Treća sreća, lako ti to tako ležerno kad već imaš iskustva i bolje da si tako ležerna, nema se smisla zamarati. Mi prve mame već sad paničarimo i kupujemo
Mamuka, dobro da ste ju odveli doktoru da vam da neke savjete. Držimo fige da se što prije oporavi da bude lakše i njoj i tebi!
dzenny, imate zakon zdravstvo!
Tea, drago mi je da ste bolje! Samo neka se tako nastavi, lijepo miruj i da što duže budete 2 u 1!
Momof2017, čestitke na dečku! Navodno se te chicco uloške može naći u bipi ili super konzumu. Ja ih u dmu i mulleru nisam našla. Ima ih bubamara i chicco dućani. Pa sad vidi gdje ti je bliže i probaj ih negdje pronaći u svojoj blizini...
Treca sreca ne znam jesi li vec pisala, koja je procedura otvaranja porodiljnog nakon komplikacija? Kad tocno se otvara i sta ti je od papira trebalo?
Muz i ja se ne mozemo dog bas oko imena i on napisao na papirice 4 imena i onda smo izvlacili i 2 imena smo oboje izvukli istovremeno. Ali jos smo rekli razmislit hehe... pa se mali javio i onda ga je on ispitivao kako bi se zvao i za svako ime 10sek mu dao vremena da ga lupi (stavio je ruku na stomak) i na 2 imena je mali bas lupio. A 1 ime koje je muzu naj naj nije ni reagirao. Pa sam se smijala kako se muz sjetio nacine kako cemo izabrat ime haha...al na kraju opet nista konacno
Violeta jaakoo zanimljivoo 😍 Bilo bi jos bolje da ste se na kraju odlucili 😄 ali dobro ima vremena jos ♡
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Joj cure premorena sam...izmorise me danas, njih 8 je bilo tu...nisam nista radila ali sam cijeli dan na nogama...
Vidim da ste svasta pisale ali nemam snage jednostavno tipkat....sutra ciscenje...javim vam se..
Lijepo spavajte...nocica😘
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Ni ja nemam snage, mali iscrpi zadnju kap energije iz mene kolko je turbo. Sad sam ga potjerala na spavanje,ali ne da se jos.
Sto se tice baby ulja kao i treca sreca, nisam to lrakticki ni koristila, ostala mi cijela boca
Ja sam konacno procitala zaostatke od subote. I sta got sam mislila komenirat, vise se ne sijecam koja je sta pisala.
Senoritkova samo hrabro, sicusne bebice obicno budu najzilavije, tako ce i Rita, sigurna sam ❤
Nove cure dobro nam dosle ☺
Da eto, i mi idemo kraju ili bolje receno pocetku 🙃 S jedne strane jedva cekam da primim svoju bebicu, sa druge bih voljela da je sto duze u busi, zasticen i sretan 🙄
Moja torba je na pola spakirana, danas smo složili kimbač, narucila sam jos par stvarcica i mislim da cu do kraja tjedna biti spremna, pa cu se konacno moci opustiti, jedva cekam 🤗
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji