Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    violeta1
    08. Kolovoz 2017. 22:09

Sanjchi lijepo se odmori i naspavaj 😊😊
    Dena tako i ja, jedva cekam ali opet...brzo mi je proslo ovo vrijeme i imam osjecaj kao da mi sad dani idu sporije. 
    Sve spremi i onda samo cekaj dan, uzivaj u trudnoci na miru 😊 Tako ja planiram. Ovaj mj sve rijesiti sto trebamo i onda samo cekanje i uzivanje. Iako mislim da cu bit kao kit i da ce mi bit sve tesko.

kleaiva
    09. Kolovoz 2017. 07:11

Jutro curke...jucer sam citala i napisala ooogroman komentar i onda mi se sve zbrisalo😞
    Ugl. vidim da je vecinom sve pod kontrolom koliko moze bit pa vam svima zelim srecu s tegobama u kojima se nalazite!😊
    Posebno kolim za Senoritakovu da ona i bebica izdrze cum duze 2 u 1. 

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

kleaiva
    09. Kolovoz 2017. 07:11

*molim za Senoritakovu

09. Kolovoz 2017. 07:14

Jutro cure!
    Vidim raspisale ste se; drago mi je su pregledi prosli ok i cure koje idu ovih dana sretno 😘
    Ja sam nesto robice i opreme kupila, dio cu dobiti npr kolica i krevetic, sto nam je super ispalo ofc zbog troskova radova u kuci.

A vezano za radove...jucer smo krenuli sa kupaonom, nismo isli nigdje.Majstori su mi javili vecer prije tako da smo morali ostat doma jer je svekrva uzela prekovremene (!), a svekar je imao nesto hitno za rijesit (izmedju ostalog je obisao shoping centar da se covijek obuce).
    Malo mi je tlak skocio zbog svega jer sam opsluzivala u kuhinji i drugi dio dana provela sjedeci u garazi (morali su i kuhinju dirat kasnije jer je svekar dogovorio nesto dodatno s radovima), a probava me ubija a ne mozes na wc, pa sam isla kod tete kat iznad.
    Osjetljiva sam u pm s oprostenjem...
    Nasla majstora, dog se za cijenu, isla s dragim po sanitarije, s majstorima smo u kuci, dok su se svi razbjezali i sinoc svekar kaze da ce ici izabrat plocice iako smo razg da dodje u obzir pvc obloga na zid (izgleda ko drvo), za prvu ruku jer keramicar kosta...i ne zeli lik, on bi stavljao plocice (a taj nikad nema vremena)

Kupaonu smo platili pola mi, pola starci.
    Rekoh ok, neka tako bude, ionako se njima radi i ostaje kupaona.
    A sveki mi zahvaljuje sto kuham i cistim i kaze da ce pisat prekovremene i u 9.mj da si jos zaradi love (radit ce se i dnevni boravak za dva tjedna!), veli super i da je netko doma sa psima.
    Bas gruntam da bi si otisla s mamom par dana na more, na godisnjem je 🤔
    Pozz svima

kleaiva
    09. Kolovoz 2017. 07:14

Inace ja spavam vani na terasi jer je u apartmanu sparina ocito samo meni...jucer je bio predivan dan i cijeli dan smo bili uz more...navecer me poceo muciti zeludac pa sam se id 4 ujutro budila da bi na kraju povracala i imala proljev...sad lezim i umirem.
    Mamuka nadam se da je curka ok.

09. Kolovoz 2017. 07:17

Kleaiva, i mene proljev muci. I zgaravica da sam mislila da cu vatru rigat.
    A dragi se funji jer bi se mazio, a ja samo sto ne eksplodiram...😶

09. Kolovoz 2017. 07:33

A teta (od sveki sestra), me nagovara da se dragi i ja civilno vjencamo i kazem joj otvoreno da mi to sad nije prioritet?
    I zena mi veli da mi to savjetuje da se ja zastitim zbog toga sto ulazem u kucu, dijete ce biti prijavljeno na tatu i otvoreno mi veli da ako do 'neceg dodje', mogu se pozdravit s tim sto sam ulozila i jos da necu moc dokazat da sam se i ja brinula o djetetu, nego ce pripast dragom sve?
    Ja kuzim rizik, cuvam racune a i nisam cicija utjerivat se (nisam ni u proslom braku).
    Al vidim da teta ima ok namjere?
    Nez sta da radim, bacila me u razmisljanje
    A i malo malo ona i tetak imaju komentar za starce i dragog, negativne...hm

barbs
    09. Kolovoz 2017. 07:42

Juuuutrooo 
    Ja sam vas jos jucer citala navecer, ali mi se nije dalo komentirati preko moba..
    Belle, sretno danas na pregledu!
    Mom, zaboravila sam sto si ono tocno pitala, pa cu pogledati jos na komp.... Znam da si pitala za Chicco uloske... I receno mi je da ih ima u Ljekarni u Sijani i na Vidikovcu... Ne znam otkud si.. ali ja sam uzela ove iz Mullera jer cesto se desi da ih nema u ljekarnama + moja je frendica zadovoljna s njima i vidjela sam da jesu i mame na mama grupama na fejsu 
    Treca sreca, booomeeeee ti je veselo spremati toliko torbi  Sanjchi me nasmijala s komentarom da ne zamijenis torbe 
    Mamuka, zao mi je radi malene ali dobro da ste otisli pedijatru... Sada odmarajte i uskoro ce biti k'o nova...
    KleaIva, zao mi je sto imas zdravstvenih problema, ali nista cudno s ovim vremenom... Nemoj piti hladno... Nemoj jesti svasta iii bit ce bolje... Kazem to jer je i mene hvatalo pred 2-3 tj.. proljev sam imala skoro svaki dan i to kad bih pila hladno i navecer jela nesto tesko... Mozda je kod tebe stvarno u pitanju viroza...
    Zao mi je vas cura koje imate radove po ljeti ...  I to jos u ovom stanju...
    Yel, znas, teta nije luda.....  Ocito ih poznaje... Hmmmmm
    Sanjchi, nadam se da si odmorila!
    Violeta, ah joooojjj, to s imenima ahahahaha moj dragi nikada nije dao nikakvu ideju vec bi na moje rekao DA ili NE..

kleaiva
    09. Kolovoz 2017. 07:42

Yel…suosjecam s tobom...jedva gledam a on bi se mazio...nakon prvog povracanja(a ja nikad ne povracam) je shvatio da fakat nisam dobro😂

• Natasha555
    09. Kolovoz 2017. 07:45

Jutro cure! 
    Raspisale ste se od jucer! Nama jučer bili kumovi s klincima popodne pa se zadržali.  Oni će bit našoj curka krsni, mi smo njihovom sinu. Par puta me opet stegnulo kad sam sjedila, očito mi sjedenje i položaj na ledima ne pasu. Sutra sam naručena kod privatnika u zg, duuugo mi je čekati 21. I 7 tjedana između pregleda.
    Yel i Sanjchi- izdržite s majstorima, mi smo u fazi stagnacije, čekamo već 10 dana fasadere i parketara, gužva im. 
    Ja sam mislila idući tjedan polako krenut u kupnju za bolnicu i ostatak kaj mi fali. Kuma će nam kupit posteljinu, jučer odabrali 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.