Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    08. Kolovoz 2017. 17:45

Dzenny, preživjet će svakako! 
    Kiki, upravo tako - sve je to iza nas!  Ja sam pitala, da  Ja sam razmišljala o tamoj boji ručnika.
    S popisa mi nedostaje:
    za mene - ručnici, papuče s pvc potplatom, spavaćice
    za bebača - sterilne komprese (to ću zamoliti tetu i ročakinju od muža ako mi mogu donijeti iz bolnice ), bademovo ulje (s time da mi je frendica rekla da je koristila ulje od becutana i trudija), komoda+prematalica(danas muž ide po to - sveki platila još u čet!), komplet za izlazak iz rodilišta, benkice (još moram provjeriti koliko imam kod mame!)
    ŠTO vama fali za bebača? 
    Da li ima neka akcija na deter.SENSITIVE??  Kupila sam od Persila kad je bio u Plodinama. Taj je kod mame. Treba mi i za ovdje, naravno.
    Mame koje imaju djecu, jeste koristile BADEMOVO ULJE ili pak neko drugo kao i moja frendica? 

barbs
    08. Kolovoz 2017. 17:49
    Slikica današnjeg šopinga :D
    Slikica današnjeg šopinga :D

Potrošila sam 200kn u dmu i poklon bon od 200kn u Mulleru... Super kvalitetno odrađen shopping!  

barbs
    08. Kolovoz 2017. 17:49

P.S. Eto je i spomenuta boca iz Kika u pozadini 

I_me
    08. Kolovoz 2017. 18:04

ej cure!
    senorita.. mislimo na tebe!! drzi se i javljaj! 
    kome je psic uginio.. groznooooo 
    cure kojima su se bebice okrenule weeeeeee  ja cekam pregled da saznam u kojem je polozaju!
    dzenny super za curicu!!!
    barbs super shoping!!! ja sam danas kupila aventovu rucnu izdajalicu u bipi za 368kn! uz to dobila casicu za izdojeno mlijeko,jastucice za grudi i dudu! i danas sam srela jednu poznanicu koja je prije mj dana rodila u puli. na carski. pitala sam ju kakvo je stanje u bolnici. kaze samo rijeci hvale. odusevljena je sestrama,doktorima..svega ima i nista ne fali..dolaze na svaki poziv i max se angaziraju oko mama i beba bez obzira bio carski ili prirodni porod!
    sutra ujutro mi starci odlaze i sutra cu mulit ciiiiijeli dan...necu prstom maknit..bas me briga...
    i onda se od preksutra bacam na posao. moram pregledat sta imam i nemam,otici u zadnje shopiange i u miru se pripremit za bebicu! 

barbs
    08. Kolovoz 2017. 18:11

I me, dobro je znati da je netko zadovokjan nasim sestrama i doktorima u bolnici..  Vidjet cemo ti i ja kako ce to proci. Ja sam kupila polovnu izdajalicu jos davno, pa ju moram samo prokuhati   
    Ooopaaaaa, eto sad ces i ti biti na svome i na miru... Svakog gosta tri dana dosta 

barbs
    08. Kolovoz 2017. 18:11

*zadovoljan 

treca_sreca
    08. Kolovoz 2017. 18:15

Barbs stigli su decki jucer popodne da....srecom uzelili su se kuce i svojih igracaka i TVa i nekim cudom prva 24h je bio relativan mir. Al taman ih popusta pocetna euforija oko povratka, sad ce oni po starome....pilat materi zivce 
    Rucnike - bijele naravno....kuvam na 95c i to je jedino sterilno. Ne zanimaju me eventualne fleke i da izgleda ljepse...u tim trenucima to zbilja nije bitno. Uostalom tko vas vidi doli - druga rodilja....dakle osoba koja prolazi isto sta i vi...u eventualno dan razlike. Svakako srama nema, u rodilistu za to jednostavno "nema mjesta" za sram.

žena-majka-carica:)

luce <3
    08. Kolovoz 2017. 18:15

Violeta bas te krenilo danas... Zao mi je sto imas los dan i sto je psic uginuo.... 
    Barbs bome lipo si to kupila!!! 
    Ja nikako da krenem s tim shoppingom vrlo malo stvari sam uzela... 
    Tko je ono napisao da je bio na pregledu i da se cura pokazala, e pa cestitam i drago mi je da je sve uredu!! 

treca_sreca
    08. Kolovoz 2017. 18:17

Jesi li otvorila te uloske pelzy iz mullera?
    Jel to ekvivalent Loli ili Chicco (veci)?
    Koja lova, koliko kom?
    Sorry ak gnjavim 😘

žena-majka-carica:)

I_me
    08. Kolovoz 2017. 18:21

treca sreca neki dan si pisala da moras uzet isofix. mozes li mi objasnit sto je to tocno. mi smo uz kolica dobili adapter koji se stavlja u auto i na to nosiljka? da li je to to ili?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.