Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    08. Kolovoz 2017. 18:23

Treca sreca, nisam ali sada cu pogledati... Neka frendica je pricala da su slicne Chicchinim...  Budem slikala... A platila sam 26kn... 
    Boooome je i tebi veselo s djecom 
    Luce, da sam cekala muza vjerojatno bismo to kupivali izmedju mojih trudova HAHAHAHAHAH  a to stvarno kupis u sat vremena... I manje...  Samo nemoj otici sama kao i ja jer sam se parkirala dalje od Mullera a sve sto sam kupila u Mulleru je bilo tesko i dolje me stidna kost boli.. A to koliko znam nije dobro.... Onda sam ponovno isla u DM i tamo kupila sto mi fali... A nedostaju mi jos grudnjaci za dojenje...
    Sada je muz isao u Magic baby po komodu i prematalicu.... Nije htio da idem s njim... Rekao je da odmaram i da je previse vruce..

treca_sreca
    08. Kolovoz 2017. 18:30

barbs

ŠTO vama fali za bebača?
    …….Mame koje imaju djecu, jeste koristile BADEMOVO ULJE ili pak neko drugo kao i moja frendica?

Meni fali sto stvari  apsurdno, jer sam prva krenila kupovat.
    s 2mj trudoce kupila sam vec autosjedalicu, pa s 3mj kosaru za kolica, pa s 4mj kolica komplet. Robicu nakupovala vagon za svih prvih 12+ mjeseci bebe...i tetre i rucnike, posteljinu.....
    a s druge strane kindac evo tek prekjucer potvrdila da imam (vratit ce frendovi kojima smo bilu dali, jer njihova cura taman ovaj tjedan dobiva "veliku" sobu pravu..) skoro sam i to trebala kupit. Ovako samo madrac mi ostaje za uzet novi. Al za bolnicu i te neke sitnice nikako da se trgnem i zgotovim te pripreme.
    Ulje - ja sam to minimalno koristila, u pocetku ono kad se koza ljusti ma pregibima...neko johnsons sam uzela bzvz....nismo petinu bocice potrosili a poslije nikad nismo mazali. Ni kremice i sl...nije bilo potrebe

žena-majka-carica:)

barbs
    08. Kolovoz 2017. 18:33

Evo, to tako izgleda...
    30komada u pack...
    Zato si se ti, Treca Sreca, nakupovala  na toooooneeeeee robice... Nek se nadje!!! I super za krevetic! Bilo bi glupo da ti moras kupiti novi, a tvoj je... Realno, ne?

treca_sreca
    08. Kolovoz 2017. 18:36

Barbs dobro ti je i rekao...sta ces se mrcvarit??
    Inace ja zadnjih par tj redovno kemijam da me muz odveze do pazara/placa (inace 10ak min hoda) da ni ne vucem onu tesku torbu na kotace jer ja to napunim voca i povrca do vrha...svako dan-dva....pa onda on to vadi/stavlja u gepek i iz auta u stan jer se ja cuvam. Isto i za tako neke kupovine spize u ducanima, ukljucujuci muller - eto jucer 2 ogrombe teske kesetine kucanskih potrepstina - ne pada mi napamet nosit....bude tu i po 5kg total. A ja pazim da ne dizem preko 1-2kg na relacije duze od 5metara. Sta cu se igrat pa poslije da bude kukulele...

barbs
    08. Kolovoz 2017. 18:36
    Debljina!
    Debljina!

Ignorirajte krevet u pozadini 
    Frendica je rekla da mi se ne isplati trositi 100 kn za bademovo ulje... I da je ona koristila od Trudija i Becutana... Ja sam danas skoro uzela sapun od jonhsonsa ali sam uzela od babylove.. od kamilice je...

treca_sreca
    08. Kolovoz 2017. 18:37

Pa to meni pari kao chicco velicina? 

barbs
    08. Kolovoz 2017. 18:39

Skazem se, Treca sreca... Treba iskoristiti priliku... 
    Ja sam eto dogovorila da frendica dodje po mene veceras kad ono - nema auto..  A izbjegavam ga voziti.... Vozila sam ga danas nakon 10ak dana jer je muz vozio dok je bio g.o.

barbs
    08. Kolovoz 2017. 18:40

*Slazem se...
    Cekaj da vidim... Mozda ima mjere 

dzenny
    08. Kolovoz 2017. 18:41

Cure,hvala vam.. 😘 
    Ejj aa za bolnicu sto se tice ulozaka,dosta su ti veliki ulosci i mrezaste gace ili se stavljaju jos i gaze?? Jer ja cu to sve imat u bolnici,ne moram nista nositi ali si zelim kod kuce pripremiti,da imam kad izidjem iz bolnice..

barbs
    08. Kolovoz 2017. 18:45

Treca sreca, nema mjere! Kao što sam i rekla, frendici je to netko preporučio. Ona je rodila u 2. mjesecu i kad je tražila kod nas nije bilo Chicchinih više, pa je kupila te i jako je zadovoljna bila. 
    Dzenny, vi to imate u bolnici??????? Ja sam uzela 2 pack mrežastih gaćica i te uloške i to je to... Mislim da gaze ne trebaju...
    Mame koje ste već rodile, zar ste i te mrežaste koristile i kod kuće?? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.