Treca sreca, nisam ali sada cu pogledati... Neka frendica je pricala da su slicne Chicchinim... Budem slikala... A platila sam 26kn...
Boooome je i tebi veselo s djecom
Luce, da sam cekala muza vjerojatno bismo to kupivali izmedju mojih trudova HAHAHAHAHAH a to stvarno kupis u sat vremena... I manje...
Samo nemoj otici sama kao i ja jer sam se parkirala dalje od Mullera a sve sto sam kupila u Mulleru je bilo tesko i dolje me stidna kost boli..
A to koliko znam nije dobro.... Onda sam ponovno isla u DM i tamo kupila sto mi fali... A nedostaju mi jos grudnjaci za dojenje...
Sada je muz isao u Magic baby po komodu i prematalicu.... Nije htio da idem s njim... Rekao je da odmaram i da je previse vruce..
ŠTO vama fali za bebača?
…….Mame koje imaju djecu, jeste koristile BADEMOVO ULJE ili pak neko drugo kao i moja frendica?
Meni fali sto stvari apsurdno, jer sam prva krenila kupovat.
s 2mj trudoce kupila sam vec autosjedalicu, pa s 3mj kosaru za kolica, pa s 4mj kolica komplet. Robicu nakupovala vagon za svih prvih 12+ mjeseci bebe...i tetre i rucnike, posteljinu.....
a s druge strane kindac evo tek prekjucer potvrdila da imam (vratit ce frendovi kojima smo bilu dali, jer njihova cura taman ovaj tjedan dobiva "veliku" sobu pravu..) skoro sam i to trebala kupit. Ovako samo madrac mi ostaje za uzet novi. Al za bolnicu i te neke sitnice nikako da se trgnem i zgotovim te pripreme.
Ulje - ja sam to minimalno koristila, u pocetku ono kad se koza ljusti ma pregibima...neko johnsons sam uzela bzvz....nismo petinu bocice potrosili a poslije nikad nismo mazali. Ni kremice i sl...nije bilo potrebe
žena-majka-carica:)
Evo, to tako izgleda...
30komada u pack...
Zato si se ti, Treca Sreca, nakupovala na toooooneeeeee robice... Nek se nadje!!! I super za krevetic! Bilo bi glupo da ti moras kupiti novi, a tvoj je... Realno, ne?
Barbs dobro ti je i rekao...sta ces se mrcvarit??
Inace ja zadnjih par tj redovno kemijam da me muz odveze do pazara/placa (inace 10ak min hoda) da ni ne vucem onu tesku torbu na kotace jer ja to napunim voca i povrca do vrha...svako dan-dva....pa onda on to vadi/stavlja u gepek i iz auta u stan jer se ja cuvam. Isto i za tako neke kupovine spize u ducanima, ukljucujuci muller - eto jucer 2 ogrombe teske kesetine kucanskih potrepstina - ne pada mi napamet nosit....bude tu i po 5kg total. A ja pazim da ne dizem preko 1-2kg na relacije duze od 5metara. Sta cu se igrat pa poslije da bude kukulele...
žena-majka-carica:)
Ignorirajte krevet u pozadini
Frendica je rekla da mi se ne isplati trositi 100 kn za bademovo ulje... I da je ona koristila od Trudija i Becutana... Ja sam danas skoro uzela sapun od jonhsonsa ali sam uzela od babylove.. od kamilice je...
Skazem se, Treca sreca... Treba iskoristiti priliku...
Ja sam eto dogovorila da frendica dodje po mene veceras kad ono - nema auto.. A izbjegavam ga voziti.... Vozila sam ga danas nakon 10ak dana jer je muz vozio dok je bio g.o.
Cure,hvala vam.. 😘
Ejj aa za bolnicu sto se tice ulozaka,dosta su ti veliki ulosci i mrezaste gace ili se stavljaju jos i gaze?? Jer ja cu to sve imat u bolnici,ne moram nista nositi ali si zelim kod kuce pripremiti,da imam kad izidjem iz bolnice..
Treca sreca, nema mjere! Kao što sam i rekla, frendici je to netko preporučio. Ona je rodila u 2. mjesecu i kad je tražila kod nas nije bilo Chicchinih više, pa je kupila te i jako je zadovoljna bila.
Dzenny, vi to imate u bolnici??????? Ja sam uzela 2 pack mrežastih gaćica i te uloške i to je to... Mislim da gaze ne trebaju...
Mame koje ste već rodile, zar ste i te mrežaste koristile i kod kuće??
Sortiraj odgovore
Najstariji