Onda obavezno kroksice s dijamanticima Zivjele moje curke koje su se sjetile na vrijeme!!

Morat cu i ja vidjeti sa sestricnom ako ima elektricnu ali njoj ce maleni napuniti god.dana kad je meni termin, pa ne znam do kad ga ona planira dojiti…
Ona da forokopirkom je mrak
Ja sam izdajalicu koristila (i to ne puno) u samom pocetku...a kasnije, pogotovo kad je presao godinu onda vishe ne (a dojila sam ga cca 2ipol godine) Jer manje mlijeka sisa kad uvedes dohranu tako da ako odes negdje na par sati van kuce nece ti se kvrge stvorit kao u prvim tjednima dojenja...jer je puno manja navala mlijeka.
Jedino ako mama ima namjeru izbivati i ostavljat bebu nekom...pa da izdoji i ostavi....ja to nisam radila. Samo tak u pocetku kad smo isli papirologiju obavljat nakon rodjenja....

žena-majka-carica:)
Barbs, ja nisam s nicim osim s vodom prala dolje dok rana nije zacijelila i spricala bivacinom.
Izdajalicu sam imala rucnu od tommee tippee i zadovoljna sam bila. Ma da sam cula da su elektricne bolje
Ovo smo vec komentirale nedavno al eto ponavljanje je majka znanja....GOLA VODA JE NAJBOLJA. Govorim iz iskustva a rodila 2 velike bebe vaginalno i uz rezanje....sav se oba puta linepo i brzo oporavio i patronazna je isto pohvalila moj izbor - pranje golim vodom (sto cesce, nakon kakanja npr obvezno...da ne dodje do rane nista sta bbi ju moglo infektat)
...nisam ni bivacin koristila....samo prirodno : mrezaste gacice da bolje dise, pamucne uloske lola vlaske..iz istog razloga. I prala vodom. Sta manje kemije i sta vise zracit!

Onda obavezno kroksice s dijamanticimaZivjele moje curke koje su se sjetile na vrijeme!!

url=https://lilypie.com]
Eto napokon sam pohvatala
a jedva...
Barbs ne moras se ispricavat za lapsuse dok pises s moba ja ih uvijek imam na tone. Pa koga briga

Uh, bas vas je tesko pohvatat...
Neko je napisao da ima streptokok, bas mi je zao... Ali ko stl kazu cure dobit cete nepencilinski antibiotik i bit ce sve ok!!!
Barbs, valjala sam se od smija na slike, pogotovo na ovo s fotokopirkom...
Svekrve, neiscrpna tema... Ja se na svoju ne mogu nesto posebno pozalit... Zivimo u nekoj vrsti zajednice, svak u svom stanu ali u dvi kuce jedna do druge, mi, svekar i svekrva, muzev brat i njegova zena... Oni svi imaju neku sliku u glavi big hepi femili osim nas dvoje, mi zelimo svoj mir i odvojen zivot.. Za brata mu i zenu svekrva svaki dan kuha, pogotovo od kad je ova rodila beba ima 6-7miseci...mi samo zimi odemo 1-2 put kod njih na rucak da se ne naljute, iako ja ne bi ni to...
Moja svekrva je dobra zena, al me malo nerivira sto od sebe voli napravit sluskinju pa je svima njima na usluzo stalno, a ja to ne volim, onda kad oce meni nesto napravit a ja kazem da ne triba pa me se krivo gleda... Rekla sam da ne bi volila imat sina samo da n budem jednog dana svekrva 😂😂😂

Ajme, Dena, ROOOZEEEEE SUUU Moje su bijele i već sam negdje pogubila dijamantiće ahahahhaa Često ih nađem po stanu kad koristim njih umjesto futtica
Treca sreca, da, ponavljanje je majka znanja! Bila sam sigurna da je netko bio napisao to da je prao samo s vodom, ali toliko toga smo pisale, a ja nisam nigdje zapisala/označila i eto - moram ponoviti pitanje
Drago mi je što nisam jedina koja pogriješi
Ispadam totalno nepismena kad idem čitati sve što sam napisala...

Mouse kuzim tvoj strah, ali nisu bas oni glupi. Ti svakako napomeni za tu alergiju (i mogucnost/strah da bi i beba mogla to imati preneseno od tebe) pa ce oni uradit sta je najbolje! Sigurno niste prvi takav slucaj. Mada vjerujem da ti nije svejedno

Luce, to najbolje pročitati zadnju stranicu.. ili zadnje dvije...
Nasmijala sam se zašto te sveki nervira, ali shvaćam... Takva je i moja mama Uvijek spremna pomoći, trčati, raditi... itd... nikad ne ormara...

Kad smo kod ponavljanja....toliko toga je napisano.
da ja ne mogu nac info koja me zanima
ovde se jako tesko snaci..
di je onaj popis:
kiki ili netko je bio stavio...suncokretica? Ma ne znam tko...
sto sve radit za potaknut okretanje bebe
-???
Molim tog tko je napisao da ponovi. Thnx 😙

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji