Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    09. Kolovoz 2017. 07:46

Jucer stigla komoda i prematalica... Wuhuuuuuu  Jedna briga maaaanjeeeee... Vecinom oprema stoji u garazi a stvarivza bebu kod moje mame, sveki i nas u sobi... Neeeema mjesta ahahaha 
    Ja sam zadovoljna obavljenim soppingom... Luce, svakako jos imas vremena... Vidis kad sam ja krenula s detaljnom kupovinom hahahahaa dobro da nisam dok se nisam isla poradjati hahaha  Jos mi fali par sitnica i ja sam gotova i spremna i u iscekivanju..
    Zar je istina da se najvise beba radja oko promjene mjeseca??? 
    Ja eto lezim u krevetu... NAPOKON sam se naspavala nakon nekih 2 tj cca... Aaajmeeeee, kojaaaa milina eeej.... Pustila sam vrata sobe otvorena pa je cirkulirao svijez zrak... Unatoc tome sta muz nije htio... Tek negdje po noci se digao da ih zatvori jer je pocelo jako puhati... Cak sam se dizala za wc u da popijem vode, ali zaspala bih k'o top... I onda me oko 7 sunce probudilo... Probilo se nekako kroz zatvorene skure.... I imam filing da je opet vruce...
    Je l znate da najavljuju jos jedan toplinski val?? 4.po redu u ovoj sezoni???? GROOOOOZNOOOO!!!!! 

kleaiva
    09. Kolovoz 2017. 07:47

E da...imena😂😂
    Za prvo je dragi birao her he bila curka po njegovoj zelji a ja nisam imala blage dume koje bi ime, za drugo je seka birala braci ime jer je od pocetka htjela bracu😂😂😊 a sad cu ja...samo da konacno saznam spol😂😂
    Vec jedva cekam pregled drugi tjedan, vadit cu i krv i ogtt pa cu vidjet jel i po tom pitanju sve ok.
    Bas mi je sad neki pad imuniteta...napale ne afte, pa sad to povracanje i proljev a realno nisam nista tesko jela...jedino ako je nesto bilo pokvareno...moguce rajcica ili lubenica jer sam to jela ali sve je imalo normalan izgled i okus.

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

barbs
    09. Kolovoz 2017. 07:48

* i da popijem vodu... Da ne bi bilo da pijem vodu iz wca HAHAHAHAHHA

• Dena1009
    09. Kolovoz 2017. 07:49

Curke, jos tocno mjesec dana do termina!! 🤗🤗🤗

Jel koja od vas masira međicu? Ja sam kupila ulje i probala, al neide mi bas, bas je onak nezgodno i cudno 🤔

url=https://lilypie.com]

barbs
    09. Kolovoz 2017. 07:52

KleaIva, kad imas pregled???
    Sto se tice biranje imena - super... Svi sretni i zadovoljni... Ako se nista ne promijeni i ako slijedeci put bude curica u pitanju onda ce biti NIA  Isto moje ponudjeno ime jer muz nije znao  Pa nakon 10000 ponudjenih imena se dvoumio izmedju EME I NIE... 
    i onda se naduri jer kao: Ne moze sve biti po tvome ahahahaha i ja ga pitala: ok!! KAZIIII bilo koje ime!!! I svaki put: eeee ne mogu sad... Uhvatila si me nespremnog... Moram o tome razmisliti vise..
    Pa sam mu rekla: tko ti je je kriv sto sam ja imala imena jos pred koju godinu! Azahahhahahahahhaa a otkad sam dijete sam htjela da curica bude AURORA..(ZORA-ZORICA u prijevodu!!!)

barbs
    09. Kolovoz 2017. 07:52

Dena, joooos maaaalo!!! 
    Nope, ne masiram ju... 

barbs
    09. Kolovoz 2017. 07:53

Senoritakova, je l ima novosti???
    Aurora, gdje si??? Jeste jos citavi?? 
    Pupy?????

barbs
    09. Kolovoz 2017. 07:56

Dzenny, fino ste vi opremljeni!!! SVAKA CAST!!!! Mi jedino sto ne nosimo u rodiliste je robica za djecicu... Nosimo ju na dan izlaska i to je to..
    Tea, super za dobre vijesti s pregleda!! Oooooo, ti si vec otvoooorenaaaaa!!!!! Kad ti je inace termin??? Negdje oko 20.9.?

• Natasha555
    09. Kolovoz 2017. 07:56

Klealva- moguće da je viroza neka, nadam se da će što brže proći! 
    Mamuka- nadam se da je curka bolje!
    Barbs - hvala na informacijama!  

barbs
    09. Kolovoz 2017. 07:58

Mom, sad sam vidjela... Nazalost, Pula nema vise nista od djecjih trgovina osim MAGIC BABY, a po meni se tamo najvise isplati kupiti i krpice, tetrice.... Po cijeni i po kolicini definitivni najpovoljniji!!
    Suncokretice, i ja sam potrosila cca 400 kn ako gledas.. ali sam imala poklon bin pa sam iz svog dzepa morala platiti 200 kn  .  ZIVJELI poklom bonoviii 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.