Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sretna
    09. Kolovoz 2017. 08:33

Giovi, sretno na pregledu! Bome i ja sad vec jedva cekam nas oregled. Jos 2 tjedna, to ce biti 6 tjedana od zadnjeg pregleda, najduze ikad

I_me
    09. Kolovoz 2017. 08:34

imam par pitanja.
    1. sto je isofix? pitala sam jos prije par stranica...ili nitko nije skuzio ili nitko nema pojma 
    2.sto ste uzeli od krema i kremica za sebe i bebu? ( kupanje,guza,grudi...)
    3. netko je davno napisao ime stranice na fejsu za personalizirane okvire za slike? ne nadjem kako se stranica zove..

barbs
    09. Kolovoz 2017. 08:38

I me, da i mene zanima za raj isofix... Jos sam miskila da sam negdje odg preskocila
    Za personalizirane okvire cu pogledat ja na fejsu jer ib imas na tone 
    Za bebu za kupanje ja sam uzela BABYLOVE sapun.... Mislim da me netko pitao sto je na slikici onu u plavoj kutijici... To je sapun 
    A za sebeeeeee si mislila za bolnicu ili za kod kuce??? Jer ja sam si bas razmisljala kako dolje prati, pogotovo ako popucamo i/ili imamo savove... ????????
    E daaaaaa, koja je oni dobra krema za cice? Netko je neki dan pisao... Sa L pocinje

barbs
    09. Kolovoz 2017. 08:39

Sretna, stvaaaaarnooo je dugo proslo od zadnjeg pregleda... Da nisam ja u cet inzistirala morala bih cekati 5tj za pregled... Grozno 

barbs
    09. Kolovoz 2017. 08:40

Juhuuuu... Kako preko moba ne znam tipkati TO JE CUDOOOOOOO

I_me
    09. Kolovoz 2017. 08:46

barbs

I me, da i mene zanima za raj isofix… Jos sam miskila da sam negdje odg preskocila
    Za personalizirane okvire cu pogledat ja na fejsu jer ib imas na tone
    Za bebu za kupanje ja sam uzela BABYLOVE sapun…. Mislim da me netko pitao sto je na slikici onu u plavoj kutijici… To je sapun
    A za sebeeeeee si mislila za bolnicu ili za kod kuce??? Jer ja sam si bas razmisljala kako dolje prati, pogotovo ako popucamo i/ili imamo savove… ????????
    E daaaaaa, koja je oni dobra krema za cice? Netko je neki dan pisao… Sa L pocinje

ja sam dobila uz kolica taj adapter sto se stavlja nosiljka na njega za autu, da se moze zakacit  za sjedalo.. al ne znam dal je to to ili moram jos sta uzet... gdje ce vam sjedalica biti? na suvozacevom ili iza?
    za bebu od kremica imam trenutno samo .. pavlovicevu mast za guzu.. al sam mislila uzet samo sapun za kupanje kasnije..
    za sebe cu koristiti gel za tusiranje koji inace koristim samo cu dolje temeljito isprati sa vodom.
    i mene zanima koja krema za cice?

dzenny
    09. Kolovoz 2017. 08:46

Ovdje bebu na pocetku kupaju samo u kamilici,mislim na patronozne,ali  ja isto planiram kupiti neki sampon ili cak su nam reklo da je najbolje u vodu dati par kapi djecijeg ulja..
    Aa u bolnoci ti ne daju uopste da koristis nista za kupanje (samo obicna voda) bas zbog stanja u kojem se nalazi pi-pi 😊

barbs
    09. Kolovoz 2017. 08:53

E daaaa... Ja za bebu imam i JGL DJECJU MAST i SUDOKREM mi je frendica preporucila...
    Ja sam kupila te babylove sapune od kamilice... Ako ne bude pasalo, kupit cemo neku drugu 
    Eeee daaaa... Da nije LANOLIN krema za cice??? 

barbs
    09. Kolovoz 2017. 08:54

Dzenny, to sam i ja mislila na PIPI 

barbs
    09. Kolovoz 2017. 08:55

Cure, ovdje je opet pocelo prziti!!!!!  Ja se nadam da ovaj PISLJIVI 4. Toplinski val po redu nece potrajati toliko dugo  Ne mogu danas na more, ali sutra idem i bas me briga vise!!!! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.