Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    luce <3
    09. Kolovoz 2017. 16:24

barbs

Luce, to najbolje pročitati zadnju stranicu.. ili zadnje dvije…
    Nasmijala sam se zašto te sveki nervira, ali shvaćam… Takva je i moja mamaUvijek spremna pomoći, trčati, raditi… itd… nikad ne ormara…

Hehe, pa nervira me zato sto je zena vec u godinama a cili svoj zivot se lomila i radila da bi sada u tim godinama nekoga sluzila zena je u godinama kad triba lipo uzivat u svojoj mirovini... Zato svekar nadoknadi, on pomogne al uvik je negdi u skitnji, na planini, u selu, na bućama.... Tako i triba

Suncokretica
    09. Kolovoz 2017. 16:25

Evo mene iz shoppinga natrag a vi se raspisale da imam do noći što čitati 
    Barbs, da samo 2 kg sam u plusu, ne znam kako ali ja sam u drugim dijelovima tijela smršavila, a dobila samo trbuh. Nisam ja mršava, ima mene i ovako i dosta sam visoka pa eto nekako se valjda rasporedilo i više se ne zamaram s kilama, bitno da beba napreduje, očito moj organizam tako reagira. 
    A jedem 5 obroka dnevno, više puta po malo. Gladna nisam, al i bolje da ne dobivam. Trbuh i beba sigurno rastu jer su udarci jači, a trbuh se pošteno zaokružio.
    Evo slike od dana, očigledna razlika u odnosu na prošli tjedan, to je onaj skok o kojem ste pričale 

Giovi
    09. Kolovoz 2017. 16:46

Evo nasssss dvije padobranke...
    Ogtt je prosao odlicno,popila carobnu tekucinu i namjestila se u cekaoni tako da sam noge stavila na vjesalicu i upalila si seriju preko moba tako da moram priznati da mi je brzo poslo vrijeme...
    A sto se tice 4D,vidjeli smo sve osim lica... znaci moja gimnasticarka ne da je sakrila lice samo rucicom nego je dodala i nozicu,da ne prifali...
    Znamo da je po mjerama veca za tjedan dana i da je sve u redu...

violeta1
    09. Kolovoz 2017. 16:57

Dena kroksice su odlicne 😊😊 Kontam da cu i ja sebi tako nesta uzeti jer kako je treca sreca rekla najbolje su te 😉
    Suncokretice preeezgodna si...fit trudnica nema sta 😊 Bitno da beba raste i da je dobro a i ti poslije neces imati problema s kilama.
    Giovi super za ogtt..a malena ne zeli da ju se gleda..hehe prava mala frajerica 😊😉

Suncokretica
    09. Kolovoz 2017. 17:01

Mcmouse, žao mi je zbog streptokoka. Nadam se da će naći neko rješenje i da ćeš se što prije toga riješiti!
    Intimna higijena- najobičnija voda i tako planiram i poslije poroda! Koristila sam neki sapun prije trudnoće, samo ponekad. Mislim da sve drugo može samo naštetiti, voda je najbolja. Al se zato perem dole 3 puta dnevno i mijenjam često uloške.
    Izdajalica- ne planiram ju kupovati dok ne vidim kako nam ide ili ne ide dojenje. Lako muž skokne po nju ako će trebati 
    Treća sreća- evo ti link: http://www.roda.hr/portal/trudnoca/trudnoca-kroz-tromjesecja/polozaji-djeteta-u-maternici-prije-rodenja.html

Suncokretica
    09. Kolovoz 2017. 17:33

Uf danas se ja i mama istrošili al morali smo to uzeti, evo današnjeg shoppinga:

Mrežaste gaće
    Mrežaste gaće
    Jastuk za bočno spavanje, nepromočiva podloga za madrac i pamučni pokrivač
    Jastuk za bočno spavanje, nepromočiva podloga za madrac i pamučni pokrivač
    Jastuk za nošenje
    Jastuk za nošenje
    Frotirni kombinezoni i jedno malo zimsko odijelce, sve po 25 kn :)
    Frotirni kombinezoni i jedno malo zimsko odijelce, sve po 25 kn :)

mc_mouse
    09. Kolovoz 2017. 17:42

Valjda samo u mome kiku nije snižena dječja roba 😡

Barkleys
    09. Kolovoz 2017. 18:00

Suncokretica gdje si kupila ovo bijelo zimsko odjelce? Meni je termin u 11.mjesecu pa sam razmišljala o odjeći za izlazak iz rodilišta i ovo mi se čini odličnim.

Vidim da ste se sve raspisale o sniženjima i gdje što kupujete, imate li savjet za spavaćice s gumbićima, po mogućnosti s dugim rukavima, ne pretjerano skupima?

E i, imam još jedno pitanje, u zadnje vrijeme bijeli iscjedak, baš bude bijeli i osjetim kad curi, nije često, ali, ginekologica mi je na go, a ne bi htjela ići kod zamjene. Pročitala sam kao da je u zadnjem tromjesječju pojačani iscjedak normalna stvar, aliii...

treca_sreca
    09. Kolovoz 2017. 18:03

Suncokretice thnx za link....a za kile sta te briga da ne dobivas kad beba napreduje a tebi ne fali.
    Ja sam u ovu trudnocu usla s minusom 5-6kg kog vucem zadnje 2god i da nisam dobila puno - bilo bi loshe. Tijelo mora nadoknadit ak ima manjka, priroda se pobrine da trazi koliko treba u trudnoci...
    Ja sam evo uskoro 34tj puna, kilaza na +16kg ali obzirom na pocetni minus rekla bih da sam "10 viska"  dobila...a od tog je 3kg beba i jos (skoro) toliko vode/posteljica u trbuhu....tako da je manje od 5kg po ostalim dijelovima tijela se rasporedilo. A to je nista..

žena-majka-carica:)

barbs
    09. Kolovoz 2017. 18:06

Luce, aaaah, te žene... Nikad pameti da se nauče..
    Suncokretice, prezgodna! Samo ja ne znam kako si izgledala prošli tjedan jer nema slikice da mogu usporediti... Najbitnije da je bebica dobro i da si ti dobro i da trudnoća super napreduje, a kg...?! Pa očito je da je svatko drugačiiji. Zato i muževi služe - da trknu kad god zatreba I ja se isto više puta dnevno dolje perem i mijenjam uloške, naravno. I jednom tjedno preventivno stavim čajevac od justa (antibijotska krema!) Fino si se ti nakupovala vidim! Svaka čast!
    Kod nas je u KIKU sniženje, ali da ti budem iskrena, nisam našla ništa što bi me natjeralo da kupim, a nisam htjela kupovati bez veze. Gdje si kupila jastuk za bočno spavanje?
    Giovi, super za ogtt! A tvoja curka je neka sramežljiva gimnastičarka Bitno da je sve u redu!
    Violeta, pa mogu ti reći da i kroksice nisu toliko loše Ružne jesu, ali koga briga

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI