Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kleaiva
    09. Kolovoz 2017. 08:00

Barbs…17.8. imam ogtt, nekad nalaz bude odmah pa mogu popodne odmah na pregled...ako ne onda pregled 18.8.😊

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

barbs
    09. Kolovoz 2017. 08:01

Natasha, super sto ste se dogovorili tko ce vam biti kumovi.  Super za dogovoreni termin kod pvt gin. Barem ces znati na cemu si... I odlicno za poklon posteljinu!!! Ja da mene pitaju frendice bih im odg sro mi treba  Za sada ne pitaju... Pita samo obitelj, pa sam ih vec angazirala 

09. Kolovoz 2017. 08:01

Natasha, woww predivan krevetic! 
    Barbs, super za stvari 👍🏻
    Kleaiva, i mene afte napadaju! Jucer sve su jezikom prelazim i osjetim baloncek u zubnom mesu 😖

• Giovi
    09. Kolovoz 2017. 08:05

Jutro cure...evo da se i ja malo javim...imala sam zaostatk od 100str. Pa sam samo preletjela zadnjih 30tak... Senoritatakova drzim fige da ste sto duze 2u1. Biti ce sve u redu vidjeti ces...
    Mi smo u ponedjeljak trebali na 4d ali su dragom promijenili smjene pa idemo danas u 14h. A sad upravo sjedim u cekaoni jer je u tijeku ogtt...ona tekucina nije toliko grozna,da se prrzivjeti...
    Jucer su mi vadili jednom krv na taste i 4.8 je,a mislim da je na pocetku trudnoce taj isti nalaz bio 5.2-5.3. A danas su mi izvadili opet i dali tu tekucinu i sad moram cekati 2h...

I_me
    09. Kolovoz 2017. 08:05

Jutro cure! 
    Vidim nisam jedina ovako rano budna.. 
    Sjedim na terasi i pijem kavu.. lagano vjetar pirka, a ne da mi se pokrenit kako mi lijepo anpas me vec pola sata gleda da ga prosetam. 
    Evo meni starci otisli. Sad mi cudno u stanu. Premirno je 😂😂😂
    A u stanu kaos,.. al mislim da cu danas ipak promulit i sutra se bacit na ciscenje i bejni robicu. 

Giovi
    09. Kolovoz 2017. 08:09

Sad vidim da sam se prijavila preko facebooka pa mi umjesto nicka iznad pise ime i prezime. Da ne bude zabune tko je sad ova padobranka...🤣

• sretna
    09. Kolovoz 2017. 08:18

Giovi

Sad vidim da sam se prijavila preko facebooka pa mi umjesto nicka iznad pise ime i prezime. Da ne bude zabune tko je sad ova padobranka…🤣

A ja si bas mislim tko je ta 🤣

barbs
    09. Kolovoz 2017. 08:22

Ahahahhha i ja sam mislila 
    Giovi, drago mi je da ti nije lose i uzivajte na 4Du i javi nam se!! 
    I me, guuuuuustaaaajjj!!!!  Sigurno ti je lijepoooo

dzenny
    09. Kolovoz 2017. 08:25

Jutro.. vidim jutros smo sve prilicno naspavane i raspolozene.. 😀
    Ja jos uvijek lezim u krevetu,ne da mi se ustajat.. 😞
    Moja curica je toliko nemirna da neda mamici vec sad spavat.. 😊

dzenny
    09. Kolovoz 2017. 08:29

Meni juce doktorica kad je upalila 3D,ja sam ju zamolila za sliku.. zena se trudila 15 min samo da mi uspije uslilat loce bez ruke ali uzalud.. ruku nije micala sa lica.. tebi 'padobranko' (hahahh) zelim vise srece i da beba ne bude sramezljiva..
    I_me,idem i ja sb da napravim nesto za popiti,kad cujem kako je tb lijepo.. 😉

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.