Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    09. Kolovoz 2017. 13:57

Angel, jako mi je drago sto imas pomoc u firmi i sto je sefica uz tebe!! Super za mamu!!
    Znam sto se stana tice... I mi imami jednosobni stan... Za prvo vrijeme ce biti ok, ali koliko dugo?; Khmmm..... Sto se komentara tvoje mame tice, kao da slusam svog oca!!!  On pored punice zivi preko 30g, pa valjda zna iz iskustva...
    I potpisujem sto se postovanja tice... A i najbolje se slazes s nekime kad ga rijetko vidis - po meni 

09. Kolovoz 2017. 13:58

Angel, super sto ste se tako dogovorili, i cini se da su vam starci razumni.
    👍🏻

barbs
    09. Kolovoz 2017. 14:01

Yel, ovo je obiteljska kuca da 3 stana, tj.4 stana ako racunamo apartman...  Jedan je stan prazan od 12.mj... svekici zive posebno... Da smo isli tamo bi se morali guzvati jer imaju 3 spavace sobe, ali dvije su jako male  (tu su sogor i moj muz spavali, pa im nisu trebale velike sobe)... Ovdje kod nonica imamo veliku sobu...
    Probava - prosli tj mi je bilo KATASTROFA.. po 2d nisam isla na wc... GROOOOZNOOO... A 2tj prije toga proljev... Nikad na zelenu granu 

• Dena1009
    09. Kolovoz 2017. 14:02

Barbs i Dzenny dobro je kad muz stane na vasu stranu i usprotivi se, moj je isto takav i neznam kako izdrze zene kojima muzevi kod konflikta popustaju mamicama. Osobno nemam nekih konflikata jer smo jako daleko, al kod nekih sitnica je vec pokazao da je na mojoj strani i da se drzi onoga sta se mi dogovorimi, to mi puno znaci.

Meni je seka dala dvije spavacice sa gumbicima, planiram da rodim u istoj ko i ona jer su se u njoj rodile vec 2 zdrave bebice, pa je kao "sretna spavacica" ☺ Jednu sam kupila u c&a bez gumbica al je otvorena, na naramenice pa lako izbacim dojku. A stavila sam jos i pamucnu haljinu sa gumbicima, malo je "pidzamasta" pa ako zatreba posluzit ce.

Spavacice - kupila je mama prije mjesec dana na placu spavacicu, platila je 50kn, a 2 dana poslije vidjela sam u robnoj kuci istu, od istog proizvodaca, kostala je 150kn. Ko je tu lud??? 🤔 

Papuce sam uzela u Kiku, materijal ko krokse , također sa dijamanticima Barbs😂 U slucaju da zahladi, te mogu imat i na carapu. A japanke obicne, najjeftinije mislim da su za tusiranje ok, steta razmakat ove skuplje. 

url=https://lilypie.com]

barbs
    09. Kolovoz 2017. 14:03

Moji se roditelji ne petljaju nigdje... Sto je super...  Mada im ja ti ne bih ni dozvolila... Jednom mi je mama rekla da sta nam je trebalo da kupimo novu spavacu sobu kad nemamo svoj stan i k'o da to nije moglo pricekati. Rekla sam joj da nju nismo pitali za misljenje niti da nam je kupi i da nema sta komentirati. Cak se nadurila, ali je zasutila.

kleaiva
    09. Kolovoz 2017. 14:04

Kiki ...ja imam one gumene adidasive natikace za plazu i to sam inala i na porodu i u sobi i na tusiranju jer ih obrises i suhe su za pola minute. Ive cvjetne lijepo izgledaju😊 Ako su gumene uzmi te.
    Zasad je situacija podnosljiva...ne ceka mi se tu u turistickoj ambulanti jer smo u Novalji i uuuuuvihek je krcata rako da sve dok mogu gutljajcic po gutljajcic vode piti i ne povracam konstantno dobro je. Cak se i proljev smirio.
    Odmaram stalno, ja u hladu na plazi bila i puhao je vjetric...u apartmanu mi je koma i fali mi zraka😏

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

• sretna
    09. Kolovoz 2017. 14:05

Barbs, ja zadnjih mjesec i pol sa L nisam ni grama dobila 😄
    I ja jos uvijek radimkad se vratim s mora radim jos 3 tjedna i onda mi se otvara porodiljni 😁

• sretna
    09. Kolovoz 2017. 14:05

Belle, suoer za pregled!

kleaiva
    09. Kolovoz 2017. 14:07

Za takve stvari oko toga gdje cete zivjeti morate biti slozni s muzem i oboje morate to zeljeti. Moj je nakon 2 godine shvatio da se moooora i on maknuti a ne samo mi kao cjelina. Ako se razumno razgovara i odnosi nisu naruseni vec mislim da ce vecinom svaki muz stati na zeninu stranu kad je u pitanju njihova buducnost.

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

barbs
    09. Kolovoz 2017. 14:08

Dena, muz treba da bude na strani od zene... Jer se nije zenio za majku  Ali muzu je trebalo vremena da ju otkaci malo od sebe... Jer joj je svasta popustao za vjencanje i on i ja smo se stalno svadjali radi nje... I to jos dan prije vjencanja.... 
    C&A spavacice - bas sam ih jucer gledala, ali nisam detaljno jer nisam otisla s tom namjerom.. morat cu opet otici pogledati
    Japanke - bas cu pogledati te jeftinije 
    Ma kako se uvijek vratimo na temu: SVEKRVA?! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI