Neki dan smo muz i ja doznali preko frenda kako se svekar sjetio da ne uzimaju turiste slijedece godine... Pa se mi 1000% ne selimo. Rekla sam mu da bi isli kod mojih da smo se morali odseliti jer bi imali vise mjesta i iznenadila me reakcija muza kad je rekao: da!... Inace me zeli se preseliti iz dvorista a kamoli iz sela ahahahhahhha
Kiki, mene je frendica za moj pir sminkala a za ovsj pir u 9.mj je njena sestra naska sminkericu za 150 in... Inace sam htjela da joj naplatimo frizuru ali nas je malo i puno bi nas sve doslo kostati + treba joj posebno isto poklon dati, pa su tu troskivi kao obuca, odjeca itd... Pa sam odustala od te zamislo...
Prosle god. Smo frendici platili SMINKERICU, FRIZERKU, TORTU, NARUKVICU i skupili sitnice koje nas podsjecaju ili povezi s njom...a moja sestra, koja je bila kuma, platila je pice i veceru....
Mislim da ne mora svaka djevojacka zavrsiti s pijankom, mada ta djevojacka je tako i zavrsila ahahahahaha jer je mlada htjela na momacku od muza i ja sam se tome protivila jer mi je bilo glupo upasti muskima na festu... Na kraju smo sestra i ja s njima zalomile Ja sam ostala do jutra s muze tamo hahahaha... A za sestrinu djevojacku imam slabu memoriju.... Toliko slabu da se ne sjecam da smo se ona i ja potukle... Hahahahahsa...
GORE SMO OD TIPOVA!!! AHHAHAHAHAHHAHHAHAHAHAHHAA
Violeta grozno za psica..ogu si mislit kak si tuzna...a tek kujica😫
A za razliku medu djecom...to jednostavno nrma smisla. Ak imas vise djece, sva su tvoja, sve si ih napravio/rodila...i nema razlike...
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Barbs smijesno mi to kak se odgurujesh od pomisli na uskoru 2.trudnocu...kad gledas ono za godinu-dvije ....tko zna sta ce biti 😉 nekad se inicijalni planovi promjene. I zivot ti sredi svoj neki scenarij koji se ne poklapa nuzno s tvojim prvotnim vidjenjem "kako bi stvari trebale teci" ☺
žena-majka-carica:)
Razlika medju djecom....mnogi ju prave. Samo nitko to nece priznat naglas. Al to je zivot...nista novo i nevidjeno.
žena-majka-carica:)
Treca sreca, znam... Oooooo znaaaaammmm... Da je bilo onako kako sam planirala, sada bih bila na stazu Nije meni zao!!! Drago mi je!! Ali vise ne planiram niiiistaaaaa...
Booozeeeee, ovaj mali se toliko rastegnuo da me cak i zaboljelo
Curke, pozdrav s mora.konacno i mi zaplivali 😊
Senoritakova, drzite se , svako dobro zelim, da sve bude dobro 😙 daj Boze
Bok,cure..
Ewo i nas nakon puuno vremena.. dvije sedmice nas nije bilo.. nismo vas stigli ni citati.. ako ima sta posebno da smo propustili,molimo da nas obavjestite 😉
Mi smo suuuper,super se osjecamo.. 😀
Danas smo imali pregled,napokon smo saznali da cekamo CURICU 😍 puuno sam nemirna,doktorica kaze da dugo nije imala nemirniju bebu.. ali sam i dobra,vec sam okrenuta kako treba da budem..
Zatvorena sam,sve super jedino nam zeljezo poslo malo padati,ali nista strasno,dobili smo terapiju i to je to.. danas smo dobili i uputnicu za porod,da imam uz sebe za svaki slucaj.. 😉 moja curica je teska 1750gr 😍
A sa mamama koje imaju sad nekih problema,sam sigurna da ce sve biti uredu..
Slijedeci pregled 30.08.. 😘
Sortiraj odgovore
Najstariji