Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kiki156
    08. Kolovoz 2017. 12:21

Tako i meni curi zuckasto i ostavi trag na robi. Ne curi stalno ali uglavnom sam primjetila da ide iz lijeve, pitat cu na iducem pregledu... ja sam isto citala da se kolostrum krene stvarati dosta rano, pa nekima curi, nekima ne... a sjecam se da mi je doktorica na jednoj rutinskoj kontroli grudi rekla da imam super dojke za dojenje (tad jos nisam bila trudna) a ja sam je gledala u cudu jer sam imala male sise, al valjda oni gledaju te kanalice il nesto 😊
    E i bas mi je maloprije stigla haljina s Asosa za vjencanje! Jako samn zadovoljna i super je, a imam dva vjencanja 1. i 30.9. 😊
    Evo je:

08. Kolovoz 2017. 12:28

Senoritakava super da ste jos 2u1..bude to dve dobro😊
    Kiki haljina je diiiivna😍
    Kolostrum...nisam jos primjetila...

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

barbs
    08. Kolovoz 2017. 12:37

Mamuka, svakako se slažem s Trecom srecom da ti budeš s njom kod kuće jer, iako nisam expert i nemam djecu, ponekad i kad im splasne temperatura im se naglo vrati (jutros sam napisala kako je meni bilo kad sam bila manja)
    Sanjchi, WUHUUUUUUUUUUUU!!!!  Samo se ti pazi i super što se malena okrenula! LAJKAM!!!!
    Suncokretice, moguće da se i tebi okrenula!
    Ja sam osjećala nešto drugačije kod udarca, ali nisam povezala da se okrenuo 

• Mrvica
    08. Kolovoz 2017. 12:39

maca1510

Ja stvarno neznam sta je sa tim socjalnim ginekolozima, kao da najveci sljam tu radi,cast izuzetcima. Dode mi da ne placam ni zdrastveno ni dopunsko jer sve na kraju moram privatno da bi mi neko objasnio sta je u pitanju, strasno. Sta kaze Luce sreca pa mogu, a koliko ljudi to ne moze… Al isto me nervira da nesto sta te po zakonu pripada, i ne trazis puno nego da se samo ponasa ko covjek,ne, da bi se neko ponasao ko covjek prema tebi moras platit…strasno…
    Curke pitanje- di osjecate udarce bebice? Ja sam 24+5 i udarce osjecam skroz nisko,kao da beba nije u trbuhu nego u samoj zdjelici, a kad legnem i krene se okrecat onda je u razini pupka, nikad nisam osjetila ni milimetar povise pupka. Prosli put kad sam bila na pregledu nogice su mu bile skroz nisko pa su ocito jos i sad. Jel to normalno ili to znaci da nisko nosim? Prosli put mi gin nista nije rekao vezano za to…

I ja imam isti osjecaj. Tj povremeno osjecam kao da me beba skaklje dolje skroz nisko.. ali cesce oko pupka osjecam lagane udarce. Isto mi dr nije spominjao nisko nosenje nego samo da je posteljica naprijed. U istom smo tt. Pozz

treca_sreca
    08. Kolovoz 2017. 12:50

Kiki156

sjecam se da mi je doktorica na jednoj rutinskoj kontroli grudi rekla da imam super dojke za dojenje (tad jos nisam bila trudna) a ja sam je gledala u cudu jer sam imala male sise, al valjda oni gledaju te kanalice il nesto 😊

Netrudna zena moze imat ogrooomne cice a da je sve to nakupina masnog tkiva od debljine tj viska kg.
    A s druge strane zena moze imat nevelike cice al da zlijezda kao takva super funkcionira, a to je najbitnije za dojenje. Utjecu malo i same bradavice (vise na cinjenicu koliko brzo ce beba kvalitetno hvatat dojku) ali zlijezde su te koje stvaraju mliko...
    Haljina je divna...obozavam prljavorozu 😍 i ne mogu se odlucit jel bolje stoji brinetama il blondinama....na svima mi je superr

žena-majka-carica:)

barbs
    08. Kolovoz 2017. 12:51

Znači, kako čitam izostanke, tako odgovaram!
    Mamisita i Galu, upisani su vam datumi pregleda!
    Mamisita, kolostrum još nije krenuo! 
    Belle, da nije željezo? Štitnjača? te sam ja simptome imala još davno, prije nego sam sve izregulirala prehranom i terapijama. Jesi provjerila? Moguće da je i tlak u pitanju... Ako imaš doma onaj aparat, provjeri!
    Senoritakova, presretna sam što ste još 2u1!!! Sigurna sam da ćete još dogurati... 

barbs
    08. Kolovoz 2017. 12:56

Mamisita, OBOŽAVAM ta duuuuga čekanja kod doktora za jedan pišljivi papir!!!  Ooooobožaaaaavaaam... Pogotovo kad je vruče! 
    Kiki, predivna je! koliko si ju platila?! 
    Ja planiram naručiti ovu: http://mama-nova.hr/shop/odjeca-za-trudnice/haljina-trudnice-martina-m03/
    Ne znam da li uzeti M ili L veličinu... Inače nosim sve M još uvijek... 

barbs
    08. Kolovoz 2017. 12:58

Ja nažalost nemam pravo glasa što se tiče boje za vjenčanje jer inače bih kupila ili takvu kao i ti, Kiki (te boje) ili žutu... Žutu još nisam imala na vjenčanju... Crvenu jesam, plavu jesam x2, i crno bijelu... 

barbs
    08. Kolovoz 2017. 13:08

Eto, ja sam nadoknadila što sam trebala (nadam se ; puno ste se raspisale dok me nije bilo!)...
    Taman sam došla u city mall kad sam naletila na frendicu i njenon dečka, pa smo sjeli popiti piće... Rekla mi je da ide u Ikeu sutra, pa sam joj taman naručila stolić za dnevni boravak u stanu jer, radi više mjesta, ćemo onaj veći izbaciti, pa da imamo makar gdje 2 čaše staviti  da ne moramo uvijek sjediti na veliki stol.
    Onda sam kupila bocu u KIKU jer za djevojačku smo odlučile da frendica mora napisati poruku, staviti je u bocu i baciti na u more. Odlučile smo imati djevojačku 1.9. uz more navečer, naručit ćemo pizze i kupiti torte i sa frižiderima s pićem, ručnicima i ležaljkama se družiti. Kupila sam joj lentu, veo i traku na cvijetiće za kosu i naručit ću joj majicu gdje piše THE BRIDE (NAPOKON)... Za poklon smo joj odlučile napraviti album sa našim slikama i s lijepim porukama + platiti šminkericu za vjenčanje i to bi bilo to. Nadam se da će joj se svidjeti iznenađenje... Ionako moramo pripaziti na sve jer u nedjelju (2 dana nakon) se udaje...   Kupila sam tirkiznu majicu u NYu za 25kn. Mi cure smo odlučile obući tirkiznu majicu i napisati nešto što nas povezuje s njom  ili nas podsjeća na nju... 

• Natasha555
    08. Kolovoz 2017. 13:10

Senoritakova- bravo za vas, jake ste! 
    Meni tu i tam malo curka kolostrum, nakon tuširanja ako jače pritisnem. Inače imam manje grudi i sad su stale bujati, jedino su bradavice dosta velike i ispupcene, nadam se da to bude pri pomoglo dojenju!
    Belle- i meni srce zna lupati, imam dosta niski tlak pa mi se otkucaji povise, par puta sam mjerila. I to sam htjela jučer pitati dr ali kak je nema sad imam što upitnika iznad glave. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.