Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kiki156
    08. Kolovoz 2017. 13:52

Hvala curke! 😊 Slazem se da boja stoji svima, ja imam svijetlo smedu prema plavoj boju kose i imam ombre plavi, pa vise spadam u plavuse 😊 Mislila sam isplest onu labavu pletenicu sto ide oko cijele glave da mi nije vruce i ja spremna! Jedino me muce cipele, evo probala sam sad jede i jako me stezu, a sve mislim kako nisam naotekla - ocito jesam iako se ne vidi ovako 🙄
    Barbs 85 funti je ova, a imat cu je za dva vjencanja, od brata i prijateljice pa cu je dobro iskoristiti. Diiiiivna je i tvoja haljina! 😍 Ja sam se malo zeznula jer sam uzela veci broj nego inace nosim, ali moze proci i ovako jer nije uska. Ne znam kakvi su brojevi s te stranice di bi ti narucila? Ja sam sad naucila da su na asosu realne velicine.  Ako ti je inace sve drugo M ok, onda mozda da uzmes M, ak sve ovisi o kalupu. Jel mozem mijenjati ako nije ok?  
    Uzasna zena iz Mullera! Strasno kako su neki ljudi bezobrazni i drski, fuj! 
    Violeta zao mi je za psica 😭  I bas grozno da se radi takva razlika medu kcerima...nije fer. 
    Luce bravo za OGTT! 😊
    Barbs odlicna ideja za djevojacku! Samo pazite, i u onom filmu Mamurluk krenu s laganim druzenjem na plazi 😂 I suuuuper za sminkanje, odlican poklon! Kod nas u Zg dosta deru na cijenama, mislim da ce mlada biti zadovoljna! 

mc_mouse
    08. Kolovoz 2017. 14:03

Joj sto ljudi imaju glupe i nepotrebne komentare to je nešto užas. Vise necu nikom šutiti. Nadobudne prodavačice, sestre, doktori, obitelj... 😡😡

mc_mouse
    08. Kolovoz 2017. 14:04

E Violeta dan bas u banani. Drži se :( 
    Jos tako kad vidis tužnu životinju. Da ti srce pukne kad si vezan.... 

barbs
    08. Kolovoz 2017. 14:04

Kiki, ja mogu završiti jedino u rodilište! hahahaha Za svaki slučaj će torba biti spremna u gepek! hahaha Što se oticanja tiče, znam kako ti je... Znači, stanem u futtice, japanke i sandale od ipaneme  Morat ću kukupiti nešto slično tome za pir... Što je tu je  Mislim da ću im poslati mail da pitam info o veličini, a onda prodati haljinu za nešto manje novca... Ne znam što da radim sa trudničkom fensi haljinom, a ne planiram uskoro imati još jedno dijete (da se malo usredotočim na stažiranje i posao), pa tek onda za 4-5-6g  Mada neću ništa reći... Ako krenem planirati sve se nekako pobrka ahahaha 

barbs
    08. Kolovoz 2017. 14:09

Ajme, Violeta, ja sam tek sada pročitala za psića! GROZNOOOO!!!!!  Jbt, sad sam se sjetila naše pokojne Erice kad je okotila... Okotila je 2x u svojih 13g... i oba puta mladunčad uginula... Imala je po jedno mladunče u svakome leglu... i jedan je preživio jedan dan, a drugi put ga je muž našao u garaži... Ajme, kako je režala na nas... Nije nas ni blizu vratiju garaže puštala... Čak je i Rubicu ugrizla bila jer se bojala da će joj uzeti mlado i Rubi ju je izbjegavala neko vrijeme... i na mačka se okomila...  Uspjeli su nekako maloga uzeti dok ona nije gledala (jela je s druge strane dvorišta) i onda ju ga otišli zakopati daleko od kuće... Ajme, ona je žalosna bila 2tj... Grozno... Jadne životinje 

barbs
    08. Kolovoz 2017. 14:14

McMouse, slažem se s tobom! Rekla bih nešto da ih je vrućina lupila, ali njima je super u ordinacijama o trgovinama... U klimatiziranom su... za razliku od nas  Imaju grozne i glupe komentare, kako god okreneš... A nitko ih ništa nije pitao... 

Suncokretica
    08. Kolovoz 2017. 14:22

Kiki, haljina je prekrasna! Baš po mom guštu 
    Belle, lupanje srca je često i normalno u trudnoći, i meni se događa. ALI, može biti od niskog tlaka, manjka željeza ili štitnjače. Ja sam išla provjeriti željezo i TSH kad mi se počelo javljati to lupanje i bilo je sve ok tako da je očito samo od pojačane cirkulacije i tako tijelo reagira. Najviše mi lupa ujutro kad se dignem, ne znam zašto, ali već sam se navikla 
    barbs, super ideja za djevojačku. Samo da Diego pričeka i bit će vam odlično. I drago mi je da si počela sa shoppingom za rodilište
    Luce, super za OGTT!
    Violeta- žao mi je zbog psića, a nadam se da ćete riješiti obiteljsku situaciju. Apsolutno shvaćam tvoju ljutnju...
    Kolostrum- još nije krenuo, ne znam da li svima baš treba curiti? Za sada sam samo primjetila da mi se posušio neki iscjedak na bradavicama pa je moguće da mi je nešto sitno izašlo a da nisam ni skužila. Nadam se da to ne znači da kasnije neću moći dojiti, vidjet ćemo...

violeta1
    08. Kolovoz 2017. 14:27

Barbs odlicna kupnja.. 😉
    Nasa je imala 3 legla po 3 komada i prezivili su svi, i onda lani je imala 1 i uginulo je ubrzo i bas je bila zalosna i sad opet ista prica ove godine. Nije agresivna ali je jako tuzna i stalno lezi kod malog i lize ga... sad ce muz nekako podic kucicu i uzet malog, nekak ga zakopa negdje u polje. Ne mogu gledat vise ju taku😔
    A sto se tice tih osoba sto su takve ovoj to onoj duplo kao sto su moja mama i seka vise ne znam sta da kazem i napravim. Prije sam stalno sutila al sad vec pucam po savovima i ne mogu vise sutiti. Npr.mojoj seki su 10god davali brava za klanje, za kuline, kobasice, sunkice...ja sam dobila 4god i sad su moji sve prodali i rekli da si sami kupujemo. I bas cu mami reci ajde po tvom razmisljanju ja zelim jos 6god da meni dajete kao sto ste seki, 6god puta 2500kn (koliko dode od prilike jedan brav)nije malo, nakupi se to. Jer ocito u zivotu moras glumit zrtvu, jadnicu i patnicu da sve dobijes. A ja sam osoba da cu kopat i rukama i nogama samo da se sama snadem, i onda mi se jos smiju seka i mama sto neke stvari radim, a ona sve laganini dobije. Tako da sam odlucila sve rec mojima u facu pa taman se i posvadali, ne moraju me vise ni vidjeti ako ce nastavit tako radit razliku izmedu dvije kceri. 

barbs
    08. Kolovoz 2017. 14:38

AAAJMEEEEEE.... NAPISALA SAM OGROMAN KOMENTAR I OBRISAO MI SEEEEEEEE!!!! (s moba) GROOOZNOOOOO!!!!!! 

barbs
    08. Kolovoz 2017. 14:45

Suncokretice, i ja se nadam da Diego nece htjeti pozuriti! Ahahahaha 
    Zna li netki gdje kupiti povolje rucnike????
    Sada letim na kaucu... Malo prije sam stavljala susiti robu na susilo i povukla ga na terasu i sjednem za komp i eto kontrakcije... Srecom, proslo je, ali bome se do rucka ne dizem... Groznooo...
    Violeta, grozno je to sa zivotinjicama... Proci ce njih to, ali je grozni kako ih moras gledati da tuguju!  Ma bas te briga!!! Trazi sto ti pripada!! Kako oni, tako i ti... Ja tek kad sam se odsjelila su mi moji krenuli pomagati, a govorila sam im da mi ne treba pomoc jer znam da nemaju... Kad sam zivjela s njima sam bila bezobrazna kad god bih pitala nesto, ali moje dvije sestre nisu bile bezobrazne.... Najstarija je dobivala speze svaki put kad bi dosli kod njih, a druga je dobivala: masinu za sudje, novo auto od pet kojnog nonica... Itd itd.... Eeeeee pa sad mi ponekad ne bude zao reci im sto zelim... Doduse, ja sam njima rekla da cu im isplatiti sve sto su mi dali za pie u 9.mj i rekli su da ne dolazi u obzir!!! A vise puta sam im to spomenula jer znam da nemaju otkud... Tata je eto od ove godine u penziji.... 
    Aaaaaaaliiiii grozno mi je kad se prave razlike izmedju djece.... Sta ce njoj sada kupiti?! POVODOM CEGA??? Reci razlog pa ajde... Npr sestri i sogoru su kupili masinu za sudje kao vjencani dar jer oni nisu htjeli da ista plate i imali su malo vjencanje.... I mene su pitali sto zelimo i rekla sam nista jer kao 1.isplatili su trecinu pira... A kao 2.mi nemamo stan... Hahahahha 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.