Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    08. Kolovoz 2017. 13:12

Uglavnom, išla sam u Muller iskoristiti poklon bon i kupila svašta za sebe i pack od 6 komada vlažnih maramica za bebača... Gledala sam i krpice i tetrice, ali ništa mi se nije isplatilo s obzirom da sam jeftinije, a više komada kupila u Magic babyu... Definitivno se tamo isplati. A teta prodavačica u Mulleru me malo naljutila... Zamolila sam ju ako mi može pogledati od koliko je poklon bon jer sam zaboravila, a frendica nije zapisala a dala mi ga je pred mjesec dana i ona meni: a koliko bi ti htjela da bude?! Baš grozan komentar...  
    Onda sam se sa tom ogromnom i teškom vrećicom dodegala do auta. Zabolila me kost dolje  Baš sam se uplašila. Vratila sam se u dm da kupim što je potrebno meni za rodilšte i sitnice još za bebača... 
    Da li je neka od vas korostila BADEMOVO MEDICINSKO ULJE za bebača? Frendica je rekla da ga nije koristila; da je koristila samo obično ulje od Becutana...  To mi fali s popisa... i ručnici i spavaćice za mene. Moguće da ću zamoliti svoju nonu da mi pogledati u gradu spavaćice jer je ona svaki dan vani. 

luce <3
    08. Kolovoz 2017. 13:22

Senoritakova bas mi je drago da se jos drzite i da je bebica jos malo narasla!!!! Vi ste dva velika borca!!! 
    Mamuka ja dijete s temperaturom sigurno ne bi vodila na more i na sunce dok mi nije bar 2 dana bez temperature... Slazem se sa svim sto ti je Treca_sreca napisala... 
    Kolostrum mi jos uvik nije poceo curit...
    Dosli su mi nalazi OGTTa i uredni su 😁

barbs
    08. Kolovoz 2017. 13:28

Luce, super za nalazeeeee!!!! 
    VELIKI LAJJJJJK!!!! 

08. Kolovoz 2017. 13:28

Barbs, hvala na upisanim datumima. :* Joooj, da grozno je cekati al znas sta, uopce se necu zivcirati jer ne mozes nazalost nista postici! Samo sam sjela, mazila trbuh a bebac me udarao i cekala... Sta ces...Al uzasno su bezobrazni...Pogotovo prema trudnicama i to svugdje...Ovo u Mulleru sta ti je rekla:Pa uzas! Doslovno da joj skreses svasta u facu al samo se covjek nazivcira radi budala bezveze. Mozes se samo nasmijati i picit dalje. Nazalost...Nemoj se previse naprezat, organizam ti porucuje da stanes malo...
    Ja sam bila u povratku u bipi, kupila sam one nove vlazne maramice Teta Violeta sta je netko bio spominjao, 99%voda i bez parabena, bile su na akciji 7 i nes sitno kn. Barbs, gledala sam i tetrice u bipi, 89 kn 6 kom, definitivno se u magic bejbiu isplati najvise, 99 kn 10 kom, plus domaca proizvodnja i kvalitetne su!
    Kiki, haljina je prepredivna ! Zablistat ces...! 
    Ja isto volim tu bojicu, najzenstvenija je i njezna! 
    Ja sam si uzela jedno pakiranje onih mrezastih gaca u Kauflandu, M size, ista cijena ko u DMu, 20 i nes sitno kunica, 5 kom. A danas vidim u bipi iste kostaju 18, nes sitno kunica. One mama nesto, u narancastoj ambalazi...Kupila si jos vir ulozaka i tak...pomalo se opskrbljujem...Meni mlijeko ne curi , iscuri samo malo kad stisnem dojku. Sta izbjegavam radit, bilo jednom za probu kad sam vidjela da su mi se stvorile zlijedze mlijecne na aureolama... 
    Nadam se da je seniorita kova dobro, i njena Ritica isto! 

08. Kolovoz 2017. 13:29

Luce, super za nalaze. Ja sutra ponovno idem vadit OGTT ujutro, da i to rijesim! 

violeta1
    08. Kolovoz 2017. 13:31

Sanjchi drago mi je sto je sve u redu, samo se pazi i cuvaj. 
    Barbs prefora sve sto planirate za djevojacku 😊😊
    A teta u mulleru koji komentar, grozna je..ufff 
    Ja sam danas ustala na "lijevu"nogu, pa isla s muzrm u grad da uzmemo sav materijal za kapiju sto cemo radit, onda nismo lim mogli uzet, prvo nema, pa ima pa majstor nije dobro izmjerio....onda isli kod moje mame po papriku da opet punim, onda mi ona digla tlak s nekim svoji komentarima,kao sta ja kukam, a inace nisam tip da kukam, al danas mi bas lose, onda se naljutila jer je moja seka kupila autoprikolicu, a moj tata nije htio njima dat svoju, autoprikolica vrijedi 3000kn i ona onak pa sta ce prodat nek da njoj, i jos je rekla mojoj seki posto su mom djetetu kupili kolica za 3000kn sta ona zeli da se njoj kupi za tu cifru! Ja sam htjela vristat od muke!! Moja sestra ima 2 djece i ja nikad nisam NISTA dobila zato sto su moji kupovali njenoj djeci niti sam IKAD pomislila na takve gluposti. Sad cekam da budemo mama tata i ja nasamo da razgovaram s njima o tim idiotarijama i da im kazem kako moze mama bit tako zla prema meni. Ona je nagovorila tatu da unukama za rod daju 300kn, a inace toliko daju kcerima za rod. I kako ja sad imam rodendan reci cu im da ja zelim duplo, jer vise mi je dosta da sve ide sestri a mene se samo pokopava. Bas sam ljuta! I onda dodem kuc i vidim da mali psic star 2tj je uginuo, zenka ga donela u ustima do nas i odnela natrag u box i ne da nam blizu. Bas mi je zao malenog i nju, ne odvaja se od njega, a muski nam stalno ima oci pune suza, pa sam i ja tu pukla i pocela plakat 😭😭😭 Danas dan je uzas 😐

violeta1
    08. Kolovoz 2017. 13:34

Luce super za nalaz 😊 I mislim da je Kiki uzela haljinu, prekrasna je 😍
    Meni mlijeko ne curi, malo me bradavice bole na dodie, i stomak mi je malo nize, spustio se malo.

• sretna
    08. Kolovoz 2017. 13:44

Kiki, predivna haljina i boja!
    Luce, super za nalaz!
    Senoritakova, grozno je kad si tako u neizvjesnosti i ne znas sta dalje..nadam se da ces uskoro znati vise.
    Barbs, teta u mulleru treba jezikovu juhu! 😠

barbs
    08. Kolovoz 2017. 13:47

Mamisita, ja sam kupila 2pack onih narančastih mrežastih gačica kupila u  DMu.... Jer mi BIPA nije bila usput, pa jednostavno otići na drugi kraj grada, po vrućini, gdje ne znam gdje bih uopće mogla parkirati, mi se nije dalo 
    Svakako tko ima priliku bolje kupiti u MAGIC BABYU tetrice i krpice jer drugdje se ne isplati... SAMO ako je na akciji... Dobro da sam poslušala frendicu kad mi je pričala jer je rekla da je gledala u dmu, mulleru, po centrima i da je u magic babyu najpovoljnije.
    Ma ja sam se bezobraznoj teti na kasi samo nasmiješila i rekla: nisu mi rekli, a dali su mi pred mjesec dana... Da sam bila raspoložena bih se posvađala s njom, ali nije mi se dalo... 
    Što se tiče tijela kako viče da malo usporim tempo - slažem se... Bome ostale stvari koje moram obaviti neću sama obavljati... ili muž sa mnom ili mama ili tata... Mada je kaos po cesti... Danas normalno vozim. Ispred mene stranac koji ne zna kud će... Na glavnoj cesti ograničenje 60, a on vozio 40... Kolonu napravio... Pa je skretao i kreten od kombija je išao ZAOBILAZITI nas 2-3 auta i skoro se u njega udario i još ovi s kombija strancu trube a kretena bolilo briga... on kao fol svugdje ima prednost! budale...  I to još pored mene se mogla desiti nesreća... Pomislila sam: ok, krajnje je vrijeme da mooooždaaaa počinjem moljakati nekoga da me vozi... 
    Ja sam u Mulleru kupila: 2pack uloška za mene (slični CHICCU), pack od 6komada vlažnih maramica, 2pack podloga za prematalicu po 10 komada u svakome i šeširiće za cice.  Grudnjake ću otići kupiti drugom prilikom... Sada se isplati jer su na akciji... 
    U dmu sam kupila: kupku, četkicu i pastu za zube, 2pack mrežastih čacica od 5 komada, 2x dječji sapun i češalj+četku za kosu i 2pack babylove pelena: br 1 i br 2 

barbs
    08. Kolovoz 2017. 13:48

Violeta, AJMEMAJKOMOJAMILA! Ne mogu vjerovati... Pa što ako su tebi kupili kolica?! Zašto bi trebali sad anešto i sestri kupiti?! Ako i kad joj nešto bude trebalo onda se ponuditi, a ne ovako... Ma grozno! Ne mogu vjerovati... ALi neke osobe su tako navikle. Znam po svojoj frendici... Ona je uspoređivala situaciju svoga brata i sebe. Brat je studirao u RI i mama mu je plača stan... I onda je ona rekla da je logično da joj mama mora kupiti auto???? I kupila joj je auto i to hitno jer im je trebao s obzirom da je ostala trudna. Onda je ta ista frendica uspoređivala sestričnu i sebe. Sestrična je od nonića dobila tot novaca za rođenje prvog sina i onda je ona očekivala DUPLU svotu jer je ona rodila blizance??? Ma aaaaaaaaaaaaaaalooo?!?!??! 
    Nadam se da će joj se sviđati naše iznenađenje  (frendici za djevojačku!)
    Sretna, mislim da joj treba!!! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.