Te devetnice sv.Riti su jako mocne. Ja se molim sv.Ani, Gospinoj majci. Ona ima puno molitava, a meduostalim i trudnice za dijete. Sv.Marta je isto zastitnica trudnica/majki. Jaooo, mene bi isto zivciralo da mi nista ne govore ali sam citala da su u nekim rodilistima tak uzas dok se ne postavis i zahtjevas da ti kazu. Mislim, ipak je rijec o tebi i tvojoj Riti, jos si im i pustila da naprave najbolje sta znaju
....Pa bar da ti kazu sto je na stvari... Probaj nekako samo ne vrtiti jako negativne i uznemirujuce misli koje bi te mogle nazivcirati. Da se jos vise ne pogorsa. Moli, moli, moli i zahtjevaj da ti kazu , pitaj, zovi.... u kpjoj si bolinici?
Napokon mi je isprintala uputnocu, pd 10.20 sam tu ... svasta...hahahaha
I sv. Ani molim molitvu za trudnice, i sv Anti...
Tih sat i po sto se molim dnevni mi bas donese mir i snagu...
U Petrovoj sam, a doktori pretrpani poslom jer su godisnji, i sad sam na uzv sve ispitivala inace suti i kad dode muz primi da u ordinaciju i s njim porazgovara nekih 10-15 min ...sve lijepo objasni...
A inace su strucnjaci pa me to smiri jer znam da sam u dobrim rukama...
Senoritakova ja sam rodila prirodno. Osjecala sam cijeli dan bolove, a navecer oko 22 h je sestra zvala dr i kako sam lezala 5 tjedana cim sam se digla da idem na stol za pregled tako mi je pukao vodenjak i rodila sam 2 h poslije. Sincic mi je bio majusni 1400 g tek ali lijepe crvene boje Apgar mu je bio 9/10. Cim sam se porodila pokazali su mi ga i trk s njim na neonatologiju u inkubator.
Senorita neka bude kako mora biti...sta ti kazes oni su strucnjaci - oni nek odluce sta je najpametnije. Glavno da infekcija ne dodje do bebe a ako bude morala van....srecom je dovoljno jaka za borbu.
Ti svakako saberi misli, mocna je ljudska psiha...pa tko zna mozda se dogodi cudo i ostanete ipak jos 2u1.
Mamisita - i tebe ljuti soc gin vidim....ja sam isto u ovoj T se nazivcirala uff....a sve je moglo bit jednostavno. Ali ne!! Zasto bi..
žena-majka-carica:)
Cice mogu nejednako curit ofkors
Meni lijeva daje vise mlika pa je tokom dojenja uvik bila veca napumpanija kakodakazem....i ostala je iza dojenja tako "veca" tj vise se raskesala i visi koji cm ispod desne. Dakle nisu simetricne. A prije djece/dojenja su izgledale identicno...
Kiki ne brini, mislim da ne to normalno, meni ti vec od 18tog tjedna trudnoće iz desne cice tu i tamo procuri nesto, nije puno, ali ufleka me posteno. Pretpostavljam da je to kolostrum, prozirno zuckasta tekucina, kasnije ce onda valjda bit bijelija, ko mlijeko. Prva trudnoća mi je, pa nemam iskustva, al mislim da nema šta drugo bit. Dosta su mi inače cice velike, a sad pogotovo, iako sam 23 tjedna, valjda cu imat puno mlijeka Nemoj se nista brinuti, pitaj doktora, al reci ce ti sigurno da je to normalno.
Jel i vama cure tako brzo izlazilo ista iz cica? Pročitala sam da može vec od 15tog tjedna tu i tamo nesto iscurit
Srce ne osjecam (jedino u prvoj T kad sam dobivala koktele protiv trudova na cuvanju, srce mi je lupalo ali to je bila nuspojava lijeka, poznata...pa su mi dali odmah i za srce tablete) nista posebno,
jedino disanje me zeza tu i tamo, inace imam disnih tegoba zadnje 2god a sad kako je trbuh ogroman i unutra je guzva, beba ostavlja manje mjesta za normalan udah pa kratko disem i jedva dolazim do zraka. Ali ne bih rekla da je to od srca, nego vise tak fizicki onemogucen je dubok udisaj..ali ajd jos mjesec dana pa ce se opet normalno disat valjda!
Meni je jako rano pocelo...nisam zabiljezila kad al ono u drugom tromjesecju rano....ugl skoreno bude i grudnjak mi oboja u masno/zuckasto
A velicina....ispuhale se totalno ima par tjedana. Mislim da xe mi grudnjaci za dojenje iz prethodnih trudnoca bit - veliki. Osim ako neki veliki boom sad ne dozive
Sortiraj odgovore
Najstariji