Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Senoritakova
    08. Kolovoz 2017. 11:09

Kao prvo da se zahvalim svima vama na podršci, molitvama i mislima na nas dvije. 
    Jos smo u jednom komadu, sinoc trudovi svakih 20 min, i ctg ih ocitavao, nisu jaki bili... sestra zvala dokt dezurnu i ona kaze da mi da inekciju 10mg normabela koje me omamila da nisam ni naocale uspjela skinuti a zaspala...jutros se jedva porbudila..trudove sad neosjećam samo me osjećam bolove slicne menstrualnim. 
    Ctg jutros dobar, tj beba lijepo udara i bas je aktivna bila. Isla sam na uzv i preko 1500 ima, nije mogla dobro izmjeriti opseg glave jer je vec spustena među kosti...tako da je rekla da je veca od 1500.. ostalo sve super, bebini organi odlicni, plodne vode dovoljno, protoci su super...
    Samo sad cekamo jos nalaze krvi od jutros, pa ce vidjeti sto ce biti samnom. 
    Rekla sam nek oni odluce sto je potrebno samo da beba bude dobro, da upala ne dode do plodne vode i bebe..

08. Kolovoz 2017. 11:12

Belle84 ja često osjetim ubrzan rad srca i ko da mi ponekad malo preskace, a muci me i tlak povremeno, nekad je iznimno nizak, nekad iznimno visok, pa je to onda valjda normalno.. prvo sam panicarila, ali sad pokusavam ignorirat to. Možda da veliš to doktorici/doktoru na pregledu, ma da mislim da nije strasno. Ja nisam ni napomenula, skroz zaboravila. 
    Nadam se sa nam je Senoritakova dobro, stalno mislim na nju. Moguće da je vec rodila. Bit ce to sve ok🙏🏼👼🏼

Senoritakova
    08. Kolovoz 2017. 11:12

Galu, bas si me nekako ohrabrila sa svojim iskustvom, takve price mi daju nadu... jesi rodila prirodno ili carski? 
    Meni su rekli prirodno jer je beba vec okrenuta i spustena, ali me strah toga hoce zaplakati prilikom poroda, hoce biti dobro...
    Meni je doktorica isto rekla kad sam sa 26 tt dosla da je prva stepenica 28 tj, onda 30tj, a ako do 32dodjem da se mozemo napiti...sve je meni to jasno da je super ali opet strah postoji...

08. Kolovoz 2017. 11:14

Hvala Bogu da je sve relativno ok! Molimo se i mislima smo s tobom! 

08. Kolovoz 2017. 11:16

Ne znam koliko si pobozna, ali da se probas pomoliti? Kao sta je netko napisao sv.Riti zastitnici... Potpuno razumijem tvoj strah al probaj koliko mozes razmisljati pozitivno, da ce biti glasna cim se rodi :) i da ce sve proci odlicno! Da ti bar nekako mozemo pomoci.... Sta doktori kazu, prognoze za dalje...?

Kiki156
    08. Kolovoz 2017. 11:23

Senoritakova odlicne vrijesti, hvala Bogu! Slazem se s Mamisitom za molitvu, sigurno ce ti pomoci. 🙏🏻 
    Mamisita meni curi mlijeko vec neko vrijeme ali samo iz lijeve sise, ne znam jel to normalno ili mora iz obje? 
    Belle meni je srce znalo ubrzano lupati na pocetku trudnoce, citala sam da je to normalno. Inace imam nizi tlak pa zna biti i od toga. Kakav ti je tlak?

08. Kolovoz 2017. 11:24

Ja cu krepat! Cekam kod zamjene od svoje ginicke uputnicu za OGTT vec sat vremena!!! Onak, mora samo isprintat tu jadnu uputnicu... Pola ljudi u cekaonici ceka tak zbog uputnice ili neceg slicnog glupog sta je za 2 min gotovo! Da bi sestra izasla reci mi da su me nasli u sustavu da sam kod svoje doktorice da ce to sad rijesit. Ja onak gledam koji vrabac imas rijesit osim isprintat fakin uputnicu hahahaha oprostite na ovom al onak...mogu joj ja isprintat ak ne zna... Boze me sacuvaj...

mc_mouse
    08. Kolovoz 2017. 11:25

Senoritakova drago mi je da ste dobro :) i jos u komadu. 

Belle meni srce zna isto zatuci žešće. :/ 
    I često mi se to događa. 

Senoritakova
    08. Kolovoz 2017. 11:29

Ma Rita će i biti jer vec dugo dugo molim devetnice sv Riti...
    Na zivcira me to sto mi nitko nista ne govori i nista dalje neznam.. ne kužim zašto mi nestave opet tokolizu ako me trbuh boli a ne misle me poroditi...
    Jedna dok kaze da ce me porodit, druga da cekam svoje trudove, treca mi da normabel da mi se smire trudovi..
    Svi su oni tu stručnjaci, ali razgovaraju tek sa mužem ili roditeljima. Muz trenutno ne može samnom biti, a sestra će mi doći za par sati pa treba tražit profesoricu da joj kaze sto dalje planiraju.

08. Kolovoz 2017. 11:30

Kiki, ne znam jel normalno samo da iz jedne ide. Pitaj to svakako ginekologa iduci put al kako je ovo skroz drugo stanje, mislim da je svasta normalno. Cak sam citala da nekim mamama zna duplo vise mlijeka bit u jednoj dojci kad rode pa im izgledaju smjesno neproporcionalno. Ali, ja bi svakako pitala doktora... oni su tu da nam objasne...Meni ti curi iz obje pomalo, ona stavim palac i srednjak ispod aureole u obliku slova C da se tako izrazim i stisnem i polako mi izade zuckasto nesto, meni izgleda kao mlijekosok nesto hahahaha s tim da ja imam ravne bradavice pa smjesno malo izgleda...al nisam htjela vise stiskat jer su nam rekli na trudnickom tecaju da ne stiscemo...
    Jao, kako me ovo zivcira cekat, a taman sam misla odspavat sat vremena a sad mogu odmah komotno rucak kuhat kad dodem doma pa cu onda. Spava mi seeeee....ziiijeeev

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.