Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • GaLu
    08. Kolovoz 2017. 09:52

Sanjchi super za pregled i samo tako i dalje

• Natasha555
    08. Kolovoz 2017. 09:54

treca_sreca

Joj ne prestajem mislit na senoritakovu….od sinocnjeg javljanja mislim na njih stalno. Valjda zato jer sam u prvoj T bila na kirak do tog i sad me sve to bas dira….ono totalno se mogu poistovjetit i vizualizirat si to. Nadam se da je sve dobro zavrsilo, samo da se ne stigne javit eto.. 😕

I meni je u mislima! Šaljemo joj dobre vibre i molitve! 

treca_sreca
    08. Kolovoz 2017. 10:07

Meni je s 32tj rekao da bi teoretski imali sanse do 35-36tt ali posto je meni beba veca 3+ tjedna tu smo vec knap vremenski bili.
    Nadala sam se tjedan iza josh, ali evo 10dana odonda lupa me jos uvik dole desno nogama a glava/rame gore livo otprilike...no nek je svo zlo s tim. Mene strah jedino da ne krenu trudovi jer imam sklonosti ranije...pa krene na krivi izlaz ic neadekvatno okrenuta. Zato evo niti na vikendicu nismo isli koja je 1h voznje, riskantno mi je...ajd da je pravilno okrenuta stignem napola poroda do rodilista ali ovako...moram bit blizu stalno.

žena-majka-carica:)

• GaLu
    08. Kolovoz 2017. 10:12

Treca sreca razumijem te jer  tocno to i mene muci. Ja cu vidjeti sad u cet sto ce mi reci na uzv, meni primalja rekla da se moze okrenuti do 37 tjedna. Ali i ja bi voljela da je okrenut na pravu stranu, prvi porod mi je bio prijevremeni pa imam iste dileme i brige kao i ti.

Kiki156
    08. Kolovoz 2017. 10:24

Jutro cure! 
    Sanjchi bravo za okret bebice i super da je stanje kakvo je i bilo! 😊
    Mene isto zanima jel se mali okrenuo, u zadnje vrijeme osjecam stucanje nisko dolje, bar mislim da je stucanje 😊 Mozda to znaci da se okrenuo. Isto su mi rekli da ima vremena do 37 tjedna...vidjet cemo...
    Senoritakova mislimo na tebe! 🙏🏻❤️
    Mamuka nadam se da ce malena ozdaviti brzo! 🙏🏻❤️

treca_sreca
    08. Kolovoz 2017. 10:29

Ja jucer dobila papire za otv porodiljni od 5.8 kao tece
    Jel ne moram trcat sad na hzzo to odma nosit?
    Bila mi je rekla na salteru njihovom kao "donesite oko 15og" a sad se mislim jel to dovoljno...da ne bude kao da sam zakasnila (10dana od promjene statusa do javljanja njima)?? 

žena-majka-carica:)

08. Kolovoz 2017. 10:55

Treca sreca, nema vise pomicanja ormara😅 dragi vi me zadavio da vidi da sam ista pomakla. Nista mi sad neda..sad kad smo na moru bili sve je on nosio i pomico i sve..a i meni je doslo do pameti😳 Bitno mi je da je sve OK i da Luce napreduje a za ostalo sve trazim pomoc😔
    Suncokretica, pa nisam nista od onoga namjerno, znala sam sjest tu i tamo nagnuta naprid pa sam osjetila da joj to smeta jer je udarala pa sam se odma naslonila natrag. 
    Da, nadam se i ja da je Senoritakava dobro☺

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

Belle84
    08. Kolovoz 2017. 11:05

Cure jel osjetite ikad ubrzan rad srca, ne znam je li to normalno u trudnoci al unazad par tjedana bas osjetim kako mi jace lupa, i brze....

08. Kolovoz 2017. 11:08

Jutro zene! Ja se isto nadam da je sa senioritom kovom sve ok! 
    Barbs, iduci pregled je 28.8.! :) 
    Jel vama pocelo curiti mlijeko, meni malo ko da je zadnja 2 dana al ne zelim stiskati nista jer me strah dirati.kupila sam si sudocrem i sebe mazem s tim hahahahahaha bas mi pase

08. Kolovoz 2017. 11:09

Belle, ja znam zadnjih par mjeseci osjecat tak malo jace srce, ko da mi poskoci, a zadnji mj i pol gubi zrak strasno! Koliko sam citala to je sve normalno...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.