Nije stalno pospana, al dok je przi je pospana.
Jucer poslijepodne kad je bila pustila temp bila je cila zivnila i pivala i pricala. I nakon sto smo dosli kad je odspavala je bila dobre volje. Plaza je 30m od nas pa smo isli prosetat i to je nekako bilo razgalilo al onda se pocela temp penjat pa se smirila i pocela cendrat.
Ma znam da ako ima temp triba ici vani kad temp pane i ne triba ih drzat zatvorene.
Mislila sam moza sad kad se probudi ako temp bude OK i ako ona bude dobre volje pustit je da se malo okupa i odobrovolji.
Al crijeva joj toliko krce da me bude. Jadna je izgladnila skroz.
Cure evo nas s pregleda. Unutarnje usce zatvoreno skroz a vanjsko i dalje onako za onaj 1 prst, kaze dok da se pripazim i dalje, da nemoram strogo lezat al da zaboravim na skakanje😂 i da, curka se okrenula glavicom prema dolje. Dobro sam osjetila neki dan da lupa nogicom u rebra😊
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Sanjchi-Super da sve stoji na mjestu!
Mamuka-nemam iskustva s djecom i temperaturom, Al mali od kumova sad isto imao tak situaciju na moru s crijevnom virozom i nisu ga vodili na plažu. Al mislim da ti to možeš najbolje procijeniti i odlučiti
Jutro!
Mamuka, baš mi je žao što vam se sve tako zaredalo. Nadam se da će curki danas biti bolje i da ćete brzo ozdraviti da uživate u ostatku GO!
Sanjchi, drago mi je da je i dalje sve ok i da se cura fino namjestila. Jesi nešto posebno radila da se okrene ili je to cura sama odradila?
Nama je bila na zadak, al zadnjih par dana osjećam nešto drugačije, kao da me nekad lupa po sredini trbuha (što nikad prije nije nego samo skroz dole) pa se nadam da će nam na idućem pregledu reći da se okrenula... Ali mi je teško procijeniti je li samo narasla ili se baš okrenula. Do rebra još sigurno nije došla hehe. Malo sad isprobavam one metode što sam pročitala pa možda koja upali
Mamuka cuvaj ti nju kuci....ili da muz ostane s njom a ti se idi okupat kad ste tu vec! Moji mene isto skoro slome tak kad je crijevna pa zicaju nit slatkise (to sigurno ne bi dala) nego voce (a inace ih podrzavam u tom i kupujem uvik da ima svega voca u kuci) pa ne popustam. Najbitnije je iscistit crijeva i oporavit organizam a ne to sta ces ti njoj TRENUTNO dignit raspilozenje kupanjem u moru, a mozda pogorsat opce stanje time na koncu da potraje 10dana umisto 4-5 ta viroza sta ju je scepala.
žena-majka-carica:)
Sanjchi super...eto vidis kad se miruje....sad si se lipo cuvala i ne ide nagore.
A ne gurat ormare po kuci c-c-c pa se onda cudit posli!
...i super za okret....u mene sve po starom, bori se ona, gura, ali bojim se da je prekasno...pre velika je:(
Joj ne prestajem mislit na senoritakovu....od sinocnjeg javljanja mislim na njih stalno. Valjda zato jer sam u prvoj T bila na kirak do tog i sad me sve to bas dira....ono totalno se mogu poistovjetit i vizualizirat si to. Nadam se da je sve dobro zavrsilo, samo da se ne stigne javit eto.. 😕
Treca sreca, evo kod mene identicna situacija, prva dva sina sam rodila vaginalno, a ova beba je bila okrenuta cijelo vrijeme s glavicom dolje. Prosli petak sam bila kod primalje na pregledu i veli mi ona da se beba okrenula i da joj je glava gore. Inace pregled mi je 21.8. kod dr i uzv, ali sam se svejdeno narucila sad u cet privatno na uzv pa da vidim tocno kako je okrenut. Ali mene je primalja utjesila da mi trecerotkinje imamo vecu maternicu pa ima vise mjesta tako da veli ona lakse se mogu okrenuti i jos mi je rekla da ima jos vremena.
I ja mislim na senorikatovu. Ako je rodila,mozda se oporavlja pa nema snage za nista jos. A mozda su jos 2u1 pa opet nema vremena. U svakom slucaju, nadam se da je sve ok!
Sanjchi,super za nepromijenjeno stanje! Bas me zanima kak je kod mene. Znat cu za 2 tjedna
Sortiraj odgovore
Najstariji