Hahah kaze da t
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Hahah kaze da t
Uteklo mi😂😂
Kaze da je neobicno. Al slabo je udarala, nije onak jako kako zna opalit. Prvo je stavio ruku pa je prestala a onda je opet lupala pa je osjetio. Kad je prestala lupat reko je: nece ona imat posla samnom😂😂😂
Evo da se javim i ja sa dojmovima s pregleda (28 tt)! Sve je uredno, hvala Bogu, zatvorena sam, mali je sve kako spada (sve mjere su skolske), tezina je cca 1300 gr. Jedino moram ponovno na OGTT jer sam zadnji put povratila svu vodu. Al prezivjet cu i to. :D Bitno da je mali zivahan i udara mamicu sto na sat :))
Mamisita, vijesti s pregleda su super! 😊👏👏
Samo neka nam tako nastave se nizati dobre vijesti i bit ce to dobro💕
I naravno, od Senoritekave ocekujemo dobre vijesti, nista manje😊
Mamasita bas mi je drago sto je sve super i skolski 😊😊
Sanjchi haha nece imat posla s njim haha... je dobar 😉 tako i moj bebac nekad lupa udara i kad tajo stavi ruku on miruje
Vibram svima ovalo dobre preglede, a posebno SenioritiKovi, vjeruj i drzi nam se... Nista nije garancija u zivotu, ja vjerujem da ce to sve na kraju izaci na dobro! Mislima smo uz tebe
Senoritakova procitala sam tvoju pricu i zelim ti svu srecu. Budi pozitvna jer si u dobrim rukama. Ja sam prije 11 godina bila u jos goroj situaciji, dosla sa 24 tjedna u bolnicu sa prolabiranim vodenjakom, 5 tjedana strogog lezanja, cak ni na wc nisam smjela. Rodila sam sa 29+2 deckica od 1400 g koji je danas veliki, pametni decko skroz kao i svaki njegov vrsnjak po svemu. Bili smo 2 mj u bolnici ali to se sve zaboravi brzo. Neka te ne zabrinjava kilaza jer to je najmanji problem, najvaznija ti je razvijenost organa, a oni sa 32 tjedna su skroz razvijeni. Vecinom ta djeca rodjena sa 32 tjedna ni ne trebaju neku posebnu skrb, samostalno disu, samo nakupljaju kilazu na neonatologiji i za par tjedana idu doma. Samo pozitvno, meni je jedan dr rekao kad sam prolazila tu kalvariju sa svojom trudnocom prije 11 godina, da sam sa 28 tjedana na magarcu, a sa 32 tjedna na konju. Sve ce biti dobro, budi sigurna u to. Sretno!
Hvala vam Sanjchy i Violeta, ja sam odlicne volje sad i svima vibram samo dobre vibre!!!! Neka nas prate samo lijepe vijesti
Violeta pa da, nece imat posla s njim😂😂
Galu, eto cisti primjer da unatoc ranijem porodu ave moze biti u redu😊
I jos nesto Senoritakova, vidjela sam da pise u terminima da nosis curicu Ritu, inace citala sam nedavno da je Sv. Rita zastitnica ljudi u nevolji. Eto vidis da vas i ona cuva i bas prikladno ime si nasla za svoju curicu. Sve najbolje Vam zelim jos jednom!
Sortiraj odgovore
Najstariji