Senoritakava uz tebe smo u mislima i saljemo ti podrsku! A ti nas svakako obavijesti o daljnjem tijeku! 🙏🙏🙏😘💕
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Senoritakova sve će bit dobro, ne se bojati! Malo proučavala češku praksu šta se tiče prijevremenog poroda jer i meni prijeti i njihov vodeći stručnjak kaže da bebe s 32 tjedna imaju dugoročno iste rezultate i isto se razviju ko bebe rođene u terminu, tako da se ne moraš više bojati za bebu, narast će velika i jaka jedino šta će se prvo vrime češće družit s doktorima, možda isto bude doktor
Sanjchi sveki ti je mrak hahaha... nemoj se samo nista sekirati, vec razmisljaj kako ce ti bit lijepo uskoro 😘
Senoritakova samo hrabro i pozitivno razmisljaj..zelim ti sve najbolje i da budete oboje dobro i da sve bude u redu 😚😚
Ja sam ipak isla u grad s muzem, on na pice a ja u kupnju. Imate u kiki popust na zimsku robu, ja uzela sebi majicu, bratu od muza ima sad rod isto majicu, jednu ukrasnu vrecicu i bebacu cizmice za svega 90kn sve..bas sam bila sretna hehe
Ah sveki...mislila sam da je malo pametnija😒
E evo jedna lijepa vijest...kod nas je tata prvi puta osjetio curku da lupa💕👏👏
Senoritakova, samo hrabro, najkriticnije ste prosli, veliki hug ❤️ drzite se!
Violeta bas su slatke cizmice! Jesi mislila na KiK ili?
Senoritakova, sve smo s tobom u mislima! Držite nam se i bit će sve dobro, ti i tvoj palčić ćete biti jaki i snažni, sigurna sam u to!
Javi nam se da čujemo stanje i nadam se da ćete još malo izdržati u kompletu!
Violeta, to si kupila u kiku? Napisala si u kiki a to je salon namještaja koji više ne radi kod nas (koliko ja znam). Tražim neke zimske papučice/čarapce za bebu tek nakon rođenja, da joj mogu staviti na noge pri izlasku iz rodilišta. Nigdje nisam našla ništa pametno, sve za novorođenčad je jako tanko.
Koja je cijena?
Kik daaa sory cure, greska pri pisanju 😉 25,90kn a bile su 44,90kn. Ja sam gledala svagdje i ovo mi je bas ok cijena i lijepe su.
Samo morate traziti, ove su bile skroz dole, pri dnu onih polica njihovih.
Sanjchi sta kaze tajo, kakav mu je osjecaj?
Senoritakova- uz tebe smo i molimo za tebe i bebu i da sve bude dobro!
Suncokretice a za cure ima puno ljepsi izbor tih cizmica, za decke su bile ove i jos jedne, iako ove bi mogle i za cure bit, al za cure bas onak pinky pa ljubicaste ma bas vau ima.
Sortiraj odgovore
Najstariji