Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    07. Kolovoz 2017. 22:34

Violeta, super za shopping! 

• Mamuka
    07. Kolovoz 2017. 22:35

Senoritakova sritno i nek vas cuva dragi Bog! Na najboljem ste mistu i sve ce bit u redu. Nazalost ne ispane sve uvik kako mi zelimo, ali jedino je bitno da na kraju sve bude dobro. A kod vas i oce i to je to.
    Samo hrabro! ❤
    Mamice cestitam na svim dobrim pregledima i lipin stomacima. ☺
    Novim curama dobrodoslica!
    Mi smo u totalnoj komi. Ovaj GO nas bas nece. Micica je sinoc dobila proljev, povracanje i visoku temp. U sred noci je dobila takav oroljev da nista u peleni nije ostalo, sve je vani oslo. Temp priko 39 i povracanje.
    Odlucili smo da ipak idemo ujutro na Vis jer idemo s prijateljima pa eto da njima ne kvarimo ali smo bili opet lose srice jer je bilo puno dostavnih kamiona koji imaju predmost pri ukrcaju i nismo se uspili ukrcat. Cekali smo od 8 do 3 al osli smo ipak u stan a auto ostavili u luci. I jos su nam neki Talijani udarili auto dok smo se redali za ukrcaj.
     Micicu svako par sati opici temp na 39. Cilim putem do Visa je bilo nemirno more i bas je dosta ljuljalo a ona je povracala par puta. 2 puta je sirup povratila al srica drugi put je ipak poceo djelovat. Kad smo napokon dosli u apartman odspavala je uru ipo i sad opet ima preko 39. Mislin da cili dan nije poila 4 zalogaja kruva. Pila je nesto cole sa dehidromiksom i malo sokica nekog.
    Cilo san vrime imala feeling da ce se nesto dogodit i eto ti ga. Kakve san srice cili tjedan ce bit bolesna i u petak/sub ce tek bit OK.... What a lovely day. 😖😰

barbs
    07. Kolovoz 2017. 22:36

Mamisita, drago mi je za pozitivne vijesti s pregleda!  Steta sto ces morati ponoviti OGTT. Kad je slijedeci pregled?
    Eto, Senoritakova, imas tu Galu koja je prosla sto i ti   Sveeeee ce biti u redu i javi nam seee

barbs
    07. Kolovoz 2017. 22:37

Mamuka, baaaaas vam je krasno!!! brz oporavak malenoj 

• sretna
    07. Kolovoz 2017. 22:46

Senorikatova, mislim na vas i zelim vam svu srecu! Biti ce sve uredu, svi molimo ua vas...samo hrabro i javi se kad ces moci 😙

violeta1
    07. Kolovoz 2017. 22:51

Mamuka o joj bas vas je uhvatilo sve od jednom. Samo se cuvajte i pazite i zelim brz oporavak malenoj 😚

• sretna
    07. Kolovoz 2017. 22:51

Mamuka zao mi ke zbog malene. Pazi samo da ne dehidrira i ako se tako nastavi najbolje otici kod doktora. Ipak se nadam da ce vec sutra biti bolje..

luce <3
    07. Kolovoz 2017. 23:07

Senoritakova zelim vam da vam prodje sve u redu... 32tjedna nije malo i virujem da ce tvoja Rita bit zdrava i vesela curica snazna na mamu!!! 
    Mamula zao mi je sto ti se malena razbolila!! 

• Mamuka
    07. Kolovoz 2017. 23:11

Hvala cure! Ovako mi je glupo nesto kukat kad vidim kako je Senoritakovi al ovo je bas bljak. Sinoc sam spavala 4 sata i sad ne mogu zaspat jer ona gori, vruca je ko spaker.
    Dajem joj koliko god ona oce i sta god oce samo da pije. Al opet ne mogu joj na silu dat pit. Taj put trajektom je bio zajeb jer je valjda to ljuljanje potaklo dodatno na povracanje a bila je taman nekako OK sa tekucinom. Sutra se nadam boljem a ako ne odvest cemo je do hitne pa nek joj daju infuziju. Vrucine su i ne zelim si dodatno zakomplicirat zivot.

Kiki156
    07. Kolovoz 2017. 23:23

Senoritakova samo sretno i hrabro i nek vas cuva Bog! 🙏🏻 Sve mislimo na vas dvije! ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.