Senoritakova sritno i nek vas cuva dragi Bog! Na najboljem ste mistu i sve ce bit u redu. Nazalost ne ispane sve uvik kako mi zelimo, ali jedino je bitno da na kraju sve bude dobro. A kod vas i oce i to je to.
Samo hrabro! ❤
Mamice cestitam na svim dobrim pregledima i lipin stomacima. ☺
Novim curama dobrodoslica!
Mi smo u totalnoj komi. Ovaj GO nas bas nece. Micica je sinoc dobila proljev, povracanje i visoku temp. U sred noci je dobila takav oroljev da nista u peleni nije ostalo, sve je vani oslo. Temp priko 39 i povracanje.
Odlucili smo da ipak idemo ujutro na Vis jer idemo s prijateljima pa eto da njima ne kvarimo ali smo bili opet lose srice jer je bilo puno dostavnih kamiona koji imaju predmost pri ukrcaju i nismo se uspili ukrcat. Cekali smo od 8 do 3 al osli smo ipak u stan a auto ostavili u luci. I jos su nam neki Talijani udarili auto dok smo se redali za ukrcaj.
Micicu svako par sati opici temp na 39. Cilim putem do Visa je bilo nemirno more i bas je dosta ljuljalo a ona je povracala par puta. 2 puta je sirup povratila al srica drugi put je ipak poceo djelovat. Kad smo napokon dosli u apartman odspavala je uru ipo i sad opet ima preko 39. Mislin da cili dan nije poila 4 zalogaja kruva. Pila je nesto cole sa dehidromiksom i malo sokica nekog.
Cilo san vrime imala feeling da ce se nesto dogodit i eto ti ga. Kakve san srice cili tjedan ce bit bolesna i u petak/sub ce tek bit OK.... What a lovely day. 😖😰
Mamisita, drago mi je za pozitivne vijesti s pregleda! Steta sto ces morati ponoviti OGTT.
Kad je slijedeci pregled?
Eto, Senoritakova, imas tu Galu koja je prosla sto i ti Sveeeee ce biti u redu i javi nam seee
Senorikatova, mislim na vas i zelim vam svu srecu! Biti ce sve uredu, svi molimo ua vas...samo hrabro i javi se kad ces moci 😙
Mamuka o joj bas vas je uhvatilo sve od jednom. Samo se cuvajte i pazite i zelim brz oporavak malenoj 😚
Mamuka zao mi ke zbog malene. Pazi samo da ne dehidrira i ako se tako nastavi najbolje otici kod doktora. Ipak se nadam da ce vec sutra biti bolje..
Senoritakova zelim vam da vam prodje sve u redu... 32tjedna nije malo i virujem da ce tvoja Rita bit zdrava i vesela curica snazna na mamu!!!
Mamula zao mi je sto ti se malena razbolila!!
Hvala cure! Ovako mi je glupo nesto kukat kad vidim kako je Senoritakovi al ovo je bas bljak. Sinoc sam spavala 4 sata i sad ne mogu zaspat jer ona gori, vruca je ko spaker.
Dajem joj koliko god ona oce i sta god oce samo da pije. Al opet ne mogu joj na silu dat pit. Taj put trajektom je bio zajeb jer je valjda to ljuljanje potaklo dodatno na povracanje a bila je taman nekako OK sa tekucinom. Sutra se nadam boljem a ako ne odvest cemo je do hitne pa nek joj daju infuziju. Vrucine su i ne zelim si dodatno zakomplicirat zivot.
Senoritakova samo sretno i hrabro i nek vas cuva Bog! 🙏🏻 Sve mislimo na vas dvije! ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji