Rekli su da sam dosta i izdrzala do 32 tjedna i da je super, ali me strah bas, ne za mene i bol , vec za bebicu...
I bojim se tezine bebine jer je prije 2 tjedna procjenjena kao manja i imala je 1200g, sad me zanima koliko ce biti..🙏🙏🙏🙏
Senoritakova, držite se i samo hrabro. U svakom slučaju ako se i desi to, palčići su najhrabriji ❤️ Držimo vam sve fige ovoga svijeta da budete dobro ❤️❤️❤️❤️❤️
Senoritakova držim fige da bude adekvatno osoblje oko tebe ako je to TO!! (a rekla bih da jest ako je na svako 20min, nema šta, školski)
Nadali smo se da ćete još malo bit 2u1 ali ajd svi su se organi razvili.
Puno vibrica ~~~~~~~~~~~~ <3 ~~~~~~~~~~~~~~~ <3 ~~~~~~~~~~~~~~ tebi i mrvici. Nek je Bog s vama
žena-majka-carica:)
Ma trenutno je docentica dezurna pa sam sigurna, ali sutra ce biti njih vise doktora pa opet je drugacije...
Koliko su vase bebice bile teske u mojim tjednima...znam da su vam vecinom velike..
Rekli su da sam dosta i izdrzala do 32 tjedna i da je super, ali me strah bas, ne za mene i bol , vec za bebicu…
I bojim se tezine bebine jer je prije 2 tjedna procjenjena kao manja i imala je 1200g, sad me zanima koliko ce biti..🙏🙏🙏🙏
ako je prije 2tj bila 1200, sad je nekih kiloipol prebacila
ali težina je najmanje bitna (moja seka rodila blizankice, jedna je imala jedva 2kg a rodjena skoro s 40tjedana, bez ikakvih tegoba je malena, samo je uvijek bila nešto sitnija od svojih vršnjaka ofkors) nego glavno da se dosad razvilo sve što se trebalo razvit. A i bogu hvala na mjestu si gdje briga za malene je najbolja u državi....javljaj nam svakako novosti! Sretnoo
velim opet nemoj da gramaža brine preveć....moj je prvi rođen s 4kg ali je imao hipotoniju i razne probleme s motorikom.
A sestrina malena (jedna od dvi blizanke) eto cca upola njegove kilaže i s njom nikad nikakvih zdravstvenih problema nit tegoba, nit je u inkubator išla po rođenju, ma ništa ništa....sve školski.
Maca…ja sam u 24 tjednu i nosim nisko i osjecam tako kako ti opisujes. Tek sam danas prvi put osjetila neki blagi pokret mrvu iznad pupka.
Seniritakova …drzte se i drzimo fige da sve bude ok😘😘😘
Soc. ginic...imam jednog koji mi je super, jedino mi se ne svida sto na crno naplacuje uzv 50 kn a po svemu ostalome je odlican doktor , vrlo smiren, razuman i pristojan.
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Mc Mouse, no comment za sveki!!! Booozeeeeee .. no comment!!!
Sanjchi, eeeeeeeee super ti je sveki...
Senoritakova, drziiii seeeee!!!!!!!! sa 32+2 je imao 2363g... Velika beba .. ne mora znaciti da tvoja nije dobila puno na tezini od onda!!
Senoritakova držimo fige da sve prođe kako u redu i da Bog pazi tebe i bebicu! Slazem se sa barbs, moguće da je bebica dobila dosta težine od prošli puta! Hvala Bogu da su se razvili svi organi. Držite se
Senoritakova u mislima si mi i molitvama 😘 Budi hrabra, vas dvoje cete to izgurati 😘🙏
Sortiraj odgovore
Najstariji