Mi se vratili s mora u zg, konacno malo osvjezilo. Sutra me ceka ponavljanje ogtt-a na Vuk Vrhovcu nakon 2 tjedna dijete, gladujem od 19h i sad samo zelim zaspat sto prije tako da sto prije dodje jutro da to zbavim pa da jedem. Luka me udara sve u sesnaest, i to ispod rebara pa se pitam dal se mozda vec okrenuo?! Vidjet cemo u srijedu na pregledu. 🙏
Sanjchi neka si angazirala nekoga, mislim da cu i ja morati jer se fakat previse forsiram, cistim i radim sve po kuci kao da nisam trudna a ne bi smjela, moram se malo poceti stediti. Previse se naprezem oko uredjenja novog stana.
Pozdrav zenske ;) malo sam si zabrinuta pa da pitam iskusnije od sebe ;) bili smo na pregledu sad sam 27+4 i beba je jako velika..vec ima kilu i pol i cijela je puno veca (kaze ginekologica za 30tt je po dimenzijama) ima li netko slicnih iskustva i je li to normalno? Jako jako udara (okrenuo se vec glavicom dolje) i pogotovo navecer nakon vecere mi je jako tesko ista jer trbuh leti na sve strane i lupa ko lud ne mogu sjedit, lezat nista, spavat nista...svi nalazi su super (ogtt i to)...citala sam neka iskustva da su neka djeca veca za cca 200grama a moj je veci za 600grama od prosjecne tezine u ovom periodu (cca 66% je veci od uobicajenog).
Hvala svima na odgovorima ;)
Zora normalno je to. Ako ginekologica nije zabrinuta i.kaze da je sve u redu, ja se ne bi brinula. Moj nor ima glavu za 2 tj vecu i malo je tezi, ali ginekolog.kaze da.je to ave super i.to se jos.moze mijenjat.
A inace moj je vec od 20 tt na glavacke okrenut i vec duuuugo me lupa po rebrima i na sve strane i to ful jako
Hvala puno na odgovoru! Rekla je ginekologica da je ogtt los da bi onda bila zabrinuta ali da ovako je ok i da cemo vidjeti na sljedecem pregledu je li to normalno...lupao je moj i prije ali ovo je sad bas onako junacki...cijela se preznojim dok se ne smiri..bas je jako jak i ful me izbaci iz balansa, a bome ja nisam neka mala i sitna zenska :D
Belle, bome je da, napokon je osvjezilo...
A za pomoc, nije mi bilo druge..kad se od "bliznjih" nitko ne nudi..a znaju u kakvom je stanju kuca i u kakvom sam stanju ja😏
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Jutro i od nas 😊
Karla nemoj se plasit Cakovca. Ja sam dolje, pa neke nase biraju Kc, a neke Ck i komentari su razliciti, nekima je Ck super, Kc nista ne valja, dok druge pricaju obrnuto. Sve je to "cula, rekla, kazala", pripremi se da ce sve biti dobro i onda mora da bude 🙂🙂
Pupy za dr Toplicanec sam i ja cula samo losa iskustva, pa se nadam da vas nece dopasti bas ona jer zbilja ni jedne lijepe rijeci o njoj.
url=https://lilypie.com]
Dena wauuu koji veliki trbuh 😃 a noge mrsaveeeee. Super izgledas! Koji si ono tt? Nemas ticker pa nikako zapamtit
Kod nas bura dere,ali ovaj put prava bura ne onaj fen ko jucer. Ohladit ce nam more 😔
Nadam se da ce stat uskoro
Ajme koje super fotkice....kolika busa😍
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Sortiraj odgovore
Najstariji