Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    06. Kolovoz 2017. 12:14

Hvala, Mc Mouse  Kad ono imaš ispit? 

06. Kolovoz 2017. 12:51

Barbs znaci maleni bas dugo nije htio raširiti nožice i pokazati pišonju Jel se lijepo sve vidjelo na 4D-u? I mi planiramo na 4D, al negdje poslije 30tog tjedna, doktorica je rekla da ce se tad bolje vidjet. Ja nekako računam da je curkica, posto su mi prije tjedan dana tak rekli, beba je lijepo raširila noge i ima pola kile vec, nebi valjda sad u tom stadiju fulali. Ali idem opet u Hr sad privatno na ultrazvuk, nadam se da ce raširit noge, pa da potvrdimo 100!% 
    McMouse jel studiraš? Nisam u toku. Ja sam prošle godine hvala Bogu raskrstila s faksom, ali jako često, a i nocas mi se desilo da sanjam da pišem ispite i dobijam jedinice, sva sam se bila oznojila u snu u svakom slučaju sretno ti na ispitu! 

barbs
    06. Kolovoz 2017. 12:58

KarlaS, kad sam bila na pregledu u bolnici se doktorica potrudila pogledati spol... A kad sam isla slijedeci mj kod soc.gin.(idem u ordinaciju gdje rade doktori iz bolnice) je samo pogledao ako je sve u redu s bebom jer kao, mali je na zadak, pa se ne pokazuje... I onda na 4Du u 26.tj. nam je dr potvrdila spol... Vidjelo je dobro sve, samo se mali dosta skrivao haha inace kazu da je najbolje izmedju 26. I 28.tj napraviti 4D.... 
    I onda sam u 28.tj isla opet na pregled kod soc gin i mali je rasirio noge 

barbs
    06. Kolovoz 2017. 13:00

Hmm da... Moguce da je curica, aliii neka oni potvrde  .

• Natasha555
    06. Kolovoz 2017. 13:07

KarlaS- meni je u 17 tt rekla da misli da je cura, u 25 potvrdila 

violeta1
    06. Kolovoz 2017. 13:23

Karla mi smo robicu poceli kupovati u 6mj trudnoce, i evo u 2 mj smo sve kupili, mozda jos neke sitnice, pelene i tako to.

barbs
    06. Kolovoz 2017. 13:32

Koliko je stupnjeva kod vas?
    Ovako je kod nas:

Ja se nadam da ce sutra vrucina popustiti jer bih otisla kupiti sitnice za rodiliste u sta fali jos za bebaca...

06. Kolovoz 2017. 14:00

barbs naša bebica isto obično bude u takvom položaju da se ne vidi dobro.. ma nema veze, glavno da su nam 
    bebice zdrave i da rastu lijepo  Jako bi htjeli imati i sina, ali ionako kanimo imati ako sve bude po planu veliku obitelj, pa ce bit svega  znaci najbolje je od 26- 28 tjedna ic, e to nisam znala, hvala ti 
    Natasha555 cestitam i tebi na curki! 
    Jeste se za imena vec odlučile? 
    Violeta1 Brzo ste sve kupili, znaci sad vam samo preostaje čekati bebicu :)

06. Kolovoz 2017. 14:02

Barbs ovdje kod nas je vec mjesec i pola dana samo kiša, temperature 13 stupnjeva, danas je isto tako, grmljavina, nevrijeme, vjetar, nigdje se ne može ic. Neznam dal je bolje ovako ili bi radije vrućinu
    To je neka glupa planinska klima i jedan od razloga zašto se vracamo u Hrvatsku radije doslovno cijele dane je kiša, gore nego u Engleskoj

06. Kolovoz 2017. 14:03

Curke mi evo skoro pa doma, jos cca pola sata...uputili se jutros u 10:20 kuci i sad kod sveki na rucak pa doma u onu prasinu od stemanja 😭😭😭

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.