Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sretna
    06. Kolovoz 2017. 14:04

Pozdrav cure! Mm-u gotov godisnji i maloprije je krenuo doma 😔
    Bas mi je pusto sad bez njega,a mali kad se probudi i vidi da ga nema,plakat ce pol sata sigurno

barbs
    06. Kolovoz 2017. 14:08

Karla, ma bitni da je zdravo. Ja uopce nisam imala zelje.  Mozda sam malo vise navijala za  ali tki zna - s obzirom da necemo stati na jednom nikad se ne zna... Mada sto god da jest je dobro doslo  Za 4D su meni tako rekli 
    Moja frendica je u Welzheimu i rekla je da je kod njih 12° i da joj jako pase (i ona je trudna)...
    Sanjchi, ah joooj, zao mi je sto je ljetovanje proslo.... Ali barem ne moras kuhati...
    Sretna, zao mi je sto se muz morao vratiti i sto mali reagira tako kad ga nema. Do kad ste vi na moru!?

barbs
    06. Kolovoz 2017. 14:09

*bitno 

• sretna
    06. Kolovoz 2017. 14:11

Barbs,biti cemo do 15 ili 20.08. Vidjet cu kakvo ce biti vrijeme i kolko cu jos moci s njim sama..

• Natasha555
    06. Kolovoz 2017. 14:15

Karlas- hvala!  Moja će biti Magdalena, imali smo imena prije već i za sina i kćer 
    Sanjchi-znam kako je s prašinom i radovima, nama tek iza 10.9 bude gotov pod 
    Sretna- začas će to proći,  uzivaj dok si na moru kolko mozes

Kiki156
    06. Kolovoz 2017. 14:35

Mamuka nadam se da nece biti tog scenarija i da nece rasti! Meni je rastao samo taj jedan i to ne odmah nego u jednom trenutku, ali operacija nije bila strasna, imam mali rez uz samu bradavicu koji se gotovo i ne vidi (sad se malo prosirio kako je i sama bradavica narasla). A jesi mozda razmisljala da ih vadis jednog po jednog sada dok jos ne rastu? Ne znam jel to uopce moguce... 
    Sretna ja te razumijem, meni bi isto bilo bezveze bot bez muza na moru...ali uzivajte i iskoristite to vrijeme najbolje! 😊
    Klara mislim da je ugodnije na nizim temperaturama ali u to vrijeme kad ces dolaziti najavljuju ipak malo nize temperature pa ce biti taman! 😊
    Sanjchi nadam se da ciscenje nece biti preiscrpno! Angaziraj nekoga za pomoc 👍🏻

• Mamuka
    06. Kolovoz 2017. 14:56

Kiki156

Mamuka nadam se da nece biti tog scenarija i da nece rasti! Meni je rastao samo taj jedan i to ne odmah nego u jednom trenutku, ali operacija nije bila strasna, imam mali rez uz samu bradavicu koji se gotovo i ne vidi (sad se malo prosirio kako je i sama bradavica narasla). A jesi mozda razmisljala da ih vadis jednog po jednog sada dok jos ne rastu? Ne znam jel to uopce moguce…
    Sretna ja te razumijem, meni bi isto bilo bezveze bot bez muza na moru…ali uzivajte i iskoristite to vrijeme najbolje! 😊
    Klara mislim da je ugodnije na nizim temperaturama ali u to vrijeme kad ces dolaziti najavljuju ipak malo nize temperature pa ce biti taman! 😊
    Sanjchi nadam se da ciscenje nece biti preiscrpno! Angaziraj nekoga za pomoc 👍🏻

Stvar i je u tome da ih ne mogu izvaditi sve a da to ne bude totalni masakr. Tako da ako ovaj najveci krene a ostali ne budu mozda samo njega budem vadila. Ali ako ih krene vise idem na sve. Better safe than sorry. Nekako sam se vec pomirila s tim da ce me to jednov dana docekat. Mozda se dogodi cudo pa me prskoci al s obzirom na brojnost ne racunam na to. Uostalom danas ima kod plasticnih kirurga svakavih oblika i velicina pa cu imat nove cvrste kojima ne da godine nista ne mogu nego im ni gravitacija nista ne moze. Te bi i Newtona zeznile 😂😂😂😂

Kiki156
    06. Kolovoz 2017. 15:04

Mamuka apsolutno se slazem! Bolje biti na sigurnom, a i to sto kazes ima danas izbora i oblika kolko hoces 😁 i nema da vise i lelujaju 😂

• Mamuka
    06. Kolovoz 2017. 15:16

A svekiji i kuvanje.... Na tezi nacin sam naucila da ako imas ikakvu priliku odmaknut se da tribas to i napravit. Mogla sam ali nisam. A mislim da ni necu jer mi je za prasveki. Ona ima 88 god i jos kuva dok je sveki na sezoni a muzeva mladja sestra sa svojih 22 god ne zeli nista raditi. Nit ima posa nit sta po kuci radi i zbog tog nekako ne mogu to prikinit.
    Prvo lito odman nakon vjencanja sam priuzela taj dio na sebe jer mi je nepojmljivo da pustim staru staricu da se muci ako sam ja tu. Kako sam bila na jesen trudna i na zimu kad sam isla na bolovanje sveki je kuvala za sve. Ja bi spremala kolace za nedilju i ovako priko tjedna poneku pitu, palacinke il tako nesto. A ponekad i rucak jer mi je bilo bzvz da mi stalno kuvaju a trudnoca mi je dopustala sve normalne aktivnosti.
    E kad sam rodila sveki je nakon misec dana otisla na sezonu a ja sam opet priuzela kuvanje. S tim da su mu tad 2 sestre bile kuci al ja sam kuvala jer one to kao ne znaju. A niti ih briga. I opet kad se sveki vratila ona je kuvala priko tjedna a ja sub ili ned plus kolac za vikend. Po istom receptu ja sam i proslo lito odradila dok sam bila na GO ali krajem lita smo otisli u Zg pa St. Al eto opet lita i ja na GO i sad kaze mi svekar neki dan kad smo bili u Im kao rekla mi je zena da kupim domacih kokosi pa da imas sta kuvat. Ja blido gledan i ne znan sta da kazem jer ja to neman u planu i ostajem u St da ne gledam kako baba od 88 god kuva i cisti za curom od 22 i sinom/svekijem od 63.
    Nije mi problem skuvat. Inace to i volim al ne mogu gledat da njih dvoje samo leze po cile dane dok ih starica sluzi ili ja. A njima je tesko i pricuvat micicu dok ja kuvam. Pa umisto da je izvedu u setnju samo joj dadnu mob da bulji u njega da oni mogu lipo odmarat i lezat.
    Kad odemo na selo krajem 9. opet cu kuvat al tek koji 20-30 dana dok sveki je dodje sa sezone.
    Ovo mozda zvuci sebicno al ima tu jos xy gluposti koje moram progutat a ne bi tribala da su normalNI

mc_mouse
    06. Kolovoz 2017. 15:23

barbs

Hvala,Mc MouseKad ono imaš ispit?

26.08. 😭😭😭

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.