Klinci uzivaju u kupanju i ni ne zele van iz mora😂
Jedino ja uvijek imam osjecaj da me to ljetovanje iscrpljuje ustvari a ne znam zasto😔
Zato jer te djeca umore eto zasto.
Ali nisi tog svjesna
Ja sam tek sad kad su mi ih makli tjedan dana (svekiji na selo kod njezinih ih odveli) skuzila KOLIKO me crpe. Doslovno tonu snage posisaju a da ne ne skuzis. Zato jer mi koje imamo djecu smo navikle tako funkcionirat. A kad probas jedan period (opet) bez obaveza te vrste, onda vidis razliku bogme!!
Grozno sad zvucim, mozda....ali tako je. Djeca umore. Svejedno, fale i puusta mi kuca bez njih, sve nekako suplje
žena-majka-carica:)
Ne mogu vjerovati… Još 53 dana…A kao da sam se nedavno učlanila u forum… Ajme, kako vrijeme brzo leti…
Ne, pupak mi još nije izletio..
lijepa pupa!
Treca sreca, uopce ne zvucis grozni nego REALNO!!! Svi znamo da roditelji vole svoju djecu, ali ponekad im treba free i od njih.... Koliko god da ti fale, ponekad je potrebno da ti ih netko pricuva, AKO imas priliku, da dodje i u se i na se, kako se kaze
Moja frendica ima dijete od god dana i za 3 mj mora roditi drugo, ali mi se cesto pozali koliko joj je tesko jer ga nema kome pustiti (muz i ona zive u D) ..
Barbs ti jemas ni madeza ni strije (ni pupak ko cep)
Ljubomorna sam
Dobro nam dosla natrag, Hope!!
Stvarno su ovi toplinski udari ovo ljeto pretjerali
Treca sreca, strije se ne vide Cice su mi pune, guzica isto i bedra!!!
Od puberteta ih imam... Bilo bi u redu da mi se ne stvore jos
A malo mi je poceo pupak izlaziti, tj gornja strana je pocela SKAKATI vani, a do izrazaja dodje kad jedem
Ja evo nisam osjetila...lani mi je bilo 10x gore jer sam radila (ok uredi su klimatizirani ali treba doc do firme! A i nemas vremena ic na more kad radis...jos s djecom i obvezama oko njih...)
A sad ovo ljeto hladovina...
pogotovo ovaj pakleni tjedan, upalo mi taman da su odveli djecu i to prvi put na ovako dugo, plus ne radim, tako da sam skroooz rasterecena. Pa sam lijepo se hladila kuci i par puta na more laganini bez stresa, sami nas dvoje....ma stvarno da se ne mogu pozalit.
Nego jadni ljudi koji moraju radit, pogotovo poslove na otvorenom (postari i sl) ili u malom prostoru bez adekvatne klimatizacije (kiosci, mini pekare, oni sta naplacuju parkinge...) e njima je stvarno PAKLENO
Na terasi je bilo 43°... Uuuzaaaas...
Treca sreca, mogu ti reci da se slazem s tobom.... I ja sam proslo ljeto radila... Auto bez klime... Zapnes u guzve... Niiikaaaakooo doci kod kuce... Znojis se za riknuti... Ali prosle smo godine svaki dan isli na more barkom nekoliko sati, pa je bilo lakse...
Sortiraj odgovore
Najstariji