Karla mi smo robicu poceli kupovati u 6mj trudnoce, i evo u 2 mj smo sve kupili, mozda jos neke sitnice, pelene i tako to.

Koliko je stupnjeva kod vas?
Ovako je kod nas:

Ja se nadam da ce sutra vrucina popustiti jer bih otisla kupiti sitnice za rodiliste u sta fali jos za bebaca...

barbs naša bebica isto obično bude u takvom položaju da se ne vidi dobro.. ma nema veze, glavno da su nam
bebice zdrave i da rastu lijepo Jako bi htjeli imati i sina, ali ionako kanimo imati ako sve bude po planu veliku obitelj, pa ce bit svega
znaci najbolje je od 26- 28 tjedna ic, e to nisam znala, hvala ti
Natasha555 cestitam i tebi na curki!
Jeste se za imena vec odlučile?
Violeta1 Brzo ste sve kupili, znaci sad vam samo preostaje čekati bebicu :)

Barbs ovdje kod nas je vec mjesec i pola dana samo kiša, temperature 13 stupnjeva, danas je isto tako, grmljavina, nevrijeme, vjetar, nigdje se ne može ic. Neznam dal je bolje ovako ili bi radije vrućinu
To je neka glupa planinska klima i jedan od razloga zašto se vracamo u Hrvatsku radije doslovno cijele dane je kiša, gore nego u Engleskoj

Curke mi evo skoro pa doma, jos cca pola sata...uputili se jutros u 10:20 kuci i sad kod sveki na rucak pa doma u onu prasinu od stemanja 😭😭😭

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Pozdrav cure! Mm-u gotov godisnji i maloprije je krenuo doma 😔
Bas mi je pusto sad bez njega,a mali kad se probudi i vidi da ga nema,plakat ce pol sata sigurno

Karla, ma bitni da je zdravo. Ja uopce nisam imala zelje. Mozda sam malo vise navijala za ali tki zna - s obzirom da necemo stati na jednom nikad se ne zna... Mada sto god da jest je dobro doslo
Za 4D su meni tako rekli
Moja frendica je u Welzheimu i rekla je da je kod njih 12° i da joj jako pase (i ona je trudna)...
Sanjchi, ah joooj, zao mi je sto je ljetovanje proslo.... Ali barem ne moras kuhati...
Sretna, zao mi je sto se muz morao vratiti i sto mali reagira tako kad ga nema. Do kad ste vi na moru!?

Barbs,biti cemo do 15 ili 20.08. Vidjet cu kakvo ce biti vrijeme i kolko cu jos moci s njim sama..

Mamuka nadam se da nece biti tog scenarija i da nece rasti! Meni je rastao samo taj jedan i to ne odmah nego u jednom trenutku, ali operacija nije bila strasna, imam mali rez uz samu bradavicu koji se gotovo i ne vidi (sad se malo prosirio kako je i sama bradavica narasla). A jesi mozda razmisljala da ih vadis jednog po jednog sada dok jos ne rastu? Ne znam jel to uopce moguce...
Sretna ja te razumijem, meni bi isto bilo bezveze bot bez muza na moru...ali uzivajte i iskoristite to vrijeme najbolje! 😊
Klara mislim da je ugodnije na nizim temperaturama ali u to vrijeme kad ces dolaziti najavljuju ipak malo nize temperature pa ce biti taman! 😊
Sanjchi nadam se da ciscenje nece biti preiscrpno! Angaziraj nekoga za pomoc 👍🏻

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji