Violeta, ja sam to vidjela i u Mulleru i u dm-u tako da vjerujem da ćeš lako naći...
Sanjchi, muž ti je zakon haha!
Ja danas ne idemo nikuda, treba šetati, ali ovo nije za šetnju ni navečer, tek tad krene sparina, užas, nadam se da će uskoro popustiti
KleaIva, moraš odmarati više! Ufff, joj, klima je super, ali spavati u istoj prostoriji gdje je klima je ubojstvo... Ali kao što si rekla, navodno daju zahlađenje od nedjelje navečer... Ok, ne totalno zahlađenje, ali kišu + niže temperature... Nadajmo se da je tako, taman da kupim sitnice koje još uvijek nisam
Putovanja, koliko god da su super, izmore, ali onako fino izmore, barem mene... Budem umorna, ali zadovoljna.
Sretna, LAJK za nekuhanjeeeee!!! UUUUU, pizzzaaaaa!!!
Njaaaamiii... Mada sam ju jela prošli tjedan
Evo i nas danas, rastemo pomalo
Moram staviti ruku ispod trbuha da se bolje vidi hehe 
Suncokretice, budi doma i odmaraj. Ako se već želiš prošetati neka to bude navečer kad su donekle ok temperature...
JEDVA ČEKAM DA OVAJ TOPLINSKI VAL ZAVRŠIII!!!
Suncokretice, baš si zgodna! Rekla bih da si puno manje trudna... Tako je meni frendica rekla, da je očekivala da ću imati trbuh do grla!
Bas cu pogledat, gledala sam u dmu al nisam skuzila.
Suncokretice divna si, presladak maleni trbuscic 😊😊
Svi mi se čude kad kažem koliko sam trudna... Ako obučem nešto šire trbuh se skoro i ne vidi, ne znam gdje se ta beba skriva, a ja baš hoću da se vidi trbuh
Zato nosim sve usko i svi misle da sam negdje na početku trudnoće. Ali dobro, tješim se da mi je lakše funkcionirati s manjim trbuhom
Violeta-vjerojatno i u ljekarni ima šeširica tih.
Suncokretice- lijepa
Suncokretica, je da. Al sam ja jucer se toliko smijala njemu kad ga je unesao u vodu😂😂😂 najgore mi je sto ne smijem plivat, obozavam ronit, plivat, skakat...uzivam u tome...a sad hodam po vodi i kad voda dode do grla dalje ne idem. 😞 ali dobro, budemo iduce ljeto s Lucijom😀
P.S. preslatka slicica!!
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Suncokretice ma sve smo razlicite sa busekima i zato je bas svaki tolko poseban. 😊 Cini mi se da si ti i dosta visoka? Eto mi male smo loptice. 😁 Meni mm kaze da prvo vidi bušu onda mene. 😅
Sesirici govorite o onim za dojenje ili oni da ne curi mlijeko? Ja sam kupa babylove o e za curenje, bar mislim, moram pogledati sta je u kutiji. Bas sam neznalica. 😏 A ove za dojenje mi je seka dala jer ih nije ni koristila.
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji