Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    I_me
    04. Kolovoz 2017. 12:57

barbs

I me, mozes li napisati koliko su kosrale krpice i mrezaste?Hvala!
    Forum i meni zna s moba zastekati…
    E ovako:grcenje + bol - to mi se desavalo kad sam se forsirala previse…. Rijetko, ali desavalo se… Sve je u redu bilo na pregledima i pitala sam ginekologa… Rekao je: vise odmaranjaaaa!!!! Eto lijeka za to!! Osjetila sam taj grc jutros i proklela jucerasnji dan jer sam se preforsirala..3X u grad po ovoj vrucini… Odmarala nisam skoro nista… Uzas… Bas me briga.. ja i dalje ljencinu glumim…. S vremenom napravim neki lagani poslic, ali kako ne zivimo muz i ja sami (kako vec sve znate!) ne da mi se cistito za toliko osoba… I eto… Ja sam na g.o. hahahahahajaja kad zelim napravim nesto, kad ne - ne napravim
    sanjchi, svaka cast muzicu!!! Bas simpaaaaa!!!
    I me, da li ti je cajevac pomogao??? Sve da cu te pitati i zaboravim… Haha
    Mamisita, budem poslala slokicu haljine iz Mama Nove
    Pozdrav, Galu!
    Cure drzite se kuce/hlada/klime… Pakao je vani…. Mi smo se tusnuli nakon mora, NAPOKON sam cistu robu spremila na mjesto, stavila sam prati crnu robu, pojeli smo jaje na oko, izvadila sam sudje iz masine i sada lezim na kaucu i NE RADIM NISTA

krpice 6 kom-40,00kn
    mrezaste gacice-1 paketa po 5 kom-20 kn ( uzela sam 2 paketa) M velicina, inace koristim m velicinu za gacice..ful se rastezu a cvrste su. bit ce ok.
    pomogao je cajevac,kako da ne!  
    skuzila sam da me najcesce pecka dolje poslije mora.. mijenjam kupaci svaki put kad izadjem iz vode,al se svejedno znojim dolje ko luda pa mozda mi je bilo samo malo iziritirano a ne gljivica

barbs
    04. Kolovoz 2017. 13:05

Uffff, I me, ja sam u magic babyu krpice platila 20 kn, 8 komada... Eeeeeto, super za cajevac! I ja sam primijetila to za more.... + Iscjedak je jaci.... Hvala za odg o gacicama... Morat cu skociti kupiti, ali najgore je sto nemam parking blizu Bipe 

• Dena1009
    04. Kolovoz 2017. 13:11

Barbs dobro da nisi ti njega odalamila zato sto te budi 😅😅

BH meni se tek pred koji tjedan pocelo javljati to stvrdnjavanje trbuha, ne boli nista, rekla sam doktorici al je rekla da je to sad normalno. A i samo kad se isforsiram mi se to događa. Danas i jucer me stislo i onak zabolilo al na sekundu i stalo, slicno ko kad beba jako udari. Al isto sam malo pretjerala pa pripisujem tome. Uzimam g.o. do ponedjeljka. 😄

Plodna voda ja sm isto imala paranoje na pocetku, cak sam i neke trakice kupila za provjeru al je bilo jos gore. Nakon nekog vremena sam izbacila to iz glave, ma da jos i sad kad osjetim vlagu ( znoj) idem odmah provjeriti.

url=https://lilypie.com]

I_me
    04. Kolovoz 2017. 13:12

barbs

Uffff, I me, ja sam u magic babyu krpice platila 20 kn, 8 komada… Eeeeeto, super za cajevac! I ja sam primijetila to za more…. + Iscjedak je jaci…. Hvala za odg o gacicama… Morat cu skociti kupiti, ali najgore je sto nemam parking blizu Bipe

da,skuplje su,al imam vec par komada kod kuce pa sam ih uzela tak da imam jos par komada,da se nadje...a magic baby mi je najblizi kod tebe.. a meni se tako neeee daaaaa u pulu sama... prije bi sjela u 
    auto i zaletila se za par stvari bez beda..a sad mi je tlaka dok su ove vrucine..a svi mi rade svakako da nekog mucim da ide samnom...
    a i doslo me manje vise na isto jer mi je frendica koja radi tamo dala popust neki i jos sam uclanjena u bipo klub pa sam dobila 10% na sveukupnu kupnju..

barbs
    04. Kolovoz 2017. 13:16

Znam, I me... Nazalost, kad nemas neku trgovinu blizu - sve je dobro doslo...  Super za popust!!! 
    Dena, meni su se BH kontrakcije javljale prije par mj kad sam se preforsirala i onda sam rekla: eeeee nije vise kao prije. Stani na loptu... Sad su rijetke, ali to je normalno dok nisu u nekim pravilnim razmacima. Ahahahhahahahahhaha daaaaaa, dobro da ga nisam odalamila... mada  sam se samo okrenula i nastavila spavati

kleaiva
    04. Kolovoz 2017. 13:32

Curke ja sam nocas krepala od vrucine. Ovdje u apartmanu je 10 puta gore nego kod nas doma🤔 Na kraju smo spavali pod klimom i ujutro bili svi strgani. Srecom najavljuju jos samo vijend ovako pakleno a onda ipak oko 30 celzijusa sto je super😊

Kontrakcije ja imam takve koje bole ko sam vrag😞 Ugl. javljaju se kad moram na veliku nuzdu pa je pritisak valjda na sve i kad hodam duze od pola sata. Tesko mi to pada ali moram odmarati...ipak kad vjezbam pilates nista me ne boli i nakon treninga se ne javljaju dan dva. 
    Doktor mi je objasnio da imam posteljicu nisko sprijeda i da zato sve vise boli i jace osjecam kontrakcije. Ja sam sad oko 24. tjedna...😂😂😂

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

kleaiva
    04. Kolovoz 2017. 13:39

Noge mi naoticu po noci od sparine...po danu se puno kupam i plivam i super su mi😊
    Klinci isto uzivaju u kupanju i ni ne zele van iz mora😂 
    Jedino ja uvijek imam osjecaj da me to ljetovanje iscrpljuje ustvari a ne znam zasto😔

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

• sretna
    04. Kolovoz 2017. 13:39

Danas ne kuham, mm i ja smo si narucili pizzu, a sutra mm pece rostilj pa sam opet oslobodena kuhanja, jeeeej!
    L spava i odmaram trenutno.

violeta1
    04. Kolovoz 2017. 13:43

Cure jel znate gdje uzeti one sesirice za bradavice? 
    Sad sam se sjetila da nikako to nisam nigdje vidjela, a htjela bih uzeti. 

I_me
    04. Kolovoz 2017. 13:51

violeta1

Cure jel znate gdje uzeti one sesirice za bradavice?
    Sad sam se sjetila da nikako to nisam nigdje vidjela, a htjela bih uzeti.

ja sam uzela u mulleru ( 50 kn) 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.