Violeta, ooooo daaaaaa, varira vjeruj mi... Mene iznenadjuje sto mi je jucer pokazalo +10kg jer prije nego smo isli u grad sam se vagala (jela jesam) i imala +11kg... Tako da... Dooostaaaa varira sto jedes, koliko pijes.... Ja eto npr imam +10kg ujutro a navecer +12kg... Nista cudno
BH kontrakcije imam ali nisu bolne... Samo neugodne... Ne bi trebalo boljeti...
Ja si kontam sve vise da slijedeci tj torba za rodiliste MORA biti spremna... Za svaki slucaj... Vec cu onda biti 33+ ...
Jaaaaooo, moooreeee, milina... Mi smo jos na plazi... U hladu... Puse vjetar..
Samo nabrzaka da napisem. Neko je pisa da ima nekakva curenja.
Meni je u 1T puka vodenjak a trudove sam dobila tek koji sat iza. Nisam skuzila taj sluzni cep kad je otisao jer inace imam iscjedak a u trudnoci se u fazama jos poveca pa eto… Nisan bas obracala pozornost.
Kad mi je puka vodenjak usisavala sam i osjetila da sam se kao malo upiskila al ono nije da sam osjevala da bi tribala pa mi je bilo cudno. I onda sam stavila ulozak i pratila oce se opet dogodit. I kroz nekih pola sata se opet ponovilo al dosta u maloj kolicini i tad sam znala da ne moran piskit pa sam zakljucila da je to to i pocela lagano se pripremat. Kroz sljedecih sat dva je nastavilo tako tu i tamo procurit a za to vrime san torbu spremila tj bila je napola spremna pa sam je onda dovrsila i provjerila da je tu sve na broju i otusirala se i depilirala koliko sam mogla jer nisan bas vidila i put bolnice.
Tako da triba pratit ta curenja i ako mislis da ne piskis a to se ponavlja spremi se za bolnicu.
Ne znam ko je pisa i koji je tjedan. Nadam se da ako je slucajno to to, je 34+tt. Ne zelim nikoga uplasiti ali triba bit oprezan kod pucanja vodenjaka bez trudova.
Sritno!!
Da, slusajuci price i citajuci znam otprilike kako to ide..
Ja sam 24+2 tt tako da sam se zato malo uspanicarila pomislivsi na vodenjak (jer sam citala da on zna pomalo i gotovo neprimjetno curiti) . Ma bolje da nista ne citam. Jutros nema curenja (tj uobicajeno je) tako da sam vjerovatno panicarila bezveze. Prije par dana na pregledu sve ok. Cuvam se bilo kakve fizikalije. Zbog vrucina ni ne hodam puno pa valjda je ok.
Ali, trebamo biti oprezen u svakom slucaju i slazem se, samo pregled postavlja dijagnozu.
Jutroo
Pitanje, jel imate vi Bh kontrakcije? Znaci sinoc me probudila takva bol i grcenje u stomaku da sam mislilila gotovo je, bila sam na ledima i okrenula se na bok,jos jedanput me tako zgrcilo i pustilo nakon toga. Nikakvih drugih tegoba nisam imala tipa krvarenja ,iscjedka itd. Jel moguce da su to bile kontrakcije iako sam cula da one nisu bolne a ovo je bas bas bolilo.
Jutros je bebica aktivnija nego ikad,nista ne boli pa ni sama neznam dal da stvaram paniku i idem u doktora ili je to normalno?
Maca..mi smo tu negdje s T pa da ti odgovorim svoj primjer. Takvo grcenje i bol jos nisam imala (osim onog u prvim tjednima). Ja kad lezim na ledima, cesto mi se nakon 5min stisne/zgrci maternica..nije bolno ali neugodno je pa se odmah prebacim na bok i opusti se(prestane).
Vidi ako se bude ponavljalo mozda da pitas dr
Ajme što je vrućeeeee! Planirala sam otići prijepodne u ribarnicu, ali sam odustala kad sam skužila koliko je vani vruće, već od jutra klima radi. Za ručak će biti dobra i pečena jaja
Ja za sada (srećom) ne otičem, nadam se da ni neću.
Mrvica, možda da odeš ginekologu? Teško je znati što se događa. Stavi uložaj pa prati boju i miris...
I me, bome ti natiču noge. A još ove vrućine dodatno sve pogoršavaju. Rashladi ih mlakom vodom i na povišeno, piti puno vode, nema druge
Pupy, i ja imam lude snove otkako sam trudna
barbs, baš izgleda lijepo kad nema gužve. Uživajte sad dok možete! Uf da mi se baciti u more...
mamasita, mi nismo uzimali isofix, čini mi se dosta skupa investicija, a ne znam baš koliko je potrebna...
Natasha, baš je lijepi kombinezon
Cure evo i mene, citam Vas redovno ali ne mogu se ulogirati preko mobitela. Vec 2 tjedna mi pise da je neka greska 500 i da otklanjaju problem na forumu. Netko je pisao za gace poslije poroda da treba mrezaste. Meni je kuma kupila u Zg u ljekarni mrezaste gace od Tosame koje su perive na 60 stupnjeva i 5 kom kosta 22 kn, evo ako tko treba. Pozdrav svima i drago mi je da svima sve napreduje u najboljem redu.
Mrvica, ako je sad sve dobro, vjerojatno je sve ok, ali potpuno te razumijem jer smo sve na iglama i pratimo svaku promjenu...Kada ti je iduci pregled? Nisam iskusna, ali mislim da bi jos imala mozda neko zatezanje ili neki dr.simptom u curkanje...
Barbs, treba poslusati savjet iskusnih i pratiti akcije, oni nabijaju cijene avi na onom na cemu smo najslabiji-djeci... ;)
Suncokretica, i meni se cini taj isofix malo vise biznis, je prakticnije al opet... Ne znam, nisam sama pametna...
GaLu, cijeli forum je dosta lose napravljen, i mene svako malo izbacuje i tako...hahahaha al bolje ista nego nista
Barbs, bas me zanima kakvu ces haljinu uzeti, ako budes u prilici stavi slikicu....☺
Jutroo
Pitanje, jel imate vi Bh kontrakcije? Znaci sinoc me probudila takva bol i grcenje u stomaku da sam mislilila gotovo je, bila sam na ledima i okrenula se na bok,jos jedanput me tako zgrcilo i pustilo nakon toga. Nikakvih drugih tegoba nisam imala tipa krvarenja ,iscjedka itd. Jel moguce da su to bile kontrakcije iako sam cula da one nisu bolne a ovo je bas bas bolilo.
Jutros je bebica aktivnija nego ikad,nista ne boli pa ni sama neznam dal da stvaram paniku i idem u doktora ili je to normalno?
Maca..mi smo tu negdje s T pa da ti odgovorim svoj primjer. Takvo grcenje i bol jos nisam imala (osim onog u prvim tjednima). Ja kad lezim na ledima, cesto mi se nakon 5min stisne/zgrci maternica..nije bolno ali neugodno je pa se odmah prebacim na bok i opusti se(prestane).
Daaa, sad vidim da smo isto trudne, i ja sam 24+2😃
Moguce da je maternica al kako me iz sna probudilo mozda sam se zbog toga i vise prepala. Ovo je bolilo kao kad imas neku virozu i ulovi te grc pa moras hitno na wc, sorry na ovakvom objasnjenju😂za sad nemam nikakvih vec naznaka ni problema,a svakako ako se ponovi otic cu svom ginekologu.
url=https://daisypath.com]
Jutroo
Tak je i mene, ne boli ništa.
Jao, uživajte vi na moruuu
Sortiraj odgovore
Najstariji