Treca sreca ti si rekla da si kupila oblekicu za izlazak iz rodilista, moze slikica?
Curke jeste vi vec kupile? Ja neznam sta? Nisam pronasla nista sto bi mi bilo bas wauuu. Imam male trapke pa sam mislila bodi-kosuljicu uzet. Gledala sam one benkice male al nema bas, samo one tanke ko piđamice, a to mi nije za van.Tu kod nas je izbor jako slab za decke.
url=https://lilypie.com]
Dena, nisi uopce dobila puno kg!
Mamisita, zato sam ja poslusala savjet frendice koja je rekla da je razgledavala sve trgovine i da su u magic babyu najjeftinije... Jedino aki ne naidjes na neku akciju Ja nisam kupovala od Mama nove. Isto tako gledam neta jer nemam tu mogucnost osobno otici isprobati...
Sretna, neka si se ti naspavala i odmorila!
Jaaaao ,daaaa, dobro da si me Dena podsjetila... I mene zanima sto je TRECA SRECA kupila za bebicu za izlazak... Za sada nisam nasla neku TOP robicu... Nadam se da cu uskoro naci... Ah joj i sa... Jis benkica moram kupiti.
Jutroo
Pitanje, jel imate vi Bh kontrakcije? Znaci sinoc me probudila takva bol i grcenje u stomaku da sam mislilila gotovo je, bila sam na ledima i okrenula se na bok,jos jedanput me tako zgrcilo i pustilo nakon toga. Nikakvih drugih tegoba nisam imala tipa krvarenja ,iscjedka itd. Jel moguce da su to bile kontrakcije iako sam cula da one nisu bolne a ovo je bas bas bolilo.
Jutros je bebica aktivnija nego ikad,nista ne boli pa ni sama neznam dal da stvaram paniku i idem u doktora ili je to normalno?
url=https://daisypath.com]
Samo nabrzaka da napisem. Neko je pisa da ima nekakva curenja.
Meni je u 1T puka vodenjak a trudove sam dobila tek koji sat iza. Nisam skuzila taj sluzni cep kad je otisao jer inace imam iscjedak a u trudnoci se u fazama jos poveca pa eto... Nisan bas obracala pozornost.
Kad mi je puka vodenjak usisavala sam i osjetila da sam se kao malo upiskila al ono nije da sam osjevala da bi tribala pa mi je bilo cudno. I onda sam stavila ulozak i pratila oce se opet dogodit. I kroz nekih pola sata se opet ponovilo al dosta u maloj kolicini i tad sam znala da ne moran piskit pa sam zakljucila da je to to i pocela lagano se pripremat. Kroz sljedecih sat dva je nastavilo tako tu i tamo procurit a za to vrime san torbu spremila tj bila je napola spremna pa sam je onda dovrsila i provjerila da je tu sve na broju i otusirala se i depilirala koliko sam mogla jer nisan bas vidila i put bolnice.
Tako da triba pratit ta curenja i ako mislis da ne piskis a to se ponavlja spremi se za bolnicu.
Ne znam ko je pisa i koji je tjedan. Nadam se da ako je slucajno to to, je 34+tt. Ne zelim nikoga uplasiti ali triba bit oprezan kod pucanja vodenjaka bez trudova.
Sritno!!
I_me da bas su otekle...mene i ruke zezaju, posebno lijeva tokom noci bas boli.
Barbs ja sam sokirana jutros... vaga pokazala samo 0,500kn u plusu. Imala sam pregled 26.7. Zadnji. Ne mogu vjerovat da mi bas toliko varira tokom dana al kontam da je to i zbog vode koju unosim jer stalno nesto pijem.
I da barbs i oko mene su sve vecinom dobile u trudnoci 20 i vise kg. Ja sam ocekivala isto tako jer sam sklona debljanju ali eto nekako se trudim da sto manje dobijem, i ponosna sam na sebe sto se nisam ugojila jako. Nema sanse da cu dobit sad 10kg do kraja.
Sto se tice robice za izlazak, mi smo uzeli bodi s plavom leptir masnicom, plave hlacice i plavu kapicu. 😊
Sto se tice robive za izalazak, nemojte traperice i slicne stvari. Bebi je zbog pupka najudobnije u onim jednodjelnim rompericima, znaci nor dolje zatvorena stopala, gore su bez rikava pamispod ide bodi plis majica ili samo bodi, ovisno o temperaturi. Dok ne otpadne pupak ta odjelca su najbolja. Ja jos nisam apsolutno nsita kupila za ovu bebu osim ona dva bodija u lidlu 😂 ima vremena
Sretna i ja sam mislila da ne u trapericama vec nesto komotno i lagano da ne steze radi pupka. Lako ga umotam u jastuk ili deku ako bude hladno. Ali cu priredit i trenerku s bodijem za svaki slucaj, mozda bude jos bolje mu iako ove hlacice su ono kao tajice/trenerka, tj.hlace za bebe.
Jao Barbs nikako da ti komentiram fotku mora..ajms zavidim ti 😁😁😁😁 ja bih bila na slicnom mjestu, uzivaj samo i gustaj na najjace 😘😘😘
Bh- ja ih imam, pogotovo kad mi je sila onda mi se onak stegne trbuh, vidjet ću u pon kaj kaze dr.
Ja kupila par kompletica, mislim da ću ovaj za izlazak plus kapica (ako ne nadem još neki)
Meni je 20.10 termin pa ću ispod još bodi i imam vreću za autosjedalicu u koju ćemo ju još staviti
Sortiraj odgovore
Najstariji