Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    03. Kolovoz 2017. 22:34

Ja sam danas kupila tetra krpice u Magic babyu za 20 kn po 8 komada... 

barbs
    03. Kolovoz 2017. 22:40

Ja se tusiram 2x na dan.... Ako idem negdje ako ne idem onda sam u klimi, ali se idem malo umiti i dolje oprati (to nekoliko puta dnevno)...
    Mamisita, super ste prosli... Mi smo platili krevetic + madrac oko 1300 kn + tetra pelene i 2 pack tetra krpica... Nista od akcija... Ne znam cemu ona magic baby club kartica..hahahahhjaa
    Ne znam koliko je tezio u 28.tj ali u 30.je imao 1703g... 
    Treca sreca, ja samu sebe ohrabrujem da izdrzim djevojacku i pir od frendice + da turisti odu i onda se moze roditi... Ali samo Diego ce to odluciti hahahhhhaha

barbs
    03. Kolovoz 2017. 22:41

Oh i da... I ja pijem puno vode dnevno i puno lubenice 

barbs
    03. Kolovoz 2017. 22:44

I me, bome ce i vama biti veselo kad vam dodje racun! 

violeta1
    03. Kolovoz 2017. 22:46

Udebljala sam se ajmeee 🤤🤤🤤🤤 od pregleda skoro kila i pol grrr.. Muz i ja smo se sad vagali.. dobro razlika je ujutro i navecer ali opet mi je puno..morat cu sladoled izbacit za stalno, pocela sam jsst skoro svaki dan, a ja od slatkog bas bujam. I pripazit malo s kruhom... uh

03. Kolovoz 2017. 22:47

Pardon, Barbs, Treca sreca je napisala ti za kupanje 1x... Mi smo naletili u West Gate-u na snizenje plus bio je Last night shopping i zato nas je povoljno ispalo. A karticu smo za klub ispunili na blagajni kad smo vec znali cijenu, tako da mislim da je to samo marketing...:D Ja sam isto zapikirala one njihove tetra pelene, 10 kom 99 kn, cine mi se omjerom cijene i kvalitete najbolje... I nekako nisan luda za tim tetrama s uzorcima, uzela sam 3 (1 pakiranje) u Lidlu i mislim da cu u Magic baby jos dva pakiranja ovih obicnih (20 kom) bijelih i to je to. Cini mi se da je to za prvu ruku vise nego dosta... :D
    Moj je u 22+4 tt tezio 630 g, i sad me bas zanima nakon ovoliko vremena koliko ce teziti.... Malo je duze proslo od pregleda zbog godisnjih i svega, al sva sreca nisam osjecala nikakve strasne komplikacije osim tih zatezanja al sve u nekim, po mojoj procjeni, granicama normale...
    Barbs, ma izdrzat ces, drzim fige. Jesi li na kraju nasla haljinu za pir?

03. Kolovoz 2017. 22:52

Violeta, u kojem si sad tjednu i koliko si u plusu?
    Ja sam sad 27+2 tt i u plusu sam 10 kg. Sve je otislo u trbuh. Nemam vode ni u nogama ni u rukama, vjencani psten normalno nosim. Opet ima jos 3 mj vrrmena da bujnem jos hahaha

treca_sreca
    03. Kolovoz 2017. 22:57

Ja sam sutra 33tj okruglo
    Vaga jutros veli 67kg na prazno skroz
    dakle 16 u plusu
    A beba od tog 2ipo....ostalo je voda i masno tkivo!
    al jos uvik ne izgledam debelo

žena-majka-carica:)

• Mrvica
    03. Kolovoz 2017. 23:02

Joj ja danas opterecena curenjem. Kao prvo..od jutra, svakih pola sata piskenje.. pa sam primijetila da osjecam neko curenje lagano dolje..kao da se nesto cijedi. Od popodneva pratim, samo u jednom navratu sam primijetila bjelkasti iscjedak (malo) a ostalo je bilo bistro - osjcaj mi je kao da mi mjehur popusta. Tj malo iscuri i onda idem piskiti.
    Sad sam 24+1 tt
    Nadam se da je to normalno 😏

treca_sreca
    03. Kolovoz 2017. 23:06

mamisita27

Treca sreca, malo si me zamislila za ove kreme za dojke…Sta si ti rekla da ces Plan T a prije si uzimala Purelan ? Ako sam dobro zapamtila. Koja je razlika??

Purelan je 100% cisti lanolin...i on se pokazao super.
    A ne mogu ga usporedit s PlanT jer njih nisam koristila jos...ali planiram ih probat, pare mi jako dobri. Cekam neki popust i/li da ih nadjem u ST ljekarnama da ne narucujem prek neta...
    Inace nemas se sta mislit...ranije se bradavice mazu, ako rane nastanu onda ih je preporucljivo vise zracit, cak i krema ih onda iritira. Najgore prvih par dana, kad beba uci hvatat bradavicu...a cice se jos nisu navikle na torturu. Ja cu krenit mazat i masirat bradavice netom pred porod (glupo mi vec sad, iako...ne znam kad ce taj porod i koliko ce uranit ) da ih pripremim na bebu/griz/hvat

žena-majka-carica:)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.