Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    03. Kolovoz 2017. 23:09

Treca sreca, mozes mi pls odg na pitanja vezano za kremu za bradavice sta sam napisala? Vidjela sam da si napisala da je kasno kad nastanu ragade i da mislis da ces uzeti Plan T...?
    Mrvica, mislim da je normalno da dole "popusta" i da malo "pobjegne" sve doklem je normalnog mirisa i boje...

barbs
    03. Kolovoz 2017. 23:09

Violeta, koliko kg si u plusu? 
    Mene je popodne vagala i bila sam na +10kg a jela sam... 
    Mamisita, a onda ste imali srece  Mi nazalost nemamo onih kvalitetnih late night shoppinga...
    Inace, meni je frendica preporucila da u magic babyu kupitim tetra pelene i krpice jer da su najpovoljnije... Za sada imam 1pack pelena, al jos jedan moram kupiti 
    Mrvice, ne znam sto bi to moglo biti osim gljivice? 

barbs
    03. Kolovoz 2017. 23:10

Slazem se s Mamisitom... Ako nema mirisa je ok...;

03. Kolovoz 2017. 23:23

Barbs, ja sam ti dok sam jos mogla duze lutat hahaha znala uci u ducane i gledat cijene i cini mi se da je za tetrice Magic jos najbolji cijena/kvaliteta...u Bipi mi se npr.sve cini po nekoliko puta skuplje nego u dmu, a vec sam neke stvari kupila u bipi pa sam se lupala po glavi... kupila sam pakiranje lola tetra krpica, mislim da su u dmu cak jedno 6 kn jeftinije... i tak... U dmu sam kupila babylove podloske, cula sam da su odlicni!
    Vidim da ni ti ne mozes spavat! Hahahaha ti si duper s kilazom, ja sam oko 4 tjedna manje od tebe trudna i nabila sam 10 kg ! Jao!

• Mrvica
    03. Kolovoz 2017. 23:28

Hvala cure na odg .. mozda panicarim ali meni u glavi samo da nije plodna voda. Al nije valjda.. i oprostite na detaljnom opisu 😉
    Sto se tice kila, i to je kao i sve vrlo individualno..evo ja npr koja godinama imam visak i prije trud imala 87 , mislila sam da cu se udebljat nenormalno a evo za sad sam na +5 (u 6mj) naravno ocekujem veci prirast kako odmice trudnoca 😁

violeta1
    03. Kolovoz 2017. 23:37

Mamisita i Barbs 32tt i skoro +11kg. (10,6) 
    Malo mi je to sad puno jer nedavno sam tek bila na pregledu, a i moj ginekolog ce poludit hahahah ak ovak nastavim doci cu sa +4kg kod njega 😂 

violeta1
    03. Kolovoz 2017. 23:42

I osjecam se kao slonica ili nasukani kit 😂 Ne mogu se sagnit, muz mi skida lak na nogama i lakira. Rekla sam mu da je sljedece brijanje i rezanje noktiju hahaha... a i mislim da ova vrucina jako utjece na to kako se osjecam. Jer nama je gorje nego drugima 😏

• Mrvica
    03. Kolovoz 2017. 23:54

violeta1

I osjecam se kao slonica ili nasukani kit 😂 Ne mogu se sagnit, muz mi skida lak na nogama i lakira. Rekla sam mu da je sljedece brijanje i rezanje noktiju hahaha… a i mislim da ova vrucina jako utjece na to kako se osjecam. Jer nama je gorje nego drugima 😏

Da. I ja sam bas razmisljala kako nam vrucina doprinosi tegobama 

violeta1
    04. Kolovoz 2017. 00:01

Mrvica

violeta1

I osjecam se kao slonica ili nasukani kit 😂 Ne mogu se sagnit, muz mi skida lak na nogama i lakira. Rekla sam mu da je sljedece brijanje i rezanje noktiju hahaha… a i mislim da ova vrucina jako utjece na to kako se osjecam. Jer nama je gorje nego drugima 😏

Da. I ja sam bas razmisljala kako nam vrucina doprinosi tegobama

S kim god sam pricala kazu da je teze preko ljeta bot trudna. Iako ja vjerujem da nije ni zimi lako ali nas ovo temperature umaraju

I_me
    04. Kolovoz 2017. 01:36

moje "nogice" nakon setnje sa psom od 1h i zaljevanja vrta.. 
    Ujutro su normalne, popodne pocnu oticati prsti a navecer i zglobovi..
    Sutra mi muz mora nalakirati nokte, ovo nema smisla.. bas su mi noge fuj 😭

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.