Treca sreca, mozes mi pls odg na pitanja vezano za kremu za bradavice sta sam napisala? Vidjela sam da si napisala da je kasno kad nastanu ragade i da mislis da ces uzeti Plan T...?
Mrvica, mislim da je normalno da dole "popusta" i da malo "pobjegne" sve doklem je normalnog mirisa i boje...
Violeta, koliko kg si u plusu?
Mene je popodne vagala i bila sam na +10kg a jela sam...
Mamisita, a onda ste imali srece Mi nazalost nemamo onih kvalitetnih late night shoppinga...
Inace, meni je frendica preporucila da u magic babyu kupitim tetra pelene i krpice jer da su najpovoljnije... Za sada imam 1pack pelena, al jos jedan moram kupiti
Mrvice, ne znam sto bi to moglo biti osim gljivice?
Barbs, ja sam ti dok sam jos mogla duze lutat hahaha znala uci u ducane i gledat cijene i cini mi se da je za tetrice Magic jos najbolji cijena/kvaliteta...u Bipi mi se npr.sve cini po nekoliko puta skuplje nego u dmu, a vec sam neke stvari kupila u bipi pa sam se lupala po glavi... kupila sam pakiranje lola tetra krpica, mislim da su u dmu cak jedno 6 kn jeftinije... i tak... U dmu sam kupila babylove podloske, cula sam da su odlicni!
Vidim da ni ti ne mozes spavat! Hahahaha ti si duper s kilazom, ja sam oko 4 tjedna manje od tebe trudna i nabila sam 10 kg ! Jao!
Hvala cure na odg .. mozda panicarim ali meni u glavi samo da nije plodna voda. Al nije valjda.. i oprostite na detaljnom opisu 😉
Sto se tice kila, i to je kao i sve vrlo individualno..evo ja npr koja godinama imam visak i prije trud imala 87 , mislila sam da cu se udebljat nenormalno a evo za sad sam na +5 (u 6mj) naravno ocekujem veci prirast kako odmice trudnoca 😁
Mamisita i Barbs 32tt i skoro +11kg. (10,6)
Malo mi je to sad puno jer nedavno sam tek bila na pregledu, a i moj ginekolog ce poludit hahahah ak ovak nastavim doci cu sa +4kg kod njega 😂
I osjecam se kao slonica ili nasukani kit 😂 Ne mogu se sagnit, muz mi skida lak na nogama i lakira. Rekla sam mu da je sljedece brijanje i rezanje noktiju hahaha... a i mislim da ova vrucina jako utjece na to kako se osjecam. Jer nama je gorje nego drugima 😏
I osjecam se kao slonica ili nasukani kit 😂 Ne mogu se sagnit, muz mi skida lak na nogama i lakira. Rekla sam mu da je sljedece brijanje i rezanje noktiju hahaha… a i mislim da ova vrucina jako utjece na to kako se osjecam. Jer nama je gorje nego drugima 😏
Da. I ja sam bas razmisljala kako nam vrucina doprinosi tegobama
I osjecam se kao slonica ili nasukani kit 😂 Ne mogu se sagnit, muz mi skida lak na nogama i lakira. Rekla sam mu da je sljedece brijanje i rezanje noktiju hahaha… a i mislim da ova vrucina jako utjece na to kako se osjecam. Jer nama je gorje nego drugima 😏
Da. I ja sam bas razmisljala kako nam vrucina doprinosi tegobama
S kim god sam pricala kazu da je teze preko ljeta bot trudna. Iako ja vjerujem da nije ni zimi lako ali nas ovo temperature umaraju
moje "nogice" nakon setnje sa psom od 1h i zaljevanja vrta..
Ujutro su normalne, popodne pocnu oticati prsti a navecer i zglobovi..
Sutra mi muz mora nalakirati nokte, ovo nema smisla.. bas su mi noge fuj 😭
Sortiraj odgovore
Najstariji