Mrvica, ako je sad sve dobro, vjerojatno je sve ok, ali potpuno te razumijem jer smo sve na iglama i pratimo svaku promjenu…Kada ti je iduci pregled? Nisam iskusna, ali mislim da bi jos imala mozda neko zatezanje ili neki dr.simptom u curkanje…
Barbs, treba poslusati savjet iskusnih i pratiti akcije, oni nabijaju cijene avi na onom na cemu smo najslabiji-djeci… ;)
Suncokretica, i meni se cini taj isofix malo vise biznis, je prakticnije al opet… Ne znam, nisam sama pametna…
GaLu, cijeli forum je dosta lose napravljen, i mene svako malo izbacuje i tako…hahahaha al bolje ista nego nista
Sljedeci pregled tek 29.8. tko ce docekat 😁😥 al dobro, sad pratim pa cemo vidjet. Mozda sam malo prehladila mjehur jer sam spavala s otvorenim vratima balkona. Tko ce ga znat.
Mrvica, ponekad se jaki bolovi mogu pojaviti i zbog zatvora, meni se to desilo u tjednu 22.
Sto se tice robive za izalazak, nemojte traperice i slicne stvari. Bebi je zbog pupka najudobnije u onim jednodjelnim rompericima, znaci npr dolje zatvorena stopala, gore su bez rukava pa ispod ide bodi plis majica ili samo bodi, ovisno o temperaturi.
Potpis na ovo
vidjeh ja pre divnih haljinica ali to nije prakticno
kad se beba rodi bitno da joh je UDOBNO
s tim da neces ju bas iz rodilista u nekoj staroj dronji sam zato sta je udobna
ali nikakve haljine ili za decke hlace s pasicom (radi pupcanog batrljka!)
žena-majka-carica:)
Ja dosla s mora taman...pa dok vas pohvatam.
Isofix - baaza za as opcenito je super stvar. Mi smo s nashima imali staro auto (tj nije ni bilo nashe, ali ovo od djeda koje smo koristili po potrebi, i u kom smo drzali as od nashe djece jelte) BEZ isofix konektora. Pa sam si kupila easybase (isto baza na koji kliknes as, ali se saama baaza u auto montira POJASOM a ne na kuke od isofix sistema...dakle manje stabilno / cvrsto...)
Jer to puuuno olaksa zivot, pogotovo u malim skucenim autima di se slomis zavezat as svaki put. Ili tko ima troja vrata a ne 5....to je must have!
Ode post...ugl sad mislim uzet isofix baazu (polovnu ofkors) jer imamo novo auto koje ima te konektore..
Galu imas u mom potpisu...klikni na.moj ticker i stavila sam screenshot koji tocno kood moras odabrat u finalnom koraku....i to cpejstas sebi u potpis na forumu
Mamisita za bradavice sam ti odgovorila navecer, pisale skoro istovremeno pa nisi vidila mozda..
Dena - robicu za izlazak - poslikam popodne, idemo sad van rucat pa kad se vratim...
Cure uzivajte sve na moru koje ste.
Kako nam je sanjchi? Jesu stopala sta bolja?
Bokic curke...evo brzinski da se javim, sad mi nije vruce (JOS) i cekam rucak (danas nas kuma zvala na rucak, samo se spustim 5 koraka) sjedim s podignutim nogama i sad cu ic citat knjigu...nadam sr da ste dobro i da se hladite..cuvajte se😘
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Sortiraj odgovore
Najstariji