Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    violeta1
    03. Kolovoz 2017. 21:16

Cure kako se vi hladite? Ja se stalno tusiram, svako malo i evo sad jela sladoled a muzek gleda hajduk 😊 a vruce mi je 😯

I_me
    03. Kolovoz 2017. 21:37

violeta1

Cure kako se vi hladite? Ja se stalno tusiram, svako malo i evo sad jela sladoled a muzek gleda hajduk 😊 a vruce mi je 😯

Pokusavam se rashladit na moru al sam sad 2 dana izdrzala samo sat i pol jer je more toplo i stijene vrele. Tusiram se 5x dnevno hladnom vodom i klima mi je non stop upaljena. 
    Kako kaze treca sreca bit ce veselo kad dodje racun za struju 😂. A imace trosimo 9-10 kubika vode preko ljeta samo muz i ja. Sad za 7 mj mi gazdarica kaze stiglo 17 kubika. ( starci su mi tu i oprala sam milijun masina i vrt se zaljeva svaki dan) 😂. Bome cu se naplacat 😥

treca_sreca
    03. Kolovoz 2017. 21:43

Ja se ne tusiram vise od 1x dnevno
    ali zato klima dere li ga dere....na 22-23 ju stavim, puhanje na najzesce i amo...24/7 dok ne rikne
    Naravno ne sjedim u toj prostoriji (dboravak) jer bi to bilo pre, ali na taj nacin uspijevam da mi nijedna prostorija u stanu (75m2) nije preko 26c
    Po noci bude 24.....
    i drzim sve prozore blindirane (pvc, super izoliraju) plus rolete spustene...od jutra (8h) do noci (oko 9-10pm tek otvaram da se izmijeni zrak dok nema sunca van)
    Ova klima, i ona u autu, me spasavaju doslovno.
    Plus more ofkors kad god mogu, jutros od 8 do 11ipo se hladili....pa je odmah lakse izgurat citav dan!

žena-majka-carica:)

treca_sreca
    03. Kolovoz 2017. 21:46

Osim hladjenja vodom, mislim da je jako bitna i prehrana....ja jedem lubenice, breskve, cijedim vicne sokove....pa salate jedem....dosta tekucine.
    Mislim da me i to dosta osvjezi, uz slajic i hladne napitke....npr kad dodjem iz van (iz spize ili sl) odmah se bacim na rashladjenu lubenicu da me vrati u zivot...

žena-majka-carica:)

I_me
    03. Kolovoz 2017. 21:52

treca_sreca

Osim hladjenja vodom, mislim da je jako bitna i prehrana….ja jedem lubenice, breskve, cijedim vicne sokove….pa salate jedem….dosta tekucine.
    Mislim da me i to dosta osvjezi, uz slajic i hladne napitke….npr kad dodjem iz van (iz spize ili sl) odmah se bacim na rashladjenu lubenicu da me vrati u zivot…

Meni je muz neki dan rekao da cu se pretvorit u nektarine koliko ih jedem!! I cherry rajcice, sad su prave domace pa se davim i u njima. Lubenica mi zamirisi svaki put kad idem po spezu al djabe kad me zgaravica odmah od nje hvata.. 

kleaiva
    03. Kolovoz 2017. 21:58

I ja ok podnosim al skroz malo jedem a puuuuno pijem i eventualno jedem lubenicu, grozde, breskve i rajcicu😂 Danas mi je bilo kona tu na moru jer je stan u potkrovlju al zato je klima radila😂 Sad na terasi fino puuuuse vjetric tako da mozda i vani odspavam😂
    Žgaravica….brrrrr…obozavam slatkac a ulovi me sad od njega😒😒😒

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

violeta1
    03. Kolovoz 2017. 22:02

I ja sam skuzila da manje jedem, nekako ne mogu. Vise papam par puta po manje i to stvarno razno se hranim. Danas sam uzela dinju pa eto nisam ni vecerala jer dinja mi pase hehe
    Jedva cekam da malo budu normalnije temperature. 

• Natasha555
    03. Kolovoz 2017. 22:18

Ja isto tuširanje dvaput i ventilator, zatvoreni prozori i spuštene rolete od jutra, kroz noć otvorimo sve. Kad dođem doma legnem na kutnu o ne micem se. Na poslu tu i tamo klimu da rashladi.
    Puno tekućine i trenutno kruske domaće jedem. Sutra bi mogla grožđe i lubenicu uzeti 
    Tetra krpice su manjih dimenzija od pelena, od istog materijala. One su valjda više ko gaze za brisanje. Ja sam kupila u Kozmu i konzumu po paket, nekih 20 kn mislim 6 komada.
    Mene moja lupa svuda, vidjet ćemo u pon u kojem položaju je, Al valjda još ima mjesta za vrtiti se

barbs
    03. Kolovoz 2017. 22:33

Uh, cure, jeste se raspisale! 
    Treca sreca, daaaaa, moj je dana (stara skola) ginekolog rekao da po pravilu bi 3x trebali raditi uvz tijekom trudnoce i da sve ovo ostalo je dodatno... Ugl... Stara skola!  Smijesna mi je cinjenica da smo pri kraju i da bi po meni trebali cesce raditi uvz pregled jer kako su oni sigurni da je sve ok?! Al' ajd'... Oni znaju svoj posao..

Bitno da smo mi vidjeli bebicu i da je tata bio s nama jer je zadnji put na 4Du bio 20.6.
    Inace me uvijek gleda i vaginalno. Ne znam sta mu je bilo ovaj put... Htjela sam biti sigurna da je sve ok...
    Violeta, koliko sam ja skutila, i dalje mi je okrenut glavicom prema dolje... Mozda zato osjecam tu bol ponekad... Tj. Stezanje/guranje...
    Tea, preko Tetra pelena za djecu s fejsa sam narucivala tetra pelene (sarene), a bijele u magic babybu...
    Dena, jaaaaooo, probaj ne ici sama negdje... Samo kad je "hica"... Steta sto nisi vidjela radjaonu, ali imat ce tata proliku ici s vama...
    HLADIM se tusiranjem, klimom, ventilatorom.... Sutra ujutro idemo na more, pa u klimi... Navodno da ce u nedjelju navecer neko nevrijeme...

03. Kolovoz 2017. 22:34

Rashladivanje- ja se isto kao ni Barbs ne kupam vise od 1x dnevno(osim ako cistim ili slicno(klima mi je upaljena od 8, 9 ujutro do 18, 19 h navecer) 
    Treca sreca, malo si me zamislila za ove kreme za dojke...Da je kasno kad nastanu... Buduci da sam prvorotkinja, mislila sam otom potom ako mi bude itd. Sad si mislim da ipak uzmem. Sta si ti rekla da ces Plan T a prije si uzimala Purelan ? Ako sam dobro zapamtila. Koja je razlika??
    Barbs, ja sam isti krevetic kupila jos onda hahahaha Nino u Magic baby trgovini , tamo sam kupila i madrac koji je inace dosao 480 kn, al su me na snizenju madrac plus krevetic (120×60) ispali 1080 kn. Ima dvije razine podizanja/spustanj i kotacice. Nas jos stoji u kutiji, sastavit cemo ga u rujnu...
    Nekidan sam bila u Ikei, kupila sam dvije bijele plahtice za 50 kn. Set posteljine jos nisam jer imam dvije dekice, nekoliko vreca, ogradicu i jos jedan poplun dobivene na poklon.
    Ja na kraju nisam narucivala preko interneta nista jer sam pitala na Etherealu za tetra jastuk pa kaze zena da je na cicak, ne djeluje mi to bas crvsto, jedno pranje i baj baj cicak pa cu kupit neki posteni jastuk u trgovini negdje gdje mogu vidjeti opipati itd....
    U ponedjeljak mi je pregled. Usporila san dosta tempo fizickog napora/setnje jer sam osjetila dole zatezanje (prepone) i onako u trbuhu povremeno ko da me bocka s glavom. Al kad mirujem bolje mi je. Ako moram nesto napraviti, odredim ok, sad cu npr. ocistiti sobu pa uzmem pauzu i tako... 
    Ritanje osjetim cijeli dan, a najvise navecer kad se skroz umirim i onda on pocne imati party, malo je simo malo tamo... Ne osjetim uopce s cime me udara, kao da je posvuda...hahah samo se mice, nit osjetim bas rucicu ili nozicu, mada je mozda jos premali za to ( 27puni tjedan). Kad ste vi pocele osjecati i vidjeti rucicu /nozicu itd. ...?
    Koliko su vaze bebicd tezile u 28. tjednu? Meni ce tada biti pregled...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.