Bubamaro super za pregled...i bolje da je visoko nego nisko!
žena-majka-carica:)
I ja kazem :) valjda ce i taj ogtt bit u redu samo mi nije jasno sto me tek sad na to poslalo i to zato sto je beba velika al eto valjda zna covik sto govori :)
Treca sreca bas budem da
Btw. Avatar ti je divaan ☺ prekrasna si 😍
Buba_mara meni je J prednjacio za 2tj imala sam secer u ovoj trudnoci N je taman po tjednu takoder imam secer doduse jos veci nego u prvoj tr...Nikad nemozes znat 😕 drzim fige da bude dobar!! 😊
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Bubamara drago mi je da je pregled prosao dobro...
Zaboravila sam se pohvaliti jucer sam narucila sa stranice Tetra pelene 15sarenih tetra pelena, 12 krpica, jastuk za nosenje bebe i jastuk za bocno spavanje bebe nemaju vise obicnih bijelih tetra pelena pa to moram negdje drugo uzet, a ovo bi mi tribalo doc za koji dan bar su mi tako rekli jedva cekam da dodje
Pogledajte ovo, koja radost i iscekivanje za sljivu hehe 😂 Moj pas voli sve jest, sljive, breskve, jagode, jabuke, papriku, mrkvu, a grozde jede tako da mu drzim u zraku a on bobu po bobu jede. Bas sam ga razmazila posebno od kad sam na komplikacijama, a sad cemo pravit kapiju od prvog i drugog dvorista i naproljece nece smit u prvo dvoriste jer jako mu dlaka opada pa ne bi bas da leta po bebacu. A sad je i on i zenska stalno su nam pusteni i u dvoristu, jedino kad netko dode budu u boksu.
Bubamara drago mi je da je pregled prosao dobro…
Zaboravila sam se pohvaliti jucer sam narucila sa stranice Tetra pelene 15sarenih tetra pelena, 12 krpica, jastuk za nosenje bebe i jastuk za bocno spavanje bebe nemaju vise obicnih bijelih tetra pelena pa to moram negdje drugo uzet, a ovo bi mi tribalo doc za koji dan bar su mi tako rekli jedva cekam da dodje
Da dode bas brzo. Ja u petak narucila i jucer stiglo 😊
Haha, kak je sladak pas! Ja imam mačka i stalno žica jelo, a sad po ovim vrucinama dođe u kuću i legne na pločice
Ja od dodataka pila folnu, a sad almagea prenatal plus omega i mg direct.
Danas nekak nema zraka, ja lezim pod ventilator om nakon cuge s frendicom...
Haha, kak je sladak pas! Ja imam mačka i stalno žica jelo, a sad po ovim vrucinama dođe u kuću i legne na pločice
Ja od dodataka pila folnu, a sad almagea prenatal plus omega i mg direct.
Danas nekak nema zraka, ja lezim pod ventilator om nakon cuge s frendicom…
Vruce je i njima vani jako...kontam da im je gorje nego nama 😏
Meni je sad vec puna kapa vrucine, kud sam sva ko slonica i sve mi tesko jos i ova vrucina i bas me veceras nekako sve lupilo u glavu. Tusirala se i namucila se dok sam obrijala noge. Trebala bih nalakirat nokte dole i odrezat jer jedan ocito nisam dobro zadnji put pa me boli, a ja se ne mogu sagnit..uff bas mi to tlaki dize hehe
Evo i mene
Obavila zadnji shopping-sitnice u ljekarni,dm-za rodiliste i u new yorkeru uzela 8 majica na bretele po 25 kn jer kontam da ce mi to biti najjednostavnijii outfit u prvim tjednima😂
Mislim da sad imam sve sad samo poslagati i spakirati i cekati 🙆👌
Evo i mene...bakon jucerasnheg opustanja danas ludilo oko pakiranja za more!
Narucila sam se za ogtt 17.8. pa cu na pregled taj dan ili sutra dan.
Skuzila sam za onaj pritisak i bolove u trbuhu da mi se to dogada samo kad imam potrebu za veliku nuzdu😂
Ugl. sretno svima s pregledima, s nogama, sa secerima...ja cu nesto slabije pisati sljedecih 10 dana😊
Pupy odi svakako na kontrolu😊 Drzim fige da ne bude ranije krenulo😊
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Sortiraj odgovore
Najstariji