Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    treca_sreca
    02. Kolovoz 2017. 21:19

Bubamaro super za pregled...i bolje da je visoko nego nisko!

žena-majka-carica:)

MY_life <3
    02. Kolovoz 2017. 21:22

I ja kazem :) valjda ce i taj ogtt bit u redu samo mi nije jasno sto me tek sad na to poslalo i to zato sto je beba velika al eto valjda zna covik sto govori :)

Tejuska♡
    02. Kolovoz 2017. 21:28

Treca sreca bas budem da 
    Btw. Avatar ti je divaan ☺ prekrasna si 😍
    Buba_mara meni je J prednjacio za 2tj imala sam secer u ovoj trudnoci N je taman po tjednu takoder imam secer doduse jos veci nego u prvoj tr...Nikad nemozes znat 😕 drzim fige da bude dobar!! 😊

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

luce <3
    02. Kolovoz 2017. 21:42

Bubamara drago mi je da je pregled prosao dobro... 
    Zaboravila sam se pohvaliti jucer sam narucila sa stranice Tetra pelene 15sarenih tetra pelena, 12 krpica, jastuk za nosenje bebe i jastuk za bocno spavanje bebe nemaju vise obicnih bijelih tetra pelena pa to moram negdje drugo uzet, a ovo bi mi tribalo doc za koji dan bar su mi tako rekli jedva cekam da dodje

violeta1
    02. Kolovoz 2017. 22:06

Pogledajte ovo, koja radost i iscekivanje za sljivu hehe 😂 Moj pas voli sve jest, sljive, breskve, jagode, jabuke, papriku, mrkvu, a grozde jede tako da mu drzim u zraku a on bobu po bobu jede. Bas sam ga razmazila posebno od kad sam na komplikacijama, a sad cemo pravit kapiju od prvog i drugog dvorista i naproljece nece smit u prvo dvoriste jer jako mu dlaka opada pa ne bi bas da leta po bebacu. A sad je i on i zenska stalno su nam pusteni i u dvoristu, jedino kad netko dode budu u boksu.

violeta1
    02. Kolovoz 2017. 22:07

luce <3

Bubamara drago mi je da je pregled prosao dobro…
    Zaboravila sam se pohvaliti jucer sam narucila sa stranice Tetra pelene 15sarenih tetra pelena, 12 krpica, jastuk za nosenje bebe i jastuk za bocno spavanje bebe nemaju vise obicnih bijelih tetra pelena pa to moram negdje drugo uzet, a ovo bi mi tribalo doc za koji dan bar su mi tako rekli jedva cekam da dodje

Da dode bas brzo. Ja u petak narucila i jucer stiglo 😊

• Natasha555
    02. Kolovoz 2017. 22:12

Haha, kak je sladak pas! Ja imam mačka i stalno žica jelo, a sad po ovim vrucinama dođe u kuću i legne na pločice 
    Ja od dodataka pila folnu, a sad almagea prenatal plus omega i mg direct. 
    Danas nekak nema zraka, ja lezim pod ventilator om nakon cuge s frendicom...

violeta1
    02. Kolovoz 2017. 22:26

Natasha555

Haha, kak je sladak pas! Ja imam mačka i stalno žica jelo, a sad po ovim vrucinama dođe u kuću i legne na pločice
    Ja od dodataka pila folnu, a sad almagea prenatal plus omega i mg direct.
    Danas nekak nema zraka, ja lezim pod ventilator om nakon cuge s frendicom…

Vruce je i njima vani jako...kontam da im je gorje nego nama 😏 
    Meni je sad vec puna kapa vrucine, kud sam sva ko slonica i sve mi tesko jos i ova vrucina i bas me veceras nekako sve lupilo u glavu. Tusirala se i namucila se dok sam obrijala noge. Trebala bih nalakirat nokte dole i odrezat jer jedan ocito nisam dobro zadnji put pa me boli, a ja se ne mogu sagnit..uff bas mi to tlaki dize hehe 

babylove28
    02. Kolovoz 2017. 22:37

Evo i mene
    Obavila zadnji shopping-sitnice u ljekarni,dm-za rodiliste i u new yorkeru uzela 8 majica na bretele po 25 kn jer kontam da ce mi to biti najjednostavnijii outfit u prvim tjednima😂
    Mislim da sad imam sve sad samo poslagati i spakirati i cekati 🙆👌

kleaiva
    02. Kolovoz 2017. 23:46

Evo i mene...bakon jucerasnheg opustanja danas ludilo oko pakiranja za more! 
    Narucila sam se za ogtt 17.8. pa cu na pregled taj dan ili sutra dan. 
    Skuzila sam za onaj pritisak i bolove u trbuhu da mi se to dogada samo kad imam potrebu za veliku nuzdu😂
    Ugl. sretno svima s pregledima, s nogama, sa secerima...ja cu nesto slabije pisati sljedecih 10 dana😊
    Pupy odi svakako na kontrolu😊 Drzim fige da ne bude ranije krenulo😊

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.