Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mc_mouse
    02. Kolovoz 2017. 20:15

Yel, mislim da nikad nećeš imati mira tamo....
    Senaritakova drago mi je da si se javila 😃 Ako sta trebaš samo napisi, tu smo 😃
    Barbs drago mi je da si super prošla sa fotoknjigama. I mi ćemo bas kroz mjesec dana praviti, no ja nemam živaca oko toga, pa sam to prepustila fotografu 😂
    Treca_sreca, ajme kako to sve brzo prolazi, veličina kao za 35 tjedana... Uh... nadam se da ces sto duže ostati u komadu 😃 I jos da se kojim čudom okrene i da ne bude carski, to bi bilo super. 

Tejuska♡
    02. Kolovoz 2017. 20:34

Vecer cure ♡
    Kako ste mi kako izdrzavate ove vrucine? ☺
    Imam pitanje..Imam bolan pritisak kad trebam ici piskiti i onda ne ide tj.ide jaaako sporo da imam osjecaj kao da mi se dole zatvorio otvor za pisanje 😟 da li se nekoj desavalo to? Pokazuje na neku upalu bakteriju ili??? 

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

02. Kolovoz 2017. 20:39

Tea2803

Vecer cure ♡
    Kako ste mi kako izdrzavate ove vrucine? ☺
    Imam pitanje..Imam bolan pritisak kad trebam ici piskiti i onda ne ide tj.ide jaaako sporo da imam osjecaj kao da mi se dole zatvorio otvor za pisanje 😟 da li se nekoj desavalo to? Pokazuje na neku upalu bakteriju ili???

E to se i meni zna dogodit...posizila bi onda. Moram i moram pa nikak obavit. Il izadu iz mene doslovce 3 kapi😒 nezz sto bi to moglo bit. Mozda kak bebaci pritisu mjehur pa...

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

Tejuska♡
    02. Kolovoz 2017. 20:47

Sanjchi meni je ovo bas ono imam osjecaj da bi litra mogla izaci a nejde dode mi da poludim 
    Bojim se da nije kakva upala ili sta vidjet cu u ponedeljak moram u bolnicu opet
    Kako si ti? 😄

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

MY_life <3
    02. Kolovoz 2017. 20:51

Cureee, 
    Nisam se javila jucer nakon pregleda jer je dan bio prebukiran :) pa evo sad izvjestaj
    Jucer nam je bio prvi dan tecaja pa smo dragi i ja isli cini se ok al posto je uvodno predavanje nista sto vec nismo znali
    Pregled je prosao suuper :) sto se tice uzv-a al kako mi dr radi i vaginalni na svakom pregledu mogu vam reci da nikad neugodniji vaginalni nisam imala imam osjecaj da mi je stavio ruku do lakta unutra hahaha al zatvorena sam a cerviks je malo visoko
    Beba simun je presladak pokazao nam je lice i onaj mali nosic i debele obraze i usnice   i frajer se napokon okrenuo glavom prema doli :) ustanovio je dr da je beba po kilazi napredna pa me poslao na oggt ili ogtt to sam jutros uspjesno obavila :) 
    Trebali smo jucer ici i kolica viditi al nas je teta zafrkala, nece ih proda vise i to nam je rekla kad sam je zvala da dolazim ugl nista od njih
    Nadam se da ste sve dobro i da prezivljavate ove vrucine nekako :)

• sretna
    02. Kolovoz 2017. 20:52

Mc mouse, ti si mozes kombinirat kako god hoces. Moze sve biti bez uzoraka ili samo s jedmim uzirkom i jednobojno...uglavnom, sama biras.
    Al meni se bas svida kad ima kao na ovoj slici 😊

Tejuska♡
    02. Kolovoz 2017. 21:00

Buba_mara super za odlican pregled 😄 Drzim fige da ogtt bude super 😀
    Meni je i stranica Titi odlicna imaju prekrasne gusjenice za krevetiće ako si zelite pogledati 😊

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

02. Kolovoz 2017. 21:16

Ardenas, cestitam ❤️
    Sanjchi, uhh nogice su ti dosta otecene 😳, meni je pomagala hladna voda nakon npr posla na kojem sam stajala...
    Barbs, smijem se tvom postu za buraza i sladoled 😂

Pupy, iskusne trudnice ce ti bolje znat dat savjet..ja bih isla na hitnu da vidim takvo nesto

treca_sreca
    02. Kolovoz 2017. 21:16

Tea i sanjchi - nezgodno!! Meni pari kao da je mejanicki a opet...sigurnije pogledat urin da nije koja upala?
    Mouse - sretno s ucenjem. Ja sam bas danas promislila kako mi je ovo najlaksa trudnoca u smislu da nemam bar taj stres za vratom - ispite. U prvoj T sam najgore prosla....u drugoj sam ajd imala jos samo jedan pa je pressing manji al svejedno. Najlipse je kad mozes mozak na pashu...
    Suplementi u prvom tromjesecju - amalgea prenatal omega + i onda poslije novslac prenatal kapsule. Iza tog nikakve tablete, zdravo se hranim...sad cu samo cekirat zeljezo za svaki slucaj ako to bude trebalo dodat ali cijedim sok od crnog grozda i cikle domace jedem na tone pa ne bi trebslo bit problema ni tu

žena-majka-carica:)

treca_sreca
    02. Kolovoz 2017. 21:17

Pupy meni zvuci gusto! Nemoj ti mislit zato sta nisi u 38-39-40 tjednu da to ne moze krenit....moze itekako. Ja ne bi bila mirna ber strucnog misljenja.

žena-majka-carica:)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.