Yel, mislim da nikad nećeš imati mira tamo....
Senaritakova drago mi je da si se javila 😃 Ako sta trebaš samo napisi, tu smo 😃
Barbs drago mi je da si super prošla sa fotoknjigama. I mi ćemo bas kroz mjesec dana praviti, no ja nemam živaca oko toga, pa sam to prepustila fotografu 😂
Treca_sreca, ajme kako to sve brzo prolazi, veličina kao za 35 tjedana... Uh... nadam se da ces sto duže ostati u komadu 😃 I jos da se kojim čudom okrene i da ne bude carski, to bi bilo super.
Vecer cure ♡
Kako ste mi kako izdrzavate ove vrucine? ☺
Imam pitanje..Imam bolan pritisak kad trebam ici piskiti i onda ne ide tj.ide jaaako sporo da imam osjecaj kao da mi se dole zatvorio otvor za pisanje 😟 da li se nekoj desavalo to? Pokazuje na neku upalu bakteriju ili???
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Vecer cure ♡
Kako ste mi kako izdrzavate ove vrucine? ☺
Imam pitanje..Imam bolan pritisak kad trebam ici piskiti i onda ne ide tj.ide jaaako sporo da imam osjecaj kao da mi se dole zatvorio otvor za pisanje 😟 da li se nekoj desavalo to? Pokazuje na neku upalu bakteriju ili???
E to se i meni zna dogodit...posizila bi onda. Moram i moram pa nikak obavit. Il izadu iz mene doslovce 3 kapi😒 nezz sto bi to moglo bit. Mozda kak bebaci pritisu mjehur pa...
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Sanjchi meni je ovo bas ono imam osjecaj da bi litra mogla izaci a nejde dode mi da poludim
Bojim se da nije kakva upala ili sta vidjet cu u ponedeljak moram u bolnicu opet
Kako si ti? 😄
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Cureee,
Nisam se javila jucer nakon pregleda jer je dan bio prebukiran :) pa evo sad izvjestaj
Jucer nam je bio prvi dan tecaja pa smo dragi i ja isli cini se ok al posto je uvodno predavanje nista sto vec nismo znali
Pregled je prosao suuper :) sto se tice uzv-a al kako mi dr radi i vaginalni na svakom pregledu mogu vam reci da nikad neugodniji vaginalni nisam imala imam osjecaj da mi je stavio ruku do lakta unutra hahaha al zatvorena sam a cerviks je malo visoko
Beba simun je presladak pokazao nam je lice i onaj mali nosic i debele obraze i usnice i frajer se napokon okrenuo glavom prema doli :) ustanovio je dr da je beba po kilazi napredna pa me poslao na oggt ili ogtt to sam jutros uspjesno obavila :)
Trebali smo jucer ici i kolica viditi al nas je teta zafrkala, nece ih proda vise i to nam je rekla kad sam je zvala da dolazim ugl nista od njih
Nadam se da ste sve dobro i da prezivljavate ove vrucine nekako :)
Mc mouse, ti si mozes kombinirat kako god hoces. Moze sve biti bez uzoraka ili samo s jedmim uzirkom i jednobojno...uglavnom, sama biras.
Al meni se bas svida kad ima kao na ovoj slici 😊
Buba_mara super za odlican pregled 😄 Drzim fige da ogtt bude super 😀
Meni je i stranica Titi odlicna imaju prekrasne gusjenice za krevetiće ako si zelite pogledati 😊
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Ardenas, cestitam ❤️
Sanjchi, uhh nogice su ti dosta otecene 😳, meni je pomagala hladna voda nakon npr posla na kojem sam stajala...
Barbs, smijem se tvom postu za buraza i sladoled 😂
Pupy, iskusne trudnice ce ti bolje znat dat savjet..ja bih isla na hitnu da vidim takvo nesto
Tea i sanjchi - nezgodno!! Meni pari kao da je mejanicki a opet...sigurnije pogledat urin da nije koja upala?
Mouse - sretno s ucenjem. Ja sam bas danas promislila kako mi je ovo najlaksa trudnoca u smislu da nemam bar taj stres za vratom - ispite. U prvoj T sam najgore prosla....u drugoj sam ajd imala jos samo jedan pa je pressing manji al svejedno. Najlipse je kad mozes mozak na pashu...
Suplementi u prvom tromjesecju - amalgea prenatal omega + i onda poslije novslac prenatal kapsule. Iza tog nikakve tablete, zdravo se hranim...sad cu samo cekirat zeljezo za svaki slucaj ako to bude trebalo dodat ali cijedim sok od crnog grozda i cikle domace jedem na tone pa ne bi trebslo bit problema ni tu
žena-majka-carica:)
Pupy meni zvuci gusto! Nemoj ti mislit zato sta nisi u 38-39-40 tjednu da to ne moze krenit....moze itekako. Ja ne bi bila mirna ber strucnog misljenja.
žena-majka-carica:)
Sortiraj odgovore
Najstariji