Belle, drago mi je što uživate i što kg ne idu gore... Nadam se da će i krvna slika šećera biti dobra! Stvarno si dobila malo kg u toliko mjeseci
Ok, to je od prehrane, ali svaka čast...
I vjerujem ti da ti nije ni najmanje lako suzdržati se.
Ja skoro svaki dan s guštom jedem lubenicu i kad ju nismo imali me već hvatala volja za slatkim (sladoled itd itd itd), pa bolje da imamo lubenice kod kuće Srećom, pa nam je kum poslao 2 OGROMNE (jedna ima 12kg!)... Doduše, nisu toliko dobre koliko i naše, ali 'ajde, poslužit će
Hmmmm, kad se bebač okrenuo? Pa negdje između 28. i 30. tjedna očito. Kad sam bila 28+2 i išla na pregled kod ginekologa bio je na zadak, a na pregledu 2 tjedna kasnije (30+2) je bio okrenut glavicom.
Ja sam prstenje morala poskidati pred 2 mjeseca Teškom mukom, ali jesam i dobro da jesam jer već onda sam imala poteškoća u skidanju
Jao, trebala bih pod tuš prije nego muž dođe s treninga. Moram se spremiti i sutra za pregled... Ajmeeee, ja ne znam kako se vi drage moje depilirate dolje, ali ja bez ogledala već mjesec dana ne mogu
Ja se ne mogu odlucit koju bi posteljinu od dada&rocco 😃
Hvala na info!
Mi smo već dobili 2 pack posteljine, ali ću vidjeti s mojim nonama ako nešto imaju u planu kupiti (a znam da će htjeti), pa ako ništa drugo da kupim min još jedan pack
Ove su mi preslatke
http://dadaandrocco.com/product/posteljina-zivotinje-plava/
Barbs evo plaze....😀
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Joj pupy, de ti na hitnu i to provjeri za svaki slučaj. 😕
Evo i mene curke. Bila sam u zaostatku samo 50tak strana. 😅
Vi koje ste na moru, uživajte 😘
Ja se klimatiziram i učim. Danas sam ponovno predala urin za urinokulturu i nadam se da ce makar ijedna bakterija biti sterilna 😭😭
MM radi cijeli dan i sva sam usamljena ☹️
Samo mi se cmolji. Fuj sam.
Puppy ja bih se na tvom mjestu isto uputila u doktora...
Senoritakova ako bude trebalo nesto tu smo!!!
Novoj trudnici zelim urednu i skolsku trudnocu... Ja sam prva 3. Mjeseca pila folnu i prenatal od bayera, a nakon toga sam presla samo na elebaby i zadnjih mjesec dana pijem redovno magnezij a elebaby tu i tamo jer ga zaboravim
Yel ne znam sto bi ti rekla, u tudjoj kuci tesko je odgajat, pogotovo stare ljude...
Sanjchi, lijepo je vama!
Mc Mouse, samo se ti drži klime, a sretno s učenjem! Vjerojatno je i stres proradio, pa si zato sva fuj
Meni nekako puno uzoraka imaju te posteljine. Cik-cak, tockice, prugice, jel to ne djeluje malo konfuzno bebama? Ili samo meni 😅😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji