Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sretna
    02. Kolovoz 2017. 19:24

Ja se ne mogu odlucit koju bi posteljinu od dada&rocco 😃

barbs
    02. Kolovoz 2017. 19:27

Belle, drago mi je što uživate i što kg ne idu gore... Nadam se da će i krvna slika šećera biti dobra!  Stvarno si dobila malo kg u toliko mjeseci  Ok, to je od prehrane, ali svaka čast...  I vjerujem ti da ti nije ni najmanje lako suzdržati se. 
    Ja skoro svaki dan s guštom jedem lubenicu i kad ju nismo imali me već hvatala volja za slatkim (sladoled itd itd itd), pa bolje da imamo lubenice kod kuće  Srećom, pa nam je kum poslao 2 OGROMNE (jedna ima 12kg!)... Doduše, nisu toliko dobre koliko i naše, ali 'ajde, poslužit će 
    Hmmmm, kad se bebač okrenuo? Pa negdje između 28. i 30. tjedna očito. Kad sam bila 28+2 i išla na pregled kod ginekologa bio je na zadak, a na pregledu 2 tjedna kasnije (30+2) je bio okrenut glavicom.

barbs
    02. Kolovoz 2017. 19:29

Ja sam prstenje morala poskidati pred 2 mjeseca  Teškom mukom, ali jesam i dobro da jesam jer već onda sam imala poteškoća u skidanju 
    Jao, trebala bih pod tuš prije nego muž dođe s treninga. Moram se spremiti i sutra za pregled... Ajmeeee, ja ne znam kako se vi drage moje depilirate dolje, ali ja bez ogledala već mjesec dana ne mogu 

barbs
    02. Kolovoz 2017. 19:33

sretna

Ja se ne mogu odlucit koju bi posteljinu od dada&rocco 😃

Hvala na info! 
    Mi smo već dobili 2 pack posteljine, ali ću vidjeti s mojim nonama ako nešto imaju u planu kupiti (a znam da će htjeti), pa ako ništa drugo da kupim min još jedan pack 
    Ove su mi preslatke 
    http://dadaandrocco.com/product/posteljina-zivotinje-plava/

02. Kolovoz 2017. 19:50

Barbs evo plaze....😀

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

mc_mouse
    02. Kolovoz 2017. 19:51

Joj pupy, de ti na hitnu i to provjeri za svaki slučaj. 😕

Evo i mene curke. Bila sam u zaostatku samo 50tak strana. 😅
    Vi koje ste na moru, uživajte 😘
    Ja se klimatiziram i učim. Danas sam ponovno predala urin za urinokulturu i nadam se da ce makar ijedna bakterija biti sterilna 😭😭
    MM radi cijeli dan i sva sam usamljena ☹️
    Samo mi se cmolji. Fuj sam. 

luce <3
    02. Kolovoz 2017. 19:54

Puppy ja bih se na tvom mjestu isto uputila u doktora... 
    Senoritakova ako bude trebalo nesto tu smo!!! 
    Novoj trudnici zelim urednu i skolsku trudnocu... Ja sam prva 3. Mjeseca pila folnu i prenatal od bayera, a nakon toga sam presla samo na elebaby i zadnjih mjesec dana pijem redovno magnezij a elebaby tu i tamo jer ga zaboravim
    Yel ne znam sto bi ti rekla, u tudjoj kuci tesko je odgajat, pogotovo stare ljude... 

barbs
    02. Kolovoz 2017. 19:57

Sanjchi, lijepo je vama! 
    Mc Mouse, samo se ti drži klime, a sretno s učenjem!  Vjerojatno je i stres proradio, pa si zato sva fuj 

• sretna
    02. Kolovoz 2017. 20:09

Meni se ova ful svida i jos jedna koju sad ne mogu naci

mc_mouse
    02. Kolovoz 2017. 20:11

Meni nekako puno uzoraka imaju te posteljine. Cik-cak, tockice, prugice, jel to ne djeluje malo konfuzno bebama? Ili samo meni 😅😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.