Barbs, super ato neces morat kuhat! Malo odmora i uzivancije😁
Klea, najpametnije..ja eto sad i na hladno cu puhat..najbolje otic doktoru pa da si mirna.
Tak mi je dosadno uzas jedan. Dragog jos nema, a nemogu nista radit, na TV-u nis pametno...😌
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Sanjchi bas mi je zao sto si se pocela otvarat... Sad samo miruj i nek te tetose...
Malo sam se i ja sada poplasila jer i ja se ne stedim bas sto se posla tice, apartmani, restoran i kuca previse posla ima a ja nisam navikla mirovat... Ko da zaboravim da sam trudna, morat cu i ja usporit malo..
Curke, kad mene jučer radovi, vani nešto betoni ralice za auto pa sam par puta jurila u ducan autom i skakala oko ručka i svega, nisam se stigla javiti. Danas sam malo pospremila (kolko mi dopuštaju radovi i stanje u kuci) sad malo odmaram pa sebe sredit i s mamom do grada pogledat nešto za bebicu i kupit nećak u poklon sutra za rođendan.
Sanjchi-Dobro da si išla i da nije ništa strašno! Ja osje tim te BH Al za sad ništa ne boli. Al čini mi se dugo čekati pregled do 7.8.
Sretna- zgodna si mi sutra ulazimo u 29.tjedan
Treca-super za posao!
Još 2 ure i idem vidit svoju Milu (valjda nije promijenila spol u medjuvremenu) jedva čekaaaaaam
Suncokretice sretan put i guštajte na moreku!
Sretno! 😊
Ja sam u utorak u 9.30.
Can't wait 😊
Evo i mene...
Sretno svima na pregledima.
Sanjchy, cuvaj se...
Ne znam kako kod vas ali meni je trbuh ogroooman. Svi misle da trebam rodit svaki tren, a meni jos vise od mjesec ipol. 😅
Jel ima sto novoga? Sto je sa Senoritakovom?
Natasa, kak mislis dugo cekat do 7.8.? To givoris za mene il ti imas tad pregled?
Malena, znaci da jr busa velika kad pitaju kad ces rodit😅😍 Senoritakava se vec dulje vrijeme ne javlja😕 javila je da je u bolnici i kasnije jos jednom se javila, mislim, i sad vec duze nista...nadam se da je dobro...
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Luce, uspori tempo!!
Natasha, samo bez naprezanja!!
Malena, ah ti ljudi i njihovi glupi komentari... Hahahaha tako i frendica svaki put kad me viei: ti si sve veca i veca No shit?!
Mi super napredujemo... Trbuh je sasvim ok velicine! Meni se cini da je maleni ali kad usporedim slike bome rastemo... Ali i dalje smatram da lijepo rastemo... Samo mi se cini da sam os proslog pregleda dobila malo previse... Hahahahahaha cca 2kg za sada, ako me vaga ne zaj*** ako ne max 3kg... Bsd me zanima sto ce sestra ovoga puta reci jer dr nikada nista ne kaze, ali jos 2 mjeseca do termina pa bih trebala pripaziti ako ne zelim dobiti previse u zadnja 2 mj...
Jaaaao, Sanjchi hahahahhha kad mi muz dodje s posla bas ga zelim gnjaviti jer ga ne vidim cijeli dan i dosadno mi bude sa nonicima kod kuce... Vjecigo zalopojke... Glavna tema je: pas koji je uginuo i to kako je noni slabo... I onda se on zeli odmoriti a ja ga zelim gnjaviti jer mi kroz dan bude dosadni hahahahahha
Al sad ce on na g.o. na tjedan dana pa mi nece biti dosadno
Aaajmeeeee, najavili su +40 ..... STRAAAASNOOOO... Oh i da pita njegova nona danas da kakvo je vrijeme u nedjelju jer nju nesto zanima i pitamo ju sta ju zanima: ona bi radila Njoke... I sveki i ja smo rekle: Nema teoretske sanse Hahahahhahahahahahhahhahahahahhaha
Hahahaha Barbs, a sta ima veze kakvo je vrijeme za njoke? Ili? Nisam nikad radila, al bas sam se nasmijala 😄
Znam kako ti je, moj muz radi 6 dana u tjednu po 12 sati, tak da jedva cekam dok dođe bebica, prvo ce iskoristit godisnji, onda ce smanjit radno vrijeme, a krajem sljedece godine ce uzet 2 mj porodiljnog da budemo skupa 🤗
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji