Treca sreca da ja sam radila, vec si par tjedana gustiram tortu od ribizla, a nije mi se dalo, pa eto, smogla konacno snage i isplatilo se ☺
Yel ima jos, dođi samo 🙂
Eto mi smo obavili dio shopinga al vise nisam mogla, a i zaboravila sam listu za kupnju pa moram provjeriti sto smo zaboravili 😅

url=https://lilypie.com]
Natasha, neka ste se vi lijepo proveli... A curki je ocito torta pasala Samo ti miruj i nemoj se naprezati... Svakako prati situaciju, pa ako vidis da se cesto javljaju pravac ginekologu...
Sanjchi, gustaj na moru, odmaraj i nemoj previse plivati... Ma najbolje je kupiti nesto svoje i ciao... Malo bude tesko radi kredita, al sve se da rijesiti
Treca sreca, samo ti odmaraj... Roba moze pricekati, kao i sve ostalo
Dena, zato si trebala slikati listu - za svaki slucaj

Ja sam danas imala goste, bili moji, pa su culi da se prodaje manja kuca kod nas u selu pa su me pitali jel hocu da mi kupe, a ja onak pa nemam pojma ni kakva je kuca nit nista. Moramo razmislit. Kuca je nova ali manja tako da ima tu i ulaganja. To mi je sad doslo ono ko iz vedra neba, trebali bi vidjeti kakva je unutri, pa onda odluciti. Mislim da ce moja seka posijedit ako moji meni kupe kucu. Navecer su mi dosle frendice i evo sad otisle pa malo sam na netu. Danas cijeli dan odmor i uzivanje.
Sanjchi sretan put i uzivajjj 😘😘😘

Sanjchi, seetan put i uzivajte maksimalno 😊
Treca sreca samo ti odmaraj. Sta ni krema ti ne pomaze za noge?
Ja sam se tako prehela za rucak da jos uvijek ne mogu disat 😂

Treca sreca vjerujem da ti nije lako lezati jer s djecom si stalno u muvingu a tek poslovi koji te cekaju..ali sta se mora, mora se..drz se i noge u zrak..jesi probala s carapama?
Sanjchi sretan put, nek prode sto laganije..
Mi u pon planiramo nakon pregleda,ako doktor da zeleno svjetlo..uh nekako mi nije svejedno..ja se ne bojim drndanja koliko vrucine i slabosti..
Svima zelim da sto lakse produ ove vrucine koje stizu..cuvajte se 😊
Malena, ti si i dalje na moru??
A gdje nam je TEA???
Jesam, barbs 😊
U Zg se vracam za 3 tj.
Taman kad udjem u 9.mj 😊 za finalne pripreme.

Mm je jos iduci tjedan na godisnjem, a ja sama ostajem s malim do 15 ili 20.08. nakupat cemo se i nadam se lijepom vremenu i toplom moru i dalje 😊
A kad se vratimo doma pregled pa ako je sve ok, 02.09. svadba u Splitu 😊
Moram i za bebu kupit posteljinu i robicu i svasta. Nisam jos nista kupila 😂

Mi smo veceras obavili postenu setnju i igraliste i klinci zaspali ko topovi. Muz je bio na nogometu i rostilju i dosao doma i taspao jedino ja sam kao sova😂😂😂
Violeta Snimite stanje kuce i obavezno papire s odvjetnikom rjesavajte ako se odlucite. Uvijek je ljepse svoj na svome tako da bih ja pristala kad vec netko nudi😊😊😊
Mi cemo izgleda ranije na more...mozda vec u utorak ili srijedu jer su najavili vrucine😆
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Treca sreca samo ti odmaraj. Sta ni krema ti ne pomaze za noge?
Zadnja 2dana muz mi masira 3x dnevno temeljito, malo s biobaza feet, malo s divljim kestenom (uzela u ljekarni nekidan, mada se ne bi smjelo u T, ali luda sam vec) i pol dana nogu drzim na povishenom.. i uza sve to cim se ustanem na noge, onaj kriticni dio ne lijevoj potkoljenici se sav nakvrga (3d reljef ko krosnja se napravi) da je to mirakul. Ocito cu morat u venerologa, moram sad nac u ponediljak gdje...
Mrvice djeca su mi, srecom(!), otisli sa svekijima kod njenih u posjetu do next vikenda, inace ne znam kako bih izvela mirovanje....moras kuhat i prat kad imas djecu, nema bolovanja onda...ovako smo rucavali u restoranu muz i ja, a i danas cu uzet janjetinu vec specenu pa samo dodat kumpire/povrce, ne smijem dulje od 10ak min u komadu bit stojecki..
Violeta pa to je lipa ponuda! Taman bi ti se ostvarila zelja da ne gledas svekrvu u dvoristu drzat cemo fige da bude nesta od tog!

žena-majka-carica:)
Violeta, pa super za kucu, ako vec imaju volju ju kupit, ja bi pristala. Naravno da treba prvo pogledat kucu i vidjet da li je sve u redu i da li vam se svida

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji