ja kada sam trebala raditi test sam imala iste simptome kao i kad sam trebala dobiti,ti famozni grcevi u stomaku koji su bili uzasno jaki i pratili me svaki mjesec.. tako da sam mislila da taj mjesec sigurno nista od +.. ii kad je test uradjen,tu je bio jedan veeeliki +.. ii da imala sam taj mjesec ogromnu zelju za hranom,koju inace prije nisam nikad imala toliko jaku..
Al mene jako boli ali i grudi bole ludacki...nesmijem ih pipnut, koza mi nikad masnija nije bila nikad tak nije bilo
Neki puta sam sigurna da se nesto dogadja al kad je svaki put drugacije....recimo imam bol u ramenu sto obicno pokazatelj vanmatericne al ja mislim da je od kraljeznice i da je vanmatericna prerano je za takvu bol to bi kasnije doslo..al bas mi onak kuha podmuklo ali i jajni i strecaju prvo lijevi pa desni masna sam uzasno cicke bubaju...nemam pojima imala sam mengu 13.3 odnos ciljane trudnoce 27.3 s tim da je odmah iscurilo van veci dio...pa sam mm natjerala na popravni 29.3 bila sam jakooo dobra i drazesna jer on bas i nebi vise
Bruncili jako mi je zao drzi se neka ti je sa srecom dalje ♡
Nove cure dobrodosle
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Odnosno mi smo slicni onima iz Malcoma s tim da mi imamo i kuju labradora oni nemaju..i moj muz radi ko crnac ustvari on misli da radi ko crnac a ne vidi moj dio obveza, s time da sam na natjecanjima s deckima skoro svake subote na borilistima... al nema veze natjerala sam ga bila sam jako ljubazna sto inace bas nemam vremena bit
Bruncili jako mi je zaodrzi se neka ti je sa srecom dalje ♡
Nove cure dobrodosle
Hvala i nadam se da cu ostat da nece gadura doc kad treba za 5 dana
Zaljepit cu se za vas trudnice i neidem nikud
U zivotu nisam bila tak masna ni u pubertetu uzass
Martina, dobrodosla 🤗
Meni su u sve 3 trudnoce simptomi bili isti kao i kod pms-a. Nema ti druge nego da cekas jos nekoliko dana, a onda napravis test. Nadam se da neces dobiti menstruaciju ovaj mjesec i da ces dalje s nama tipkati kao trudnica :).
Bruncili, jako mi je zao. Znam kako se osjecas, ali se nadam da ces se brzo oporaviti i da ces se uskoro vratiti na ovaj forum sa sretnim vjestima.
Cure, da li je neka koristila one narukvice protiv mucnine? Mislite da bi to nesto pomoglo?
ja kada sam trebala raditi test sam imala iste simptome kao i kad sam trebala dobiti,ti famozni grcevi u stomaku koji su bili uzasno jaki i pratili me svaki mjesec.. tako da sam mislila da taj mjesec sigurno nista od +.. ii kad je test uradjen,tu je bio jedan veeeliki +.. ii da imala sam taj mjesec ogromnu zelju za hranom,koju inace prije nisam nikad imala toliko jaku..
Kaj te je bas jako jako boljelo..i onak vjetrovi....i odurno sve...i strecanje jajnika
pa nije me uvijek boljelo,ali kad me podje hvatati grc,stvrno je bilo jako,da sam svaki put istog momenta morala da sjednem ili cucnem.. ii onda poslije,mislim nakon uradjenog testa sam pocela i jajnike osjecati..
Sortiraj odgovore
Najstariji