Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    dzenny
    05. Travanj 2017. 14:10

wanttobemom

Belle84

Bila sam na prvom pregledu sa 6+2 i sve je bilo ok, srceko je kucalo, beba je bila 5,2mm

Blago ti. Ja cekam 13.4.i to mi je prvi pregled a bit cu 9+3

eto i ja imam pregled 13.04,iako nije prvi ali za nas vrlo bitan,jer idemo na kontrolu nakon malog krvarenja,pa nas je uzasno strah,a tad cemo biti 15+5 
    tako da sretno i tebi a i nama 

• Tinaxy
    05. Travanj 2017. 14:11

Zivot pise cudne price al uvijek duh treba biti pozitivan i vjerovanje u najbolje...nisam odustala niti sada s 42 jako prizeljkujem djevojcicu jako jako

• Tinaxy
    05. Travanj 2017. 14:14

dzenny

wanttobemom

Belle84

Bila sam na prvom pregledu sa 6+2 i sve je bilo ok, srceko je kucalo, beba je bila 5,2mm

Blago ti. Ja cekam 13.4.i to mi je prvi pregled a bit cu 9+3

eto i ja imam pregled 13.04,iako nije prvi ali za nas vrlo bitan,jer idemo na kontrolu nakon malog krvarenja,pa nas je uzasno strah,a tad cemo biti 15+5
    tako da sretno i tebi a i nama

Oko 12og tjedna zna se pojaviti krvarenje i meni je tako bilo i stalo u jednoj trudnoci, bez ista.. jednom uz duphastone

dzenny
    05. Travanj 2017. 14:15

martina dior,
    dobro nam dosla,neka bude jedan veliki plusic a za koji mjesec da rodis si jednu zivu i zdravu curicu 

dzenny
    05. Travanj 2017. 14:17

ja sam prokrvarila u 14 tt,sada pijem dobroston tablete i zasada vise nema nznaka krvi,nekad me pomalo stomak boli,,ali nista strasno pa se nadamo da ce sve biti ok 

• Tinaxy
    05. Travanj 2017. 14:20

maca1510

Jel mo stvarno imamo posla s mesarima ili ginekolozima? Dodem na pregled, kaze plod se ne razvija ,nema otkucaja, ja gledam i ne vjerujem i pita ponovno kad mi je bila m i ja mi kazem da znam tocno kad mi je bila ovulacija posto sam pratila trakicama jer imam neredovite cikluse i onda skzi da se plod razvija taman za svoje vrijeme i ponovno krene pregled i gle srce tuce ko veliko al kao on ima malo stariji uredaj. On se meni ispricavao 20 minuta ali samo mi nije jasno kako mozes tako nesto rec a nisi siguran. I jos mi otvori trudnicku knjizicu nakon toga kao sve super. Neznam sta bi vam rekla na koliko su mi zivci

Ne vjerujem da zelis cuti moju pricu sa zadnjim sinom na samom pocetku trudnoce....cak sam njihicom greskom zavrsila na laparoskopiji..bili su uvjereni da je vanmatericna, bila sam i na 3D urdaju ipak operirana no hvala bogu evo ga ziv i zdrav...to me je naucilo da ne sutim i da trazim drugo misljenje 

• Tinaxy
    05. Travanj 2017. 14:22

dzenny

martina dior,
    dobro nam dosla,neka bude jedan veliki plusic a za koji mjesec da rodis si jednu zivu i zdravu curicu

Ma saljem najvecu pusu na svijetu al naznake su na gaduru

treca_sreca
    05. Travanj 2017. 14:26

maca1510

Jel mo stvarno imamo posla s mesarima ili ginekolozima? Dodem na pregled, kaze plod se ne razvija ,nema otkucaja, ja gledam i ne vjerujem i pita ponovno kad mi je bila m i ja mi kazem da znam tocno kad mi je bila ovulacija posto sam pratila trakicama jer imam neredovite cikluse i onda skzi da se plod razvija taman za svoje vrijeme i ponovno krene pregled i gle srce tuce ko veliko al kao on ima malo stariji uredaj. On se meni ispricavao 20 minuta ali samo mi nije jasno kako mozes tako nesto rec a nisi siguran. I jos mi otvori trudnicku knjizicu nakon toga kao sve super. Neznam sta bi vam rekla na koliko su mi zivci

oslobodi Bože....čitam i ne vjerujem. Tko se ne bi snervao
    I misliš u njega nastavit voditi trudnoću?
    p.s. glavno da je s bebicom ipak sve okej, ali koji šok (bespotrebni) čovječe!!

žena-majka-carica:)

• Tinaxy
    05. Travanj 2017. 14:27

dzenny

ja sam prokrvarila u 14 tt,sada pijem dobroston tablete i zasada vise nema nznaka krvi,nekad me pomalo stomak boli,,ali nista strasno pa se nadamo da ce sve biti ok

Da i ja sam pila dobroston s drugim sinom i bogme duuugo krvarila cak se znalo zgrusat pa ispast nesto oa onda ja opet u bolnicu..pa kazu beba je tu nakraju ta beba je premasila 2tj.rodjen 2180 50cm za 20 min.s petim je bio duphaston isto dosli do 40 tj rodjen 3900 54cm...nema straha oce to malo krvaruckat ne brini i pazi na istezanja ne rastezi se

• Tinaxy
    05. Travanj 2017. 14:28

Martina Dior

dzenny

Da i ja sam pila dobroston s drugim sinom i bogme duuugo krvarila cak se znalo zgrusat pa ispast nesto oa onda ja opet u bolnicu..pa kazu beba je tu nakraju ta beba je premasila 2tj.rodjen 2180 50cm za 20 min.s petim je bio duphaston isto dosli do 40 tj rodjen 3900 54cm…nema straha oce to malo krvaruckat ne brini i pazi na istezanja ne rastezi se

Krivo napisala 4180 a 50 cm ispravak

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.