Ne pada mi na pamet kod njega vodit trudnocu,upravo trazim prwporuke od bilo koga da u splitu nadem nekog ginekologa, ma makar privatno morala svaki put samo da ovakve sokove vec ne dozivim
url=https://daisypath.com]
Jel mo stvarno imamo posla s mesarima ili ginekolozima? Dodem na pregled, kaze plod se ne razvija ,nema otkucaja, ja gledam i ne vjerujem i pita ponovno kad mi je bila m i ja mi kazem da znam tocno kad mi je bila ovulacija posto sam pratila trakicama jer imam neredovite cikluse i onda skzi da se plod razvija taman za svoje vrijeme i ponovno krene pregled i gle srce tuce ko veliko al kao on ima malo stariji uredaj. On se meni ispricavao 20 minuta ali samo mi nije jasno kako mozes tako nesto rec a nisi siguran. I jos mi otvori trudnicku knjizicu nakon toga kao sve super. Neznam sta bi vam rekla na koliko su mi zivci
oslobodi Bože….čitam i ne vjerujem. Tko se ne bi snervao
I misliš u njega nastavit voditi trudnoću?
p.s. glavno da je s bebicom ipak sve okej, ali koji šok (bespotrebni) čovječe!!
Nema veze barem si pametnija znas s kim imas posla moj savjet potrazit drugog gin ako imas izbor
ma u mn se u sub pojavilo na par sati i mozda cca 10 dobrih kapi krvi.. ali najbitnije bebaca je sada dobro,vise ne krvarim ii bas dobro se cuvam,,
danas ima doktora koji manje znaju od nas sa foruma .. pa zbog takvih i dobri doktori tesko zadobiju nase povjerenje
Ne pada mi na pamet kod njega vodit trudnocu,upravo trazim prwporuke od bilo koga da u splitu nadem nekog ginekologa, ma makar privatno morala svaki put samo da ovakve sokove vec ne dozivim
Mozes mu otvoreno reci sto si dozivjela i trazit svaki puta uputnicu za bolnicki pregled ili trudnicku ambulantu, sigurna sam da ce ti rado pisat sve sta treba
ma u mn se u sub pojavilo na par sati i mozda cca 10 dobrih kapi krvi.. ali najbitnije bebaca je sada dobro,vise ne krvarim ii bas dobro se cuvam,,
danas ima doktora koji manje znaju od nas sa foruma .. pa zbog takvih i dobri doktori tesko zadobiju nase povjerenje
Dobro... nije to nista dok kaplje ,moze biti svakakva glupost.. zilica, suha sluznica, malo si zaboravila da se nesmije ubrzano hodat..vozikat bit ce to ok
Martina, dobrodosla! 😊
Maca, citam i ne vjerujem! Izrekne gomilu bedastoca i onda je kao sve ok. Bogu hvala da jest, al zamisli ti frajera. Bjez od njega!
Martina, dobrodosla! 😊
Maca, citam i ne vjerujem! Izrekne gomilu bedastoca i onda je kao sve ok. Bogu hvala da jest, al zamisli ti frajera. Bjez od njega!
Hvala puno, netreba bjezat od njega nego mu jednostavno reci u facu da to nije normalno, da nema povjerenja, da ne zeli da joj se priblizava i neka joj napise uputnice za bolnicke preglede, ali ja bi ipak nakon svog iskustva otisla negdje drugdje uvjerit se u odlican nalaz i vjerujem da i je tako
Ajmo sad malo na mene kakvi su vam bili simotomi prije nego ste trebale dobit...hvala...pa cemo ponovo na vas sve vi ste barem sigurno trudne ja trcim za vama al neznam dal cu stic
Ajmo sad malo na mene kakvi su vam bili simotomi prije nego ste trebale dobit…hvala…pa cemo ponovo na vas sve vi ste barem sigurno trudne ja trcim za vama al neznam dal cu stic
simotomi...je ustvari simptomi molim za razumijevanje uslijed navale hormona kakvi god da bili
ja kada sam trebala raditi test sam imala iste simptome kao i kad sam trebala dobiti,ti famozni grcevi u stomaku koji su bili uzasno jaki i pratili me svaki mjesec.. tako da sam mislila da taj mjesec sigurno nista od +.. ii kad je test uradjen,tu je bio jedan veeeliki +.. ii da imala sam taj mjesec ogromnu zelju za hranom,koju inace prije nisam nikad imala toliko jaku..
Sortiraj odgovore
Najstariji