Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Tinaxy
    05. Travanj 2017. 17:02

anna_bella

Martina Dior

Martina Dior

anna_bella

Martina, dobrodosla 🤗
    Meni su u sve 3 trudnoce simptomi bili isti kao i kod pms-a. Nema ti druge nego da cekas jos nekoliko dana, a onda napravis test. Nadam se da neces dobiti menstruaciju ovaj mjesec i da ces dalje s nama tipkati kao trudnica :).

Bruncili, jako mi je zao. Znam kako se osjecas, ali se nadam da ces se brzo oporaviti i da ces se uskoro vratiti na ovaj forum sa sretnim vjestima.

Cure, da li je neka koristila one narukvice protiv mucnine? Mislite da bi to nesto pomoglo?

A joooooj kako lijepa dobrodoslica…a nastojat cu ostat ako je sudjeno a i ova djevojka ce se ubrzo pridruzit jer kad isplace sve suze vratit ce se ko lavica nazad, vi se jos necete ni porodit kad evo nje…sto se mucnina tice ja sam dobivala s prvim neke B ili B2 neznam to je bilo prije 17g ali je djelivalo i to dobro

S prvim sam mislila da cu umrijet svako jutro u 6 sati zagrljaj wc skoljke jela sam sirove paprike 3 mj i jogurt samo to tada sam dobila te B tabletice treba dr pitat i bilo je ok.Ja nebi nikakve narukvice stavljala ja sam ti nekak protiv tih izuma ali ako pomazu i nisi mog misljenja naravno olaksaj si

I ja sam malo skepticna sto se toga tice, ali probala bih sve samo da mi malo olaksa. Iduci pregled mi je tek u 5.mjesecu, pa tek tada mogu traziti nesto od ginekologa, a do tada cu umrijeti od gladi 😣

Nema druge nego izgurat nekak....ja sam dusu ostavila u wc-U

• Tinaxy
    05. Travanj 2017. 17:04

wanttobemom

Martina dobro došla :)

Ajoj hvala ti, sve ste jako drage i divne uvjerena i prekrasne trudnice

maca1510
    05. Travanj 2017. 17:10

treca_sreca

maca1510

Ne pada mi na pamet kod njega vodit trudnocu,upravo trazim prwporuke od bilo koga da u splitu nadem nekog ginekologa, ma makar privatno morala svaki put samo da ovakve sokove vec ne dozivim

baš glupo na ovom forumu da nema opcije prajvat poruka….koma. A niš ovde moram napisat
    Ja sam godinama u Vulića preko socijalnog i on je skroz okej, vodio mi je drugu trudnoću i sve pet
    Sad kad sam zatrudnila, on je taman završio na (nekom duljem) bolovanju, pa je uletio netko za zamjenu a nisam htjela u čovjeka kog nikad u životu nisam vidjela (dakle nemam povjerenja u nj) da me vodi u tom osjetljivom razdoblju.
    Zato sam tražila po netu iskustva tko bi mi bio najnježniji i najkvalitetniji, ima dosta dobrih ali evo ja sam odlučila se za Cito i konkretno Ivana Paladu. A navodno su svi tamo dobri….tako da ne možeš falit. Samo da, to je papilova…svaki pregled 300kn pa sad ti pomnoži. Ne znam, svatko zna najbolje za sebe što mu je bitno a i koliko financijski može.

Hvala ti na informacijama. Evo ja sam uspjela kod doktora Obada dobit pregled odmah sutra ujutro da mi srce bude na mjestu onda cu nakon sutrasnjeg pregleda trazit socj.gin u splitu. Iako financijski mozemo podnit da idem privatno ali mi je kao uvije bilo zao davat tolike novce ako mogu i preko socj.iako sad mislim da cu stvarno sve ic privatno i bas cu se javit u cito jer sam cula dosta preporuka za njih! A dr Obad je bio prvi koji me mogao sutra primit i to preko veze pa cu ic samo da mi rece tocno sve kako je jer ni sama neznam u sta bi vjerovala.

url=https://daisypath.com]

Tejuska♡
    05. Travanj 2017. 17:14

Martina Dior

Tea2803

Bruncili jako mi je zaodrzi se neka ti je sa srecom dalje ♡
    Nove cure dobrodosle

Hvala i nadam se da cu ostat da nece gadura doc kad treba za 5 dana

Onda drzimo palcekeee navijamo za veliki + 

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Tejuska♡
    05. Travanj 2017. 17:16

Martina Dior

anna_bella

Martina, dobrodosla 🤗
    Meni su u sve 3 trudnoce simptomi bili isti kao i kod pms-a. Nema ti druge nego da cekas jos nekoliko dana, a onda napravis test. Nadam se da neces dobiti menstruaciju ovaj mjesec i da ces dalje s nama tipkati kao trudnica :).

Bruncili, jako mi je zao. Znam kako se osjecas, ali se nadam da ces se brzo oporaviti i da ces se uskoro vratiti na ovaj forum sa sretnim vjestima.

Cure, da li je neka koristila one narukvice protiv mucnine? Mislite da bi to nesto pomoglo?

A joooooj kako lijepa dobrodoslica…a nastojat cu ostat ako je sudjeno a i ova djevojka ce se ubrzo pridruzit jer kad isplace sve suze vratit ce se ko lavica nazad, vi se jos necete ni porodit kad evo nje…sto se mucnina tice ja sam dobivala s prvim neke B ili B2 neznam to je bilo prije 17g ali je djelivalo i to dobro

B6 vitamin je to protiv mucnina pijem ih od pocetka ,, ne pomaze i dalje mucim veliku muku sa time :((

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

• Tinaxy
    05. Travanj 2017. 17:45

Tea2803

Martina Dior

anna_bella

Martina, dobrodosla 🤗

B6 vitamin je to protiv mucnina pijem ih od pocetka ,, ne pomaze i dalje mucim veliku muku sa time :((

Nista onda draga moja pazit da ne dehidriras i to moras izdzat uvjek gledaj , ako je samo to ma ja cu to preskocit nedaj Bog nesto drugo...sve za ljubav bebice nisam u toku koliko si sada trudna

• Tinaxy
    05. Travanj 2017. 17:47

Tea2803

Martina Dior

Tea2803

Bruncili jako mi je zaodrzi se neka ti je sa srecom dalje ♡
    Nove cure dobrodosle

Hvala i nadam se da cu ostat da nece gadura doc kad treba za 5 dana

Onda drzimo palcekeee navijamo za veliki +

A joooooj mislim da cu vristat da ce me cijeli kvart cut toliko si zelim bebicu da mi odmah suze krecu od srece i ljubavi jako jako jako ju zelim

• Mystique
    05. Travanj 2017. 17:47

Nove cure dobrodošle
    Bruncili,glavno da se sad fizički i psihički oporaviš i brzo ćeš se ti trudnicama opet pridružiti..sad te nek dragi pazi i mazi pa će sve biti ok

Da se javim sa vijestima, išla sam danas kod ginekologa jer mi je čudan iscjedak zadnjih 2 dana...baš tamno žuto...rekla je da dok ne pređe u smeđe da je ok...dobila sam vaginalete i za 3 tj idem na briseve da se vidi dal je sve ok
    Bebica je 13,5 mm, srčeko kuca
    Baš nisam sve razumjela,ali ugl. jedini problem je kaj neka cista kaj se trebala dosad smanjiti nije se smanjila i to se treba pratiti da li ugrožava trudnoću...ne znam da li je koja od vas imala s tim iskustva
    To je to od mene,idem jesti

• Tinaxy
    05. Travanj 2017. 17:49

maca1510

treca_sreca

maca1510

Ne pada mi na pamet kod njega vodit trudnocu,upravo trazim prwporuke od bilo koga da u splitu nadem nekog ginekologa, ma makar privatno morala svaki put samo da ovakve sokove vec ne dozivim

baš glupo na ovom forumu da nema opcije prajvat poruka….koma. A niš ovde moram napisat
    Ja sam godinama u Vulića preko socijalnog i on je skroz okej, vodio mi je drugu trudnoću i sve pet
    Sad kad sam zatrudnila, on je taman završio na (nekom duljem) bolovanju, pa je uletio netko za zamjenu a nisam htjela u čovjeka kog nikad u životu nisam vidjela (dakle nemam povjerenja u nj) da me vodi u tom osjetljivom razdoblju.
    Zato sam tražila po netu iskustva tko bi mi bio najnježniji i najkvalitetniji, ima dosta dobrih ali evo ja sam odlučila se za Cito i konkretno Ivana Paladu. A navodno su svi tamo dobri….tako da ne možeš falit. Samo da, to je papilova…svaki pregled 300kn pa sad ti pomnoži. Ne znam, svatko zna najbolje za sebe što mu je bitno a i koliko financijski može.

Hvala ti na informacijama. Evo ja sam uspjela kod doktora Obada dobit pregled odmah sutra ujutro da mi srce bude na mjestu onda cu nakon sutrasnjeg pregleda trazit socj.gin u splitu. Iako financijski mozemo podnit da idem privatno ali mi je kao uvije bilo zao davat tolike novce ako mogu i preko socj.iako sad mislim da cu stvarno sve ic privatno i bas cu se javit u cito jer sam cula dosta preporuka za njih! A dr Obad je bio prvi koji me mogao sutra primit i to preko veze pa cu ic samo da mi rece tocno sve kako je jer ni sama neznam u sta bi vjerovala.

Nebi htjela ispast neka savjetnica al ja sam pogrijesila jer sam pokorno slusala idi pi drugo misljenje obavezno da mirno spavas

• Tinaxy
    05. Travanj 2017. 17:52

Mystique

Nove cure dobrodošle Bruncili,glavno da se sad fizički i psihički oporaviš i brzo ćeš se ti trudnicama opet pridružiti..sad te nek dragi pazi i mazi pa će sve biti ok

Da se javim sa vijestima, išla sam danas kod ginekologa jer mi je čudan iscjedak zadnjih 2 dana…baš tamno žuto…rekla je da dok ne pređe u smeđe da je ok…dobila sam vaginalete i za 3 tj idem na briseve da se vidi dal je sve ok
    Bebica je 13,5 mm, srčeko kuca
    Baš nisam sve razumjela,ali ugl. jedini problem je kaj neka cista kaj se trebala dosad smanjiti nije se smanjila i to se treba pratiti da li ugrožava trudnoću…ne znam da li je koja od vas imala s tim iskustva
    To je to od mene,idem jesti

To je vjerojatno cista koja drzi trudnocu smanjit ce se jer neznam koliko si trudna al bas ta cista je mene odvela u operacijsku salu bezveze da bi utvrdili da je ok 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.