Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    violeta1
    05. Travanj 2017. 20:16

Javim dojmove 😊😊
    Ne znam jeste pisale ali zanima me dali pijete sta? Ja sam pila folnu pa mi je doktor rekao da ne moram vise i nek si uzmem neke vitamine ali samo ako hocu, da je sve u redu ovako i da njemu je svejedno dali cu uzimati. Uzela sam si prenatal tablete. Vidim da ima svega pa sam se ipak odlucila na to. Dok ne bude u vrtu voca i povrca pa cu vise se bazirati na toj hrani. Iako i sad papam voce i povrce ali iz naseg vrta mi je najfinije pa stalno papam od tresanja pa sve do jeseni kada nam dode grozde hehe...

• Tinaxy
    05. Travanj 2017. 20:50

treca_sreca

kad smo kod pregleda, mene jučer nije gledao uopće vaginalno, nego samo uzv preko trbuha. Ginekološki dolje nije ni pogledao? Nije da se bunim, samo mi je čudno….ne sjećam se iz preth trudnoća da sam ijednom bila samo na uzv bez vaginalnog pregleda a u sklopu trudnoće jelte. Jel vama koje ste prešišale 15tj, pogleda i dolje i preko trbuha ili?
    E i ptala sam ga za briseve, rekao je da nema potrebe radit sve živo i neživo bez nekih konkretnih indikacija. To mi zvuči logično ali eto htjela sam spomenuti da se uvjerim da ne preskačem neš bitno..

Znas sta i ja sam nekako za sto manje diranja dolje..svaka zena ima drugacije potrebe za pregled..zna dr.ne brini ak je uzv ok mirni spavaj

babylove28
    05. Travanj 2017. 20:53

treca_sreca

kad smo kod pregleda, mene jučer nije gledao uopće vaginalno, nego samo uzv preko trbuha. Ginekološki dolje nije ni pogledao? Nije da se bunim, samo mi je čudno….ne sjećam se iz preth trudnoća da sam ijednom bila samo na uzv bez vaginalnog pregleda a u sklopu trudnoće jelte. Jel vama koje ste prešišale 15tj, pogleda i dolje i preko trbuha ili?
    E i ptala sam ga za briseve, rekao je da nema potrebe radit sve živo i neživo bez nekih konkretnih indikacija. To mi zvuči logično ali eto htjela sam spomenuti da se uvjerim da ne preskačem neš bitno..

Navodno i s tim uzv om vide je li cerviks zatvoren,iznutra,ne brigaj

• M@lena
    05. Travanj 2017. 21:00

treca_sreca

Mene svaki put prvo pogleda dolje, pogleda jesam se pocela otvarati, boju i miris iscjetka, onda prijedje na uzv preko trbuha. Brisevi su obavezni kod moje doktorice, ako ne prije trudnoce onda na pocetku uz papa test. No svi doktori imaju svoj sistem rada, a mi im moramo vjerovati. 😊

treca_sreca
    05. Travanj 2017. 21:16

M@lena

Mene svaki put prvo pogleda dolje, pogleda jesam se pocela otvarati, boju i miris iscjetka, onda prijedje na uzv preko trbuha. 

Ovako je i meni bilo u preth T....zato i pitam. Ali dobro srecom nemam tegoba nego klasicni iscijedak pa ajd bolje da ne prcka bzvz. Svejedno iduci put mislim da bi trebalo pogledat i stanje dole jer u 2mj u trudnoci svasta se moze izokrenut!

žena-majka-carica:)

• Tinaxy
    05. Travanj 2017. 21:36

treca_sreca

M@lena

Mene svaki put prvo pogleda dolje, pogleda jesam se pocela otvarati, boju i miris iscjetka, onda prijedje na uzv preko trbuha.

Ovako je i meni bilo u preth T….zato i pitam. Ali dobro srecom nemam tegoba nego klasicni iscijedak pa ajd bolje da ne prcka bzvz. Svejedno iduci put mislim da bi trebalo pogledat i stanje dole jer u 2mj u trudnoci svasta se moze izokrenut!

Ma ne zamarj se s tim dokle god se dobro osjecas sve je ok bez brige .....

• M@lena
    05. Travanj 2017. 21:46

treca_sreca

M@lena

Ovako je i meni bilo u preth T….zato i pitam. Ali dobro srecom nemam tegoba nego klasicni iscijedak pa ajd bolje da ne prcka bzvz. Svejedno iduci put mislim da bi trebalo pogledat i stanje dole jer u 2mj u trudnoci svasta se moze izokrenut!

Mozda mene svaki put gleda zbog tog sto sam sklona ureaplasmi. A poznato je da se ona vraca i nakon izljecenja. Imala sam je vec dva puta, drugi put lijecena antibioticima jer je bila 10na4. Primjeti se po boji iscjetka, onak izmedju bijele i sivkaste boje. Uvjerena sam da me zato gleda jer je iscjedak indikacija za briseve. 

• M@lena
    05. Travanj 2017. 21:54

Tea, gdje nam je popis s terminima i pregledima? 😊 nekak smo navikli da to ti osvjezavas. 😁😁 budem ja sad pa ti ispravi ako nesto nije ok.

• M@lena
    05. Travanj 2017. 21:58

NASI TERMINI
    Aurora1611–06.09.
    babylove28–09.09.
    Nina0607–16.9.
    I_me–20.09.
    treca_sreca–21.09.
    M@lena–23.09.
    Tea2803–24.09.
    pandora–27.09.
    barbs–27.09.
    Violeta–27.09.
    Senoritakova–05.10.
    kiki–09.10.
    suncokretica–01.11.
    Belle84–01.11.
    Lemon–05.11.
    wanttobemom–13.11.
    Mystique–14.11.
    Dragy–14.11.
    Giovi–15.11.
    anna_bella–15.1
    mc_mouse–18.11.
    Maca1510–22.11
    Nina36–06.12.
    NASI PREGLEDI
    Violeta–06.04.
    Maca1510–06.04
    Mystique–07.04.
    Senoritakova–07.04.
    i_me–10.04.
    pandora122–11.04
    Tea2803–12.04.
    Barbs–12.04.
    Aurora1611–12.04.
    wanttobemom–13.04.
    Giovi–14.04.
    Nina36–14-04.
    Lemon–18.04.
    M@lena–20.04.
    dragy–24.04
    Kiki–25.04.
    mc_mouse-27.04.

Bruncili, iako nisi vise na popisu, svejedno si dio jesenske ekipe 😉

• M@lena
    05. Travanj 2017. 22:03

Violeta, sretno sutra! Javi se s izvjestajem. 
    Maca, javi kad cujes drugo misljenje, iako mislim da je sve ok. 😊
    Pusa cure i laku noc!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.