Evo da vam se i ja prudruzim...zanimljivo imam petero djece i dalje nemam odgovore kako da skuzim da sam teudna svi simotomi pms-a prisutni odurna napuhnuta bol...cekam jos 5 dana pa cu znati, imam 5 decki jako bi voljela djevojciu...al evo sta se moze samo cekat...ako koga nesto drugo zanima neka me slobodno pita svega je bilo od zdravih trudnoca do sirklaza jedne vanmatericne...ma svasata al evo ih svi zivi i zdravi
Isprike na greskicama al nezgodno mi je s moba pisat pa evo curke drage ne zamjerite..komp vjecito zauzet
Jao da ne bih ovako i ja za par godina hordu decki oko sebe naredala dok dodjem do cure
Martina salim se ja malo, dobro nam dosla!
žena-majka-carica:)
Hvala na dobrodoslici, dobro si rekla prava horda ali moram se malo pohvaliti jedan od njih je hrvatski reprezentativac u taekwondou...svi su taekwonasi tak da ih malo vidim na okupu osim najmanjeg
Jako se veselim sto cu ovih 5 dana iscekivanja provest s vama jer imam vec dosta godina i ovo je zadnji pokusaj jer cu biti jako zalosna ako ne uspijem i nebi onda vise ispocetka kasno je
Jao da ne bih ovako i ja za par godinahordu decki oko sebe naredala dok dodjem do cure
Martina salim se ja malo, dobro nam dosla!
Gle svasta je moguce nisam ni ja bas tako zamisljala
Bruncili, zao mi je 😔
Neznam o kome se radi al pretpostavljam da je gubitak bebice..i to sam prosla malo tuge dan dva, brzo na oporavak i ajmo dalje, ja sam izgubila nakon drugog sina a poslije rodila jos tri, sto duze tugujes gubis vrijeme za slijedece..to je gotovo znam tocno kako se ta zena osjeca
Cesto puta znaju biti biokemijske, nekada vanmatericne a u bolnici sam upoznala Slovakinju, izgubila sa 16tj.Nakon drugog sina znala sam da sam trudna i nisam zurila kod dr.na kraju u rogu maternice.operacija i sto cuda...jos sam lezala sa trudnicama i imala sve simptome a operirana tako da neke stvari jednostavno se dogadaju bez objasnjenja zasto bas meni...bila je i cura iz Zeline 4 puta gubila trudnocu nakon toga 3 puta sve super...svega sam se nagledala mogla bi knjigu napisat a sad neznam dal sam trudna i pojima nemam dal sam imala ovajve simptome....evo tak to ide..a za druge sam dr
Jel mo stvarno imamo posla s mesarima ili ginekolozima? Dodem na pregled, kaze plod se ne razvija ,nema otkucaja, ja gledam i ne vjerujem i pita ponovno kad mi je bila m i ja mi kazem da znam tocno kad mi je bila ovulacija posto sam pratila trakicama jer imam neredovite cikluse i onda skzi da se plod razvija taman za svoje vrijeme i ponovno krene pregled i gle srce tuce ko veliko al kao on ima malo stariji uredaj. On se meni ispricavao 20 minuta ali samo mi nije jasno kako mozes tako nesto rec a nisi siguran. I jos mi otvori trudnicku knjizicu nakon toga kao sve super. Neznam sta bi vam rekla na koliko su mi zivci
url=https://daisypath.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji