Martina, dobrodosla 🤗
Meni su u sve 3 trudnoce simptomi bili isti kao i kod pms-a. Nema ti druge nego da cekas jos nekoliko dana, a onda napravis test. Nadam se da neces dobiti menstruaciju ovaj mjesec i da ces dalje s nama tipkati kao trudnica :).
Bruncili, jako mi je zao. Znam kako se osjecas, ali se nadam da ces se brzo oporaviti i da ces se uskoro vratiti na ovaj forum sa sretnim vjestima.
Cure, da li je neka koristila one narukvice protiv mucnine? Mislite da bi to nesto pomoglo?
A joooooj kako lijepa dobrodoslica…a nastojat cu ostat ako je sudjeno a i ova djevojka ce se ubrzo pridruzit jer kad isplace sve suze vratit ce se ko lavica nazad, vi se jos necete ni porodit kad evo nje…sto se mucnina tice ja sam dobivala s prvim neke B ili B2 neznam to je bilo prije 17g ali je djelivalo i to dobro
S prvim sam mislila da cu umrijet svako jutro u 6 sati zagrljaj wc skoljke jela sam sirove paprike 3 mj i jogurt samo to tada sam dobila te B tabletice treba dr pitat i bilo je ok.Ja nebi nikakve narukvice stavljala ja sam ti nekak protiv tih izuma ali ako pomazu i nisi mog misljenja naravno olaksaj si
I ja sam malo skepticna sto se toga tice, ali probala bih sve samo da mi malo olaksa. Iduci pregled mi je tek u 5.mjesecu, pa tek tada mogu traziti nesto od ginekologa, a do tada cu umrijeti od gladi 😣
Ne pa nazovi ginica telefonski ,da ti nes posalje ili ako si privatno neka neko ode po recept
Martina, dobrodosla 🤗
Meni su u sve 3 trudnoce simptomi bili isti kao i kod pms-a. Nema ti druge nego da cekas jos nekoliko dana, a onda napravis test. Nadam se da neces dobiti menstruaciju ovaj mjesec i da ces dalje s nama tipkati kao trudnica :).
Bruncili, jako mi je zao. Znam kako se osjecas, ali se nadam da ces se brzo oporaviti i da ces se uskoro vratiti na ovaj forum sa sretnim vjestima.
Cure, da li je neka koristila one narukvice protiv mucnine? Mislite da bi to nesto pomoglo?
A joooooj kako lijepa dobrodoslica…a nastojat cu ostat ako je sudjeno a i ova djevojka ce se ubrzo pridruzit jer kad isplace sve suze vratit ce se ko lavica nazad, vi se jos necete ni porodit kad evo nje…sto se mucnina tice ja sam dobivala s prvim neke B ili B2 neznam to je bilo prije 17g ali je djelivalo i to dobro
S prvim sam mislila da cu umrijet svako jutro u 6 sati zagrljaj wc skoljke jela sam sirove paprike 3 mj i jogurt samo to tada sam dobila te B tabletice treba dr pitat i bilo je ok.Ja nebi nikakve narukvice stavljala ja sam ti nekak protiv tih izuma ali ako pomazu i nisi mog misljenja naravno olaksaj si
I ja sam malo skepticna sto se toga tice, ali probala bih sve samo da mi malo olaksa. Iduci pregled mi je tek u 5.mjesecu, pa tek tada mogu traziti nesto od ginekologa, a do tada cu umrijeti od gladi 😣
Ne pa nazovi ginica telefonski ,da ti nes posalje ili ako si privatno neka neko ode po recept
Ne brini ti za bebu ono sebi uzme dovoljno..to te netreba zabrinjavat
Martina, dobrodosla 🤗
B6 vitamin je to protiv mucnina pijem ih od pocetka ,, ne pomaze i dalje mucim veliku muku sa time :((
Nista onda draga moja pazit da ne dehidriras i to moras izdzat uvjek gledaj , ako je samo to ma ja cu to preskocit nedaj Bog nesto drugo…sve za ljubav bebice nisam u toku koliko si sada trudna
Dosta 15+4 ali imam osjecaj da nece proci nikako
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Bruncili jako mi je zaodrzi se neka ti je sa srecom dalje ♡
Nove cure dobrodosle
Hvala i nadam se da cu ostat da nece gadura doc kad treba za 5 dana
Onda drzimo palcekeee navijamo za veliki +
A joooooj mislim da cu vristat da ce me cijeli kvart cut toliko si zelim bebicu da mi odmah suze krecu od srece i ljubavi jako jako jako ju zelim
Mi cemo vristati sa tobom ♡♡♡
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Cure jeste se raspisale.. 😊😊 Ja sam jutros povracala i danas sam bas nikakva, naravno kisa i promjena vremena kod nas.
Jedva cekam ujutro pregled i da vidim kako je bebica.
Bruncil, sretno i hrabro naprijed.
Cure jeste se raspisale.. 😊😊 Ja sam jutros povracala i danas sam bas nikakva, naravno kisa i promjena vremena kod nas.
Jedva cekam ujutro pregled i da vidim kako je bebica.
Bruncil, sretno i hrabro naprijed.
Baas mi je zao suosjecam :(
Sretno sutra!! Javi dojmove :):):) ♡♡♡
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Helou curke, evo i mene nakon spavanja
Navila sam si alarm jer moram peglati i staviti ves da se susi, inace bih spavala do sutra kao i obicno hahaha
Dobrodosle nove i sretno sutra na pregledima, uzivajte u tih nekoliko minuta srece do sljedeceg puta
Martina, dobrodosla 🤗
B6 vitamin je to protiv mucnina pijem ih od pocetka ,, ne pomaze i dalje mucim veliku muku sa time :((
Nista onda draga moja pazit da ne dehidriras i to moras izdzat uvjek gledaj , ako je samo to ma ja cu to preskocit nedaj Bog nesto drugo…sve za ljubav bebice nisam u toku koliko si sada trudna
Dosta 15+4 ali imam osjecaj da nece proci nikako
Ma gluposti zasto nebi da ti znas samo pola mojih trudnoca nebi tako mislila a evo ih svi zdravi sogica mi je jedno rodila 29tj sada ima 8g zdrava nema zdravije imala 850 g i mislimv36 duga ma sve se moze zensko tijelo je cudo
Bruncili jako mi je zaodrzi se neka ti je sa srecom dalje ♡
Nove cure dobrodosle
Hvala i nadam se da cu ostat da nece gadura doc kad treba za 5 dana
Onda drzimo palcekeee navijamo za veliki +
A joooooj mislim da cu vristat da ce me cijeli kvart cut toliko si zelim bebicu da mi odmah suze krecu od srece i ljubavi jako jako jako ju zelim
Mi cemo vristati sa tobom♡♡♡
A slatkice drage imam osjecaj da vas poznajem 100g a vec sam spremna i na vjesticu a Boze moj sta mora biti nek bude
kad smo kod pregleda, mene jučer nije gledao uopće vaginalno, nego samo uzv preko trbuha. Ginekološki dolje nije ni pogledao? Nije da se bunim, samo mi je čudno....ne sjećam se iz preth trudnoća da sam ijednom bila samo na uzv bez vaginalnog pregleda a u sklopu trudnoće jelte. Jel vama koje ste prešišale 15tj, pogleda i dolje i preko trbuha ili?
E i ptala sam ga za briseve, rekao je da nema potrebe radit sve živo i neživo bez nekih konkretnih indikacija. To mi zvuči logično ali eto htjela sam spomenuti da se uvjerim da ne preskačem neš bitno..
žena-majka-carica:)
Sortiraj odgovore
Najstariji