Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sretna
    27. Srpanj 2017. 13:54

Yel, stvarno ne znam, ali to su gluposti. Evo i Treca sreca kaze da je njena imala rukice u ustima, a vidis koliko ona jede 😄 moj je malo tezi od prosjeka bio na zadnjem pregledu i isto je imao rukicu u ustima, a ocito nije gladan. Beba si u svakom slucaju uzima koliko je njoj dovoljno, ne brini. Ali ti isto jedi, nemoj preskakat obroke, na silu ako treba. Ja sad kad nisam mogla gutat kolko me boljelo, opet  sam se natjerala da bar nesto pojedem samo zbog bebe, lako za mene

barbs
    27. Srpanj 2017. 13:57

Hvala, Sretna
    Treca sreca, dečkići su ti preeeeeeeeeslatkiiiiiiiiiii!  Meni je sestrična posudila bijeli jastuk za nosanje  
    A gdje kupiti navlaku za jastuk??? 
    Yel, prestrašno to s psima... Kako ti tako prirastu srcu i onda se desi takvo nešto  Žao mi je što imaš samo probleme s psima svojih svekića  Ja sam isto alergična na to kad se životinje motaju oko stola i muž i ja se često prepiremo s njegovim nonićem koji hrani pse (sada samo jednog ) i mačka oko stola, a NISU gladni...  Ali kako objasniti to ljudima?!  ČESTITAM NA DEČKIĆUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!  Kad imaš slijedeći pregled???? Da te dodam na popis???  Nemoj si dozvoliti da ne jedeš... Jedeš i za bebicu, prema tome, moraš nešto staviti u usta... Mada znam kako ti je... Ja kad sam ljuta ili u bedu isto ne jedem, a to samo sebi štetim... 
    SUTRA nam TRECA SRECA ima pregleeeeed!!!! 
    VIOLETA, nisi napisala kad je slijedeći??? 
    CUREEEE, BABI JE BOLJE!  Smijem se jer kao 1. diktirala si je mužu šta da joj napravi za jesti, a kao 2. gledala je kako gulim krumpir, koliko sam toga zgulila, pa mi govorila koliko toga još moram zguliti i uvjeravala me da sveki NEĆE jesti pire krumpir, a ja se čula sa ženom i uz to još smo se dogovarale ISPRED nje jučer... Ej, da rikneš! Ako ima volju srati, znači da joj je dobro! 

luce <3
    27. Srpanj 2017. 13:58

Treca sreca ajme preslatki su ti sincici 
    Yel ja isto ne virujem da je beba stavljala ruke u usta... Mozda je dr to rekla kao zezanciju
    Barbs super su ti fotoknjige

treca_sreca
    27. Srpanj 2017. 13:59

barbs

Ako ima volju srati, znači da joj je dobro!

daaaa!
    (to meni moj muž kaže kad me uhvati slabost ili bilo kakva bolest/viroza...čim krenem bit bolje - odmah krene vika po kući i onda on zna da sam ja bolje )

žena-majka-carica:)

• Dena1009
    27. Srpanj 2017. 14:00

Treca sreca  jedan dio se stavim pod leda i dosta je dugacak pa ga stavim jedan kraj pod glavu, drugi među noge jer ne volim da mi se koza dodiruje, a drugi pod bušu, nekad ga i okrenem jer mi svaki put drugacije pase. Kako ce funkcionirat za dojenje budem tek vidla.

Ovaj jastucic za nosenje sta sam kupila je prilicno krut, ne moze sluziti za pokrivac, vise bi mogao bit kao podloga za lezanje il igranje kasnije.

Pupy sad si me sjetila da je prosli tjedan mm rekao da bi on krpice zeljem, pa mu moram napraviti, a nikad ih nisam radila, opet cu eksperimentirati 😅

url=https://lilypie.com]

treca_sreca
    27. Srpanj 2017. 14:01

eh da, super za dečka Yel....da znaš spol pa možeš krenut s robicom i ostalim.
    Ja jedva čekam sutra, da ga OPET pitam jel žensko još uvik - a znam kako će me pogledat ("zar ti nisam već 4x rekao, šta ne vjeruješ") ali ja eto nevjerni Toma

treca_sreca
    27. Srpanj 2017. 14:02

Dena1009

Ovaj jastucic za nosenje sta sam kupila je prilicno krut, ne moze sluziti za pokrivac, vise bi mogao bit kao podloga za lezanje il igranje kasnije.

e pa to je pravi "jastuk za nošenje"....ove mekanije verzije kao poplun nisu dovoljno dobre jer bebi mora bit šta ravnije ispod kičme kad ju netko primi u naručje kad tako ima par dana starosti tek...

barbs
    27. Srpanj 2017. 14:03

treca_sreca

(to meni moj muž kaže kad me uhvati slabost ili bilo kakva bolest/viroza…čim krenem bit bolje - odmah krene vika po kući i onda on zna da sam ja bolje )

TO KAO DA CITIRAŠ MOG MUŽA! ahhahahahahahahahahahahhahaa

barbs
    27. Srpanj 2017. 14:04

Ajmeeee, Treca sreca, mislim da će ti ginekolog dobiti sijede 

27. Srpanj 2017. 14:07

Citam o bebama i hrani i ne vidim da bebe gladuju! Pise da uvijek ima hrane u pupcanoj.
    Al fakat je stavljao ruku u usta i otvarao usta, stalno je prikazivala lice

Nisu krivi psi, nego vlasnici.
    Barbs, nek je babi bolje!

Sljedeci pregled mi je 29.8.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.