Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Dena1009
    27. Srpanj 2017. 13:14

Jastuk je opran i izgleda isto, kad se osusi stavim sliku prije i poslje pa da vidite.

Ja sam po struci njegovateljica i vec duze vrijeme radim taj posao, pa mogu slobodno reci, da, tesko je sa starijima, treba stvarno zivaca, al svi cemo mi na to i ne, necemo biti drugaciji kako sad mislimo, bit ce nekome veselo i sa nama 😅

Sanjchi ja sam međimurka, al ne ne zivim tamo. A za ovo selo (pretpostavljam) na M nikad nisam cula. 🤔

Jastuk za nosenje sam kupila u Pinokiu, za 90kn. A ovaj za dojenje/spavanje sam narucila za 20€ na snizenju, nije bas fensi al mi odgovara, tvrdo je punjenje i ima potporu sa obje strane.

url=https://lilypie.com]

Kiki156
    27. Srpanj 2017. 13:15

I me a najlakse je tako kukat... 🙄 Mislim ako si dosla pomoc, pomozi!
    Barbs lijepo ti napreduje trbuh! Meni neki govore da je mali, neki da je velik... jucer sam ga mjerila metrom, opseg je 103 😁 
    Sanjchi ja sam pitala, tnx! Pa isto kostaju! Narucit cu onda te, bas su lijepi a mogu biti i kao prekrivaci. 
    Jucer me sestricna pitala sto hocu da mi kupe, a ja nemam pojma sto bi rekla. Bezveze mi je da mi oni kupuju bodije jer cemo to dobiti od frendova. Pa sam mislila mozda onaj baby gim, al bi ja odabrala koji hocu pa da taj kupe. Moram vidjeti kako se krecu cijene. Slazem se da je bolje reci, ali bas mi je tesko tako nametati kad ne znam koliko su mislili potrosit...

barbs
    27. Srpanj 2017. 13:17

I me, najbolje! 
    To me podsjetilo na šogoricu od frendice. Išla je u Njemačku na razgovor za posao i ostala je kod njih na nekoliko dana. Prije nego je došla joj je govorila kako će joj pomagati u svemu i oko kuće i oko maloga (jer je ona trudna i s drugim bebačem)... Na kraju je rekla frendica da kako je došla tako je samo odmarala i visila na mobitelu i dopisivala se. Uz to, uskoro dolazi živjeti tamo sa sinom i pitala ju je ako joj može čuvati dijete dok je ona na poslu... Rekla je frendica da je poludjela. Nije njoj problem pričuvati ga već zna da će šogorica raditi od jutra do 5-6 poslije podne i dok se vrati doma će biti oko 8 navečer, znači, ništa neće biti s malim, a ona će uskoro imati dvoje male djece kod kuće (razlika između bebača će biti godinu i 3 mjeseca cca), a šogorica je osoba koja s guštom uvali nekome dijete da bi ona mogla: raditi, trenirati, klatiti uokolo... 
    Tako da je frendica dosta luda, pogotovo što uskoro dolaze živjeti kod njih (dok se ne smjeste u svoju kuću) i zna da neće imati nikakve pomoći od nje jer je takva osoba.. 

Kiki156
    27. Srpanj 2017. 13:18

Dena bas je zgodan, nisam takav jos vidjela, da ima potporu s obje strane!

treca_sreca
    27. Srpanj 2017. 13:18

Sorry ja mislila za dojenje...
    taj za nosanje beba, model (klasicni) kakvi ja imam je minimalno 200kn. Ali je krut i bas drzi bebu.
    Kupila polovnog za 70kn jer sam od njih dvojice davni prodala...ali bio mlohav (nije ga adekvatno prala/sushila vlasnica) pa sam ga bacila. Na kraju mi rodica dala, nisam morala kupovat (al eto kad ja volim naj sve sama da mi ne bi tko posli mogao rec da mi je ista dao/posudio....potrosila 14 ili 15 tisuca isti mi je vrag a volim da ne moram nikom zahvaljivat)

žena-majka-carica:)

barbs
    27. Srpanj 2017. 13:19

Kiki, ja sebe ne mjerim!  Nemoj da ti bude neugodno! Ti njima kaži što bi voljela dobiti i pitaj ih koliko žele potrošiti! 
    Dena, super za jastuk!  Hvala na info! 

treca_sreca
    27. Srpanj 2017. 13:20

Dena zanimljiv model!!! Nisam takav jos vidila i ne znam kako bih legla s njim....splela bih se prvo vjvatno. Jel to mozda za blizance???

žena-majka-carica:)

Kiki156
    27. Srpanj 2017. 13:20

Treca sreca a koji su ti za 200 sto su tvrdi? Ja ovo sto sam gledala po ducanima je sve mekano, ono bas kao obican poplun samo smotan u jastuk, tako mekan. I nisam ni na jednom vidjela da se moze skidati presvlaka. A ne znam di ima tih dobrih koje spominjes, ciji su ti,

barbs
    27. Srpanj 2017. 13:21

treca_sreca

…splela bih se prvo vjvatno. 

AHHAHAHAHAHAHAHA
    Ja se zapetljam i s ovim jednostavnim! 

Kiki156
    27. Srpanj 2017. 13:26

Ma za to mjerenje sam jucer nabasala na neki tekst, pa nisam mogla odoljeti i isla sam mjeriti. Navodno se tako radilo prije uzv, a neki doktori stare skole i dalje to prakticiraju. Dakle imaju 2 mjerenja jedno odreduje tjedne trudnoce, a mjeri se tako da se legne na ravnu povrsinu i metrom mjeri od dna trbuha do zavrsetka maternice, al to ne mozes bas sam osim ako tocno ne napipas do kud ti je maternica. A drugo je mjerenje opsega trbuha i svaki bi tjedan trebao rasti za 1 cm. Eto, ja na svasta nailazim 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.